SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Toi toi Martin, hopelijk wordt het binnenkort koeler en kan je vooruit ipv achteruit. Liz terug aan het verharen. Wel Lenka ook. Terug alle dagen vegen.
 
Ik ben vanaf deze namiddag in vakantie en moet maar 20 augustus terug. Joepie. Hopelijk niet te warm in de volgende weken dat ik er op uit kan.
 
Morgen met Lenka even naar de DA. Ze heeft overal jeuk. En ze heeft op haar broek deze nacht een pluk haar weggeknabbeld een kale plek van wel 3 cm. Ze zit de laatste twee dagen overal te krabben en te knabbelen. Ik ontsmet met isobetanine, ligt wel niet open, een smeer ook nog honingzalf. Ik vermoed mierenbeten, vlooienbeten.
 
Vandaag goed heen en terug geraakt op het werk, het was weeral eens staking van de treinen, maar ik kreeg gisteren van mijne aller grootste baas(in), die hier een paar huizen voorbij woont,  een sms dat ze met de auto ging en dat ze me kwam oppikken. Dus is was op een half uur deze ochtend op het werk en deze avond op 40 minuten thuis (uiteraard file op de Antwerpse ring). 
 
Het is heel de dag al aan het miselregenen, maar heerlijk afgekoeld binnen, nog maar 22 graden. Heerlijk. Ook heerlijk geslagen deze nacht het was lekker koel en de ramen stonden open, geen airco nodig.
 
Zo dit was weeral mijn epistel. 
 
  "

Kijk uit dat je geen prednison of prednisolon krijg, willen ze gauw geven voor de jeuk, van espree, foame hotspot spray van espree, de jeuk is op die plek gelijk weg en hersteld snel, paar x per dag insmeren de hotspot....kijk even op internet....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Wat heb je lang vakantie, Pierke....woh.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Pierke heerlijk vakantie. Minder dat Lenka jeuk heeft,je hoort het toch van heel honden,zomer is niet zo goed voor hondenvachten.

Mijn bouviers zwommen altijd in de zee,die hadden nooit last van jeuk,zoutwater is het beste maar ja dan moet je dat ook voor de deur hebben.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Die man is gek op je Willemijn,een lat-relatie als hij nukkig doet moet hij in zijn huis blijven.
En als je naar Ameland  gaat moet hij op het huis passen hahahaha... "

Hihi......

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

" De belgen vanavond, ik wens ze succes.....en hoop echt dat ze winnen....de rode duivels. "

 

Ja hoop ik ook!

Ik heb verder niet veel gevolgd van het voetbal, maar nu Belgie zo ver is gekomen moeten ze ook winnen laughing

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Martin, wat fijn dat het lopen op de loopband weer zo goed ging!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Pierke heerlijk vakantie. Minder dat Lenka jeuk heeft,je hoort het toch van heel honden,zomer is niet zo goed voor hondenvachten.
Mijn bouviers zwommen altijd in de zee,die hadden nooit last van jeuk,zoutwater is het beste maar ja dan moet je dat ook voor de deur hebben. "

Artsen....in zee, zout water mogen honden altijd iedere dag zwemmen, honden die een allergie hebben, bijvoorbeld dermatitis of atopie hebben.....in zoet water mogen ze niet zwemmen....iedere dermatoloog zal dat bevestigen...je kan het lezen op internet....in zee zwemmen is ontsmettend....

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Kijk uit dat je geen prednison of prednisolon krijg, willen ze gauw geven voor de jeuk, van espree, foame hotspot spray van espree, de jeuk is op die plek gelijk weg en hersteld snel, paar x per dag insmeren de hotspot....kijk even op internet.... "

Het is geen hotspot, er is niets te zien op die plek, en ze ligt op verschillende plaatsen dat krabben en bijten. Maar neen een prednison. 

 

zoals Monique zeg je hoort en leest het meer. Ik denk iets allergische reactie, heeft ze nog nooit gehad. In het gras zitten veel mieren en bovendien zit er een egel in de tuin, heerlijk tegen de slakken, maar zitten vol vlooien. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Voetbal ik was het bijna vergeten,zeeman is niet thuis die kijkt iedere wedstrijd.

Hopelijk heeft hij vandaag tijd om aan boord te kijken met zijn belgische collega's.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Monique, Vigo gaat goed, aan het zwemmen!

Dat is fijn dat hij dat kan en het leuk vindt ook laughing

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Sowieso met Lenka naar de DA morgen. Ik weet heel goed hoe vreselijk jeuk is en niet mogen krabben. Dat doe je een dier niet aan.  De DA moet er iets aan doen morgen. Maar geen cortisonen aug. Subiet nog ontsmetten, isobetadine stilt jeuk, weet ik uit ervaring. en voor het slapen gaan honingzalf. Haar vetbed heb ik uit haar bench genomen en nu ligt ze heerlijk te slapen op haar orthopedisch kussen. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Pierke, wat erg voor Lenka, die jeuk.

Ik hoop dat de dierenarts goed kan helpen, dat ze er snel vanaf is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Voor de kids en kleinkids, morgen  komt de film....showdogs uit in de bioscoop, een heerlijke familie film over honden.... smile

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Pierke, wat erg voor Lenka, die jeuk.
Ik hoop dat de dierenarts goed kan helpen, dat ze er snel vanaf is. "

We hebben een goed DA hoor.  Als DA kiest ze voor alternatief als het kan, anders korte metten. Zal niet enten als het niet nodig is. Ze geeft zelfs acupunctuur bij honden als alternatieve behandeling. Ze zal nooit iets opmerken op vers voer, voor haar eet de hond mee van tafel. Er staan geen pakken brokken geëtaleerd in de praktijk, zegt voor mij genoeg. Haar kat ligt gewoon op haar bureel. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Tuurlijk Monique...Belgische collegaas, die hebben er wel voor gezorgd dat er gekeken kan worden....

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Voor de kids en kleinkids, morgen  komt de film....showdogs uit in de bioscoop, een heerlijke familie film over honden....  "

Alleen voor de kids, zie ik ook graag hoor. Ik vind de film de ongelooflijke reis zo heerlijk en ik ween nog altijd ondanks ik weet hoe het afloopt. Ook Babe, gaat over een varken, vind ik ook zo heerlijk. Dat is dit film van een man met zijn varken, die het varken opleidt tot schependrijver, heerlijke film. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

oh, shit, heb een nieuw recept van gevulde courgette uitgeprobeerd ziet er lekker uit, maar de courgette moet garen in de oven en staat er sinds 18.30 in en is nog niet gaar. Pff.  Man haat rauwe groenten of groenten al dente dus ja. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Al die subiet voetbal gaan kijken, veel plezier. Ik hoop dat mijn courgette tegen dan gaar is. En daarna boek lezen denk ik. 

 

Ik heb de schrijver Luc Deflo ontdekt. Leuk, misdaadroman speelt zich af in Mechelen heel bekend voor me. 

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

Pierke: woh heerlijk zo lang vakantie! Lekker van genieten! En hopelijk valt het bij Lenka allemaal mee en is het gewoon een allergische reactie geweest op iets. Had Bailey afgelopen week ook net zo last van. Die is inmiddels weer helemaal de oude, eigenwijze draak. 

 

Hier ook geen voetbal. Keek wel altijd als familie of vrienden keken. Maar mijn vriend heeft er ook niks mee en omdat Nederland toch al niet mee doet, hier vanavond ook lekker een boek en eventjes strijken. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

mijn vader en broer kijken bijna elke wedstrijd( alleen de wedstrijden die spannend kunnen worden )
wij zijn voor frankrijkhp-shiny 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Alleen voor de kids, zie ik ook graag hoor. Ik vind de film de ongelooflijke reis zo heerlijk en ik ween nog altijd ondanks ik weet hoe het afloopt. Ook Babe, gaat over een varken, vind ik ook zo heerlijk. Dat is dit film van een man met zijn varken, die het varken opleidt tot schependrijver, heerlijke film.  "

Nee niet alleen voor de kids, maar kids hebben straks vakantie, heerlijk samen naar de bioscoop, en dan is deze film geschikt voor iedereen....smile  babe heb ik ook gezien....en ook de ongelooflijke reis, alleen ga je niet zo snel naar de film, wel met de kids.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Fijne vakantie Pierke! Balen dat Lenka zo’n jeuk heeft. Hopelijk is ze er snel vanaf.

 

Wij zijn weer terug uit het bos, ongeveer een uurtje gelopen. Was alweer best warm in de zon. Wij hebben vandaag ook best veel regen gehad maar vanaf een uur of 3/4 begon het op te klaren wel nog een stevig windje erbij. Hondjes hebben het goed gedaan. Had het vanochtend wel even zwaar met Tika. Ze had weer zo'n bui en liet Kaylo niet met rust. Continu in zijn nek hangen en hem zelfs aan zijn nek meetrekken... en die goedzak geeft dan 0,0 reactie. Zowel ik als zij moesten even afkoelen daarna. Vanmiddag is het wel goed gegaan. Voor het wandelen hebben ze samen in de tuin gespeeld en is ze uit zichzelf ook gestopt. Lijkt alsof ze langzaam de hondentaal wat beter gaat begrijpen. Mooi ook hoe beide honden zich dan tegelijk uitschudden na het spelen en dan gewoon weglopen. Na het wandelen is ze altijd erg hyper dus ze ligt nu met een botje even in de bench. Denk dat het s'ochtends ook mis gaat omdat Kaylo van uitslapen houdt. Dat drukke gedoe wilt hij dan nog niks van weten. Ipv grenzen aangeven geeft hij gewoon helemaal geen reactie. Dat doet hij in de middag en avond een stuk beter en dan kunnen ze ook leuk samen spelen. Bij Tika vandaag wel gestart met de PUUR rust.. Kijken of dat haar gaat helpen de scherpe randjes er van af te halen.

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Hallo iedereen!

 

Ik laat ook eens van me horen.

Zaterdag ging de treinreis erg voorspoedig op het wacht op de boot na (dat was 40 min).

 

Daarna lekker bijgekletst met familie die ook bij oma op bezoek waren en de volgende dag dan lekker luieren op het strand.

 

Volgende dag ook lekker naar het strand geweest en vandaag dan bij oom en tante op bezoek hp-shiny

 

Nu lekker een kopje thee en voor de buis hangen. Kan ik Zo meteen ook even alles op mijn gemakje terug lezen. Ik heb denk ik zon 6 pagina's gemist. Hopelijk vinden jullie het niet erg als ik dan niet overal op reageersealedhp-angel

 

Hopelijk heeft iedereen die vakantie heeft wen hele fijne vakantie en iedereen die nog moet; het is nog maar even daarna ook lekker vrij.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Mila...een traphekje  tussen ze in zetten....een timeout voor een lange duur.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Lisa...vakantie vieren hoor...en reageren gaat niet altijd, gewoon van je laten horen als je tijd hebt en binnen kom wippen....smile altijd goed.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Lenka ingesmeerd met vetramil. Ze heeft jeuk, ze is moe, krijgt geen rust door de jeuk. Ik,ga bij haar blijven vannacht. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Veel geschreven maar las dat het met Martin weer de goede kant op ging. Tophp-thumbsup hopelijk blijft het zo.

 

En Pierke morgen succes met Lenka bij de DA. Niet leuk als ze zo'n jeuk heeft. Hopelijk kunnen ze de oorzaak vinden. En geniet van je vakantie.

 

Hier zijn 3 druppels gevallen vandaag. Alles is onderweg na hier al elders gevallen denk. Dus nog steeds extreem droog.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Pfff, kan iemand me even gerust stellen? Wolf moet eind juli bijna 2 weken naar een pension. Is een goed aangeschreven pension in de diensthonden wereld. Honden zitten zowel in de nacht als overdag apart en krijgen veel 1 op 1 aandacht. Omdat ik wil weten hoe wolf erop reageert gaat ie morgen een nachtje daar slapen. Kijken hoe ik hem terug krijgt etc. Nu ben ik heel bang dat ie het niet leuk vind en zich misdraagt en dus niet terug mag komen, wat betekent dat wij niet op vakantie kunnen.. Maar stel nou dat ie slecht terug komt heb ik ook weinig keus om nog een andere pension te vinden! Oh help.. 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Mila...een traphekje  tussen ze in zetten....een timeout voor een lange duur. "

Traphekje gaat haar helaas niet tegenhouden... Daar springt ze overheen hp-angel Kaylo stond laatst ook in haar looproute. Springt er vanuit stilstaande stand gewoon overheen zonder enig probleem haha en Kaylo is toch nog 66 cm schofthoogte. Vandaar nu de bench.. Gelukkig vind ze die zelf erg fijn. Wij hebben ook een open keuken en kunnen die niet dichtmaken. De gang wil ik haar liever niet in hebben. Daar staat ook de kattenbak en liggen de katten graag. 

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Pfff, kan iemand me even gerust stellen? Wolf moet eind juli bijna 2 weken naar een pension. Is een goed aangeschreven pension in de diensthonden wereld. Honden zitten zowel in de nacht als overdag apart en krijgen veel 1 op 1 aandacht. Omdat ik wil weten hoe wolf erop reageert gaat ie morgen een nachtje daar slapen. Kijken hoe ik hem terug krijgt etc. Nu ben ik heel bang dat ie het niet leuk vind en zich misdraagt en dus niet terug mag komen, wat betekent dat wij niet op vakantie kunnen.. Maar stel nou dat ie slecht terug komt heb ik ook weinig keus om nog een andere pension te vinden! Oh help..  "

Dat komt wel goed hoor! Als ze ervaring hebben met diensthonden moeten ze ook wel met die gekke Wolf overweg kunnen. Gee je hem iets mee van thuis? Mand/kussen en een speeltje? Dat stelt hem misschien ook meer op zijn gemak. Hij zou sowieso ook wel even moeten wennen daar, dat zie je natuurlijk niet na maar 1 nachtje. Maar gaat vast goed komen. Niet zo druk maken jij ;) 

pagina 18 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1819 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Tandenwissel - eigen tanden eten?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^