Heerlijke puberstreken ;-)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bink_the_BernerBink_the_Berner

honden foto van Bink_the_Berner

Ontmoet onze kleine draak Emma!hp-heart

Emma is met 11 maanden nu duidelijk in de pubertijd belandt ;-)

Als pup werd al duidelijk dat het een eigenwijs ding is en ook nu met haar puber gedrag liggen we dagelijks in een deuk. We lachen er maar om, in plaats van gefrustreerd te raken ;-) Heerlijk om ons meisje door het leven te mogen begeleiden en te zien hoe ze op haar manier alles ontdekt, haar grenzen verlegd en haar karakter zich nog meer ontwikkeld. 

 

Haar nieuwste truc? Op de parkeerplek (of al bijna bij het hek van het bos) gaan liggen, op haar rug, zodat we haar niet op kunnen pakken om in de auto te zetten. Naar huis? No way! De eerste paar keren hielp het wel om onze andere hond alvast in de auto te zetten en de motor te starten, maar nu blijft ze ons gewoon eigenwijs aankijken en pakt ze er nog even een lekker takje bij om languit op te gaan liggen kauwen. Heerlijk, die puberstreken! :-)

 

Wie heeft er nog zo'n heerlijke puber in huis? En hebben jullie nog tips & trics? Onze dagen bestaan nu vooral uit lekker spelen samen, hersenwerk, kluifjes en verder de basis commando's in onze spelletjes herhalen. Lekker wandelen in het bos (ze is gelukkig nog wel erg op ons gericht en loopt - nog?- niet weg) en spelen met andere honden. En tussendoor; valt ze gelukkig wel uitgeteld lekker in slaap! 

 

512610.jpg

 

512609.jpg

 

Groetjes,

 

Dominique en een poot van Bink & Emma!

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Wat een prachtige hond is Emmahp-heart

honden page profiel Bink_the_BernerBink_the_Berner

honden foto van Bink_the_Berner

" Wat een prachtige hond is Emma "

Het is een charmant ding!hp-heart

Ze heeft zo'n heerlijke zwoele blik ;-) 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Haha, lekker ding!

Heerlijk, zo'n hond die met plezier haar voorkeuren duidelijk maakt hp-wink. Heb er hier zo'n twee in huis (en dat zijn geeneens pubers meer, hahaha)!

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

wat een heerlijke hond en ook nog ontzettend mooi

 

nee hier geen pubers in huis en ik heb er bij Jenna juist hard aan moeten werken dat ze zichzelf ook mag uiten en laten zien wat ze wil.hp-wink

honden page profiel Baasje van SpaikyBaasje van Spaiky

honden foto van Baasje van Spaiky

Wat een leuke hond! hp-heart

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Wat is Emma mooi.

honden page profiel Bink_the_BernerBink_the_Berner

honden foto van Bink_the_Berner

Wat een lieve reacties! :-)

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Zeer mooi hondje is emma 

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Prachtig is ze! hp-heart

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Heerlijk, die puberstreken. Als wij op de bank zitten gaat Luna vaak een meter of 3 bij ons vandaan ons aan zitten staren. Want dan wil ze eigenlijk ook op de bank. En dat mag ze ook, dus dan zeg ik 'kom maar' en klop op de bank. Maar no way dat ze dan komt hoor! Blijft ze me nog een minuut zitten aankijken, sjokt naar de bank en springt er dan alsnog op. Zo van 'ik ga jouw commando's niet opvolgen, kom nou! Ik wil wel op de bank, maar alleen uit eigen initiatief.' hp-shiny Terwijl ze natuurlijk alleen zichzelf ermee heeft, dus ze schiet er helemaal niks mee op hp-shiny

honden page profiel Bink_the_BernerBink_the_Berner

honden foto van Bink_the_Berner

" Heerlijk, die puberstreken. Als wij op de bank zitten gaat Luna vaak een meter of 3 bij ons vandaan ons aan zitten staren. Want dan wil ze eigenlijk ook op de bank. En dat mag ze ook, dus dan zeg ik 'kom maar' en klop op de bank. Maar no way dat ze dan komt hoor! Blijft ze me nog een minuut zitten aankijken, sjokt naar de bank en springt er dan alsnog op. Zo van 'ik ga jouw commando's niet opvolgen, kom nou! Ik wil wel op de bank, maar alleen uit eigen initiatief.'  Terwijl ze natuurlijk alleen zichzelf ermee heeft, dus ze schiet er helemaal niks mee op  "

hahaha, heerlijk! Hoe oud is Luna?

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

" hahaha, heerlijk! Hoe oud is Luna? "

Ze is nu ruim 14 maanden hp-smile

honden page profiel LisetteLisette

Oh ja hier ook een beginnende puber....onze Boef is nu 7 maanden en heeft soms bananen in zijn oren zitten. 

Ben ik de tuin voor aan het sproeien en heb ik de poort achter losgelaten, dan komt hij al aan gedrenteld, en hij weet dat hij niet voor de weg op mag gaan (geen drukke weg, woonwijk, maar je weet het nooit) Dan zie je hem stiekem lopen en ga je hem roepen, maar nee hoor....'Ik hoor je lekker even niet'....gaat hij aan de overkant op de stoep zitten en ondeugend naar je kijken, zo van..."wat ga jij nu doen?!" En als ik dan op hem af loop na hem geroepen te hebben, duikt hij op de grond, hij weet het dondersgoed, en met een schuine kop druipt hij dan langzaam lopend weer af naar de poort....draakje.

Vooralsnog als hij losloopt op het grote veld hier vlakbij dan houdt hij mij altijd in de gaten en is hij nooit ver voor ons uit. Als ik naast roep dan komt hij ook gewoon weer naast me lopen. Wel moet ik nu oppassen als er andere loslopende honden zijn. Hij moet ze altijd even begroeten. Loopt hij erheen en snuffelen of spelen. Maar merk dat er deze week een aantal loopse dames langs wandelen, en ja.....dan merk je dat de hormonen door zijn lijf beginnen te gieren....en heel veel markeren ook! Dus dan hou ik hem maar aan de lijn totdat ik zeker weet dat er even geen honden in de buurt zijn.

 

 

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Hier ook een eigenwijs hondje! Alleen is het bij hem zijn karakter haha, ik lach er ook vaak om, het is ook echt funny soms, hoe hij zo zelfstandig is in alles en onafhankelijk behalve als je snoep hebt, haha, is ook wel een raseigenschap bij de shiba, maar toen hij puberde was het vooral constant zijn grens zoeken, hoever kan ik gaan? Zouden ze het toelaten als ik... ? Grappig eigenlijk

Volgende forumvraag: Verschillende regels over waken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^