Trixie hondenhek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Dag. Heeft iemand ervaring met het trixie hondenhek? 85 cm hoog, bestaat uit panelen. Kan je dat stevig neerzetten of moet dat toch nog vastgemaakt met schroeven en zo in de muur. Ik denk er aan om het te kopen om de keuken van de kamer af te zetten, zodat pup meer ruimte heeft bij alleen zijn dan in haar huidige rennetje. De kat kan  over het hek heen zodat hij een rustig plekje kan zoeken als pup erg vervelend is.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Voor bij ons was het voldoende. Honden liepen er nooit tegen aan of sprongen ook niet. Ligt een beetje aan je pup, hoe groot en zwaar die is. Mocht de er wel tegen aan lopen moet die natuurlijk wel blijven staan.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik heb zojuist bij bol.com  de 'Hauck Close'n Stop' traphekje gekocht. 

Die kun je tussen de deurpost vastmaken zonder te boren. Breedte is 75-90 cm en de hoogte is 77cm.

 

M'n zusje had een hondenren, geen idee welk merk, die je uit elkaar kon halen en dus ook als hek kon gebruiken. Erg stevig is het niet, de pups die er de laatste weken tegenaan hebben gestaan hebben ervoor gezorgd dat is nu schots en scheef is.

Volgende forumvraag: Jankende pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^