Allergische reactie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IrmaIrma

Vanmiddag heeft onze pup zijn derde inenting gehad en we zijn vanavond met hem wezen wandelen loopt even door het gras komen we thuis begint ineens te piepen en aan zn ogen te wrijven en ineens twee opgezwolle ogen heb ik met een nat washandje over zn oogjes gewreven en toen werd het toch minder maar komt het nu door zn inenting of dat hij voor het eerst op het gras heeft gelopen iemand hier ervaring mee???

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Het kan beide zijn, of iets heel anders, en mogelijk zelfs een wisselwerking van vaccinatie en pollen... Dat het washandhje helpt, doet vermoeden dat hij iets in zijn ogen had. Hou het even in de gaten en bel morgen even met de DA, al is het maar om het even te melden zo vlak na de vaccinatie...

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Wat Careana al zegt, het kan beiden zijn. Een van mijn honden is een keer benauwd geworden nadat ze door hoog gras liep en er ook van at, de dierenarts gaat er van uit dat mijn hond allergisch is.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

hoe gaat het inmiddels?

 

ik denk ook dat het een combinatie zou kunnen zijn, vaccinaties werken op het immuunsysteem en daardoor kunnen reakties op andere stoffen zoals pollen/gras of wat dan ook, ontstaan. 

Na de wandeling even afdoen met een nat washandje brengt hier veel, dus dat zou ik even volhouden.

 

ik zou het ook melden bij de dierenarts

 

zorg in elk geval voor goed voedsel, en even rustig aan doen zou ik zeggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^