hond 10 maanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel michelle schuengelmichelle schuengel

honden foto van michelle schuengel

Goedemiddag, 

ik ben even ten einde raad. onze nash is nu 10 maanden en toen wij hem net hadden piepte die als wij weg gingen logisch ook. ik ben 2 halve dagen weg en de rest thuis. nu komen elke keer dezelfde buren klagen dat hij wel eens een keer piept savonds als we weg gaan, de buren klagen ook via de anderen buren maar als we het vragen dan geven die aan dat hij wel eens blaft en piept maar dat ze er geen last van hebben. nu kwamen ze weer hiermee aan en ik weet nu niet meer wat ik er mee moet. hij kan goed alleen thuis blijven en als hij te lang alleen is komt iemand hem uitlaten of ophalen. graag jullie advies 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Kan je een webcam plaatsen als je weg bent? Dan kan je zien wat er aan de hand is, of de hond echt veel kabaal maakt, of de buren het overdrijven.

Indien de hond het idd moeilijk heeft als ie alleen thuis is, kan je daaraan beginnen werken.

En als dit niet zo is en de hond laat nauwelijks van zich horen... bekijk de camerabeelden dan samen met de buren en vraag hen waar ze nu precies zo'n probleem mee hebben.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ga eens werken met een camera binnenshuis. Eentje waarop je op je telefoon kan zien en horen wat er gebeurt. Dan weet ook jij wat er gebeurt als je weg bent.

Voor hetzelfde geld zitten je buren tegen muren/ramen/deuren te bonken om je hond te laten piepen/blaffen.

Als het dat niet is, dan zul je opnieuw aan de slag moeten met het leren alleen zijn denk ik.

honden page profiel michelle schuengelmichelle schuengel

honden foto van michelle schuengel

Ik ben vanmiddag een uur weggeweest en me telefoon aangezet met de camera en het enige wat ik hoorde waren zijn pootjes op de vloer en daarna is die gaan liggen.  ga het ook overleggen betreft een camera, want ben nu wel heel geiriteerd hierover

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Ik ben vanmiddag een uur weggeweest en me telefoon aangezet met de camera en het enige wat ik hoorde waren zijn pootjes op de vloer en daarna is die gaan liggen.  ga het ook overleggen betreft een camera, want ben nu wel heel geiriteerd hierover "

Dat is niet veel wat er dan gebeurt. Maar het is dan ook maar een uur he... Ga ook kijken wat er gebeurt wanneer je een x aantal uren weg bent.

Volgende forumvraag: Een spring probleem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^