pellekes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel elienelien

honden foto van elien

hoi

onze kili heeft uitslag van de da antibacteriële shampoo gekregen moet hem nu dus 2x in de week wassen met die shampoo nu merk ik dat hij (net als mijn vriend) last heeft van roos hoe lossen julie dit op (minder wassen is momenteel dus niet mogelijk om dat die uitslag eerst weg moet)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pyoderm is ook en bacteriele champo, goede ervaring mee.....geen droge huid en ook geen schilvers.....en de huiduitslagzo verdwenen, gekregen bij de dierenarts, en anders kopen op internet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ellen heb je de champo verdunt ? Heb je het zelfde effect maar waarschijnlijk minder roos en schilvertjes....champo verdunnen met water eer je die gebruikt.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Heb je de shampoo van je dierenarts? Dan opbellen en uitleggen, wellicht is er iets anders dat je kunt gebruiken waar hij niet zo op reageert.

honden page profiel elienelien

honden foto van elien

" Heb je de shampoo van je dierenarts? Dan opbellen en uitleggen, wellicht is er iets anders dat je kunt gebruiken waar hij niet zo op reageert. "

ja hij komt van de da 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

De pelletjes zijn waarschijnlijk het gevolg van de bacteriële infectie op zijn huid, niet van de shampoo.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Ellen heb je de champo verdunt ? Heb je het zelfde effect maar waarschijnlijk minder roos en schilvertjes....champo verdunnen met water eer je die gebruikt. "

Meestal moet je dat soort shampoo's net niet verdunnen, anders wordt de werking minder.

Volgende forumvraag: Goede, betrouwbare heupgordel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^