Seizoenentopic, zomer !! Verhalen van onze vrienden wat ze zoal doen in de zomer binnen en buiten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Pff dat hakt er flink in zeg. 
Hoop dat het sneller beter gaat als het nu doet. 
  "

Ik ben op de goede weg, de pijn mindert dus ben ik al tevreden. Ik heb een hoge pijngrens door mijn atopisch eczeem, maar afgelopen weekend zat ik er echt door. 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Hier gelukkig ook nog regenwater,  2 auto's vanmiddag gekuist ermee. 

De fles rosé is op,  nog even bed in met een boek.  Piiri beneden in de bench,  ruun mag boven slapen.  Nog een lekkere kauw kluif mee voor hem. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Dat is flink wat! 
Ik heb 2 regentonnen....... Droog al weken leeg.
Ik verdeel hr water van her zwembadje van de kleine over de moestuin. 
Sproeien gaat niet meer dat word te duur.  "

Ja 1 zit ondergronds en vangt al het regenwater op dat op het huis valt. De andere is een overloop als de ondergrondse put vol is tappen we over naar de bovengrondse. Dus voldoende water.

 

mss eens bekijken hoe je je afvoerbuizen van het dak niet kan afleiden en het regenwater, van het regenseizoen, kan opvangen. Is gratis water, goed voor je groenten, die ook veel goedkoper en vooral lekkerder zijn dan in de winkel

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Hier gelukkig ook nog regenwater,  2 auto's vanmiddag gekuist ermee. 
De fles rosé is op,  nog even bed in met een boek.  Piiri beneden in de bench,  ruun mag boven slapen.  Nog een lekkere kauw kluif mee voor hem.  "

Lekker genoten, gelijk heb je. Nu effe lezen, genieten van je vakantie. Niets moet alles kan, moet gewoon kunnen vind ik. 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

" Ja 1 zit ondergronds en vangt al het regenwater op dat op het huis valt. De andere is een overloop als de ondergrondse put vol is tappen we over naar de bovengrondse. Dus voldoende water.
 
mss eens bekijken hoe je je afvoerbuizen van het dak niet kan afleiden en het regenwater, van het regenseizoen, kan opvangen. Is gratis water, goed voor je groenten, die ook veel goedkoper en vooral lekkerder zijn dan in de winkel "

Ik heb een huurwoning ik kan niks gaan verbouwen hier. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Hier de tonnen vol, en ook de twee badjes, voorlopig water genoeg hier....de hele week wordt het warm zo ers, zeker tot volgende week maandag, enne hier op het moment koel en bewolkt, maar de zon zal wel op komen en dan wordt het ziedend heet....gisteren iddag was het al heel warm op de vlakte van de blauwe stad, maar het is zomer dus geen klagen....heb nu drie waaiers en twee plafond waaiers.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Rupsje nooit genoeg heeft gegeten en is uitgeweest, Bams alleen uitgeweest en zit niet op dr eten tewachten.....en rupsje denkt wanneer krijgt ze nou toch eten.....smile    oooo heerlijk, half negen naar de spinning en daarna nog bodypump, en dan doe ik niets meer, alleen nog wandelen met de meiden en misschien nog wat in huis...meer niet.

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Goedemorgen allemaal! 

 

Gisterenavond goed nieuws gekregen, ons zoontje kan waarschijnlijk direct na de zomervakantie, 20 augustus, beginnen op het MKD, dan nog niet in de groep waar hij uiteindelijk hoort te komen want daarvoor staat hij nog op de wachtlijst maar hij komt dan in een tijdelijke groep, dat maakt mij eventjes niks uit, hij zit daar in elk geval beter op zijn plaats dan op de huidige peuterspeelzaal. 

 

Krijg deze week nog meer informatie over hoe en wat maar ben er toch héél erg blij mee. Voor Florian ook fijner om gewoon dit schooljaar hier af te sluiten en dan na de zomer daar te beginnen, kunnen wij hem de hele zomervakantie daarop voorbereiden want het is voor hem, als autist, een hele grote omschakeling. Voor mij trouwens ook, ik ben natuurlijk heel blij als hij daar dadelijk naartoe kan gaan en hij betere hulp/ begeleiding kan krijgen en wij trouwens ook maar toch doet het ergens ook een beetje pijn, moeilijk uit te leggen. 

 

Dadelijk de kleine maar eens uit bed halen, verzorgen, nog een rondje met Hummer en naar de peuterspeelzaal brengen.

Manlief moet om 11:30 weer naar zijn werk dus die is pas laat vanavond weer thuis, bah! 

 

Ondertussen hoop ik dat de nieuwe halsband van Hummer vandaag eens binnen komt, heb echt een mooie leren besteld en eentje die 5 cm breed is, ben er erg nieuwsgierig naar. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Ik heb een huurwoning ik kan niks gaan verbouwen hier. 
  "

Ik heb een buis lopen overde overkapping, en zo dat het water afgevoerd wordt naar een regenton, is die vol dan automatisch gaat die naar de volgende ton, twee vind ik genoeg maar zou een derde kunnen aansluiten....nu als de twee tonnen vol zijn wordt het weggevoerd de tuin uit, zonde.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Wat fijn dat het ne voor elkaar is Drieka, na de vakantie, mooi zo....en ik begrijp zeker hoe je je voelt hoor....Hummer lekker uitgeweest, en een makkelijke pup, wordt warm, dat wordt slapen, hahaha, hier ook...lekker rustig, als het koud is is het een en al energie...

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

WeerberichtNederlandZonnig en warm

27 juni 2018, 18:22 uur - In het noorden komen wolkenvelden voor, maar in het zuiden schijnt de zon en later is het in het hele land vrij zonnig. Het wordt een warme dag met maxima van 25-26 graden. In het zuiden en oosten kan het 28 graden worden en op de Wadden is het 20 graden. Komende dagen blijft het zonnig en warm. In het weekend kan het in het zuidoosten 30 graden worden.

 

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Wat fijn dat het ne voor elkaar is Drieka, na de vakantie, mooi zo....en ik begrijp zeker hoe je je voelt hoor....Hummer lekker uitgeweest, en een makkelijke pup, wordt warm, dat wordt slapen, hahaha, hier ook...lekker rustig, als het koud is is het een en al energie... "

Ja Hummer is een geweldige puppy, nog nooit zo'n gemakkelijke pup gehad. Met warm weer is hij inderdaad vrij rustig en zodra het koeler wordt dan komt de energie er weer uit haha.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik volg weer :) 

 

Zo goeiemorgen iedereen! Vandaag werken van 08:00 tot 17:00 en een uur pauze waar ik naar huis crost om Maylo uit te laten. Oke 75min :)....heb een kwatiertje speling en is maar 10min rijen. 

 

Ben benieuwd wat de patienten vandaag weer gaan brengen (werk als podotherapeut). Heb sowieso een ingegroeide nagel waaaaaaar ik zoooo van geniet om te behandelen haha. 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" WeerberichtNederlandZonnig en warm

  "

En wie woont en het zuidoosten....joehoe ikkuh! Gelukkig heb ik airco op mijn behandelkamer hahaha

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Goeiemorgen, Puck wilde net niet plassen dus weer naar binnen gegaan.

Ze moest snel van me omdat ik in de pyjama stond. Daar was ze t niet mee eens. Dus weer naar binnen. Straks na t ontbijt weer een poging. Deur naar de tuin staat open, als ze echt nodig moet kan ze in de tuin.

 

Vandaag even naar de action, cadeautje kopen voor het dochtertje van m'n vriendin. Ze wordt twee jaar.

 

Daarna nog even naar een kledingwinkeltje van een oud buurvrouw, ze had daar hele leuke korte broeken. Hopelijk hangen ze er nog!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Drieka, fijn dat je zoontje na de zomervakantie kan starten! Het is even moeilijk, maar straks gaat het meer rust geven.

Hij krijgt daar z'n oefeningen en lessen op maat en dat gaat straks vast veel beter. 

honden page profiel Danielle, Kyra †, Kaylin en DjairaDanielle, Kyra †, Kaylin en Djaira 3 doggies

honden foto van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

" Aan de riem eet Penny net zo veel poep, zelfs als die kort is. Ze is zo snel en het ligt gewoon overal. Ik vind het ook sneu als ik constant haar kop van de grond moet houden en op de straat moet lopen omdat je het daar ziet liggen, dat ga ik niet doen "

Ik val hier even binnen, om deze reden dragrn mijn jongste Aussie en de flatcoated retriever van mijn ouders een muilkorf.

 

Met de muilkorf die hun hebben kan de bek gewoon open zodat ze kunnen hijgen, nu ze weet weer los mogen lopen hebben ze hun vrijheid weer terug.

Mijn Aussie kan weer lekker met andere honden spelen en de flatcoated retriever van mijn ouders kan weer lekker zwemmen.

 

Ook hun vreten aan een korte lijn nog veel poep, ze zijn razend snel, en ook hier ligt overal poep, zelfs op de stoepen en wandelpaden.

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

" Drieka, fijn dat je zoontje na de zomervakantie kan starten! Het is even moeilijk, maar straks gaat het meer rust geven.
Hij krijgt daar z'n oefeningen en lessen op maat en dat gaat straks vast veel beter.  "

Ja dat is ook zeker zo, het is ook veel beter voor hem en voor ons. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, lekker weer sporten, ben je weer helemaal beter?

 

Drieka, dat is fijn dat je zoontje het volgend schooljaar naar de andere school kan. hp-smile

 

Vanmiddag ga ik met m'n vriendin en nog een kennis naar de Spijkvijver in Biddinghuizen.

Daar kunnen de honden heerlijk zwemmen, spelen etc.

We nemen stoelen mee, drinken , hapjes.

Dan vermaken we ons wel, het is nu nog koel maar vanmiddag wordt het warm laughing

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,hier schijnt de zoon al volop.

De buurthonden zijn ook al wakker,een hoop kabaal als er andere honden langslopen.

De honden die in de tuin zo tekeer gaan,zijn meestal wel rustig als ze elkaar gewoon zien.

En Vigo die wordt er niet warm of koud van,van al die herrie.

We gaan genieten van het zomerse weertje.cool

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Het is nog helemaal niet zo warm buiten. Had gedacht dat het al wel warmer zou wezen...

 

Toch maar niet naar het winkeltje geweest voor een korte broek. Moet de voortuin nog beplanten, gaat ook veel geld kosten. Dus die broek moest maar blijven hangen haha.

Heb nog wel genoeg korte broeken op zich.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik ben me aan het vervelen ik heb een gatenkaas agenda vandaag...ben nu een uur aan het niksen en vanmiddag is dat het zelfde. 

 

Gisteren was ook al toen heb ik 2 uur zitten niksen omdat er 2 onderzoeken van beide 1 uur niet kwamen opdagen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Dat is wel balen laura. Misschien achterstallige administratie doen of je werkruimte poetsen tongue-out.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Dat is wel balen laura. Misschien achterstallige administratie doen of je werkruimte poetsen . "

Haha gisteren al gedaan en deze ruimte is gehuurd dus wordt voor mij gepoetst. 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

De straaljagers zijn ook weer aan het oefenen hier.

Altijd mooi om te zien, vooral als het donker is, dan zie je al die lampjes en ze vliegen dan in bepaalde formaties en dan ineens gaan ze allemaal een andere kant op.

 

Nu is het voornamelijk veel lawaai en weinig te zien. Maar soms vliegen ze ook zo laag dat je bijna de piloot kan zien zitten.

 

Vroeger gingen ze wel eens door de geluidsbarriere. We woonden in een oud huis en dan rinkelden alle glazen en kopjes die in de kast stonden. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Haha gisteren al gedaan en deze ruimte is gehuurd dus wordt voor mij gepoetst. 
 
  "

Oooh Lucky you! Je kan ook nog ff naar buiten voor een wandelingetje of gewoon op een bankje bruin worden. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Oooh Lucky you! Je kan ook nog ff naar buiten voor een wandelingetje of gewoon op een bankje bruin worden.  "

Dat doe ik denk ik strakjes met het 2de uur niks doen. Ga dan naar mijn zus denk ik die woont op 5min rijden. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Dat doe ik denk ik strakjes met het 2de uur niks doen. Ga dan naar mijn zus denk ik die woont op 5min rijden.  "

Dat is ook wel even leuk. Als die thuis is samen even koffie drinken, dan is dat uurtje gauw voorbij. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

512319.jpg

                          512320.jpg512321.jpg

                               512322.jpg

512323.jpg

512324.jpg

                             512325.jpg

512326.jpg

                           512327.jpg512328.jpg         Spam van Bams en Ogin samen aan de blauwe stad.......rustig, nooit iemand te zien daar, was nog te doen niet al te warm...mooi samen meegenomen, Ogin moet zich wat aanpassen ...vanmiddag gaat ze alleen mee.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

" Ik val hier even binnen, om deze reden dragrn mijn jongste Aussie en de flatcoated retriever van mijn ouders een muilkorf.
 
Met de muilkorf die hun hebben kan de bek gewoon open zodat ze kunnen hijgen, nu ze weet weer los mogen lopen hebben ze hun vrijheid weer terug.
Mijn Aussie kan weer lekker met andere honden spelen en de flatcoated retriever van mijn ouders kan weer lekker zwemmen.
 
Ook hun vreten aan een korte lijn nog veel poep, ze zijn razend snel, en ook hier ligt overal poep, zelfs op de stoepen en wandelpaden. "

Penny is ook zo vreselijk snel aan de lijn, de laatste tijd is het echt heel erg, elke meter heeft ze een wel drol in haar bek (en dat overdrijf ik niet, op sommige plekken is het echt zo). Nu dwing ik haar het los te laten door haar bek vast te houden, dat is een tijdelijke oplossing tot ze aan de muilkorf gewend is want anders eet ze echt veel te veel.

 

Ik ga er goed op letten dat ze er gewoon mee kan hijgen. Hij is 3 centimeter groter dan haar neusomvang dus hopelijk is dat genoeg. Anders wordt het een echte muilkorf.

 

Penny zal het denk ik wel alleen aan de lijn dragen, bij los lopen valt het mee. Vooral als ze het eerste stuk aan de lijn weinig/niets eet is het de rest van de wandeling te doen.

 

Fijn dat ik niet de enige ben die het doet :)

pagina 27 van 55 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2728 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende forumvraag: Verstopte anaal klier
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^