Auto rek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel celineceline

Hallo

 

Wij hebben onze labrador in de auto vervoerd in een reisbench. Hij is er nu uitgegroeid dus wou ik zo een afscheidingsrek kopen voor een volkswagen break. Iemand tips?

 

lukt me niet om foto's up te loaden:

maar deze hebben we nu in M

http://www.zooplus.nl/shop/honden/benches/kleine_transportboxen/grote_bench/378364

indien ik een XL koop vrees ik dat de hele koffer vol zit

 

dus dachten we deze te kopen:

http://www.zooplus.nl/feedback/shop/honden/benches/hondenrek/rekken/339451

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

De recensies zijn goed, dus ik zou het aandurven, als ik zo'n rek nodig had.

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Zo'n rek heb ik gehad in mijn vorige auto. Is een heel gedoe om hem zodanig te plaatsen dat hij echt klemvast zit, niet verschuift e.d.

Nu rijd ik in een Volkswagen Polo, en ik wilde een beter rek. Deze heb ik gevonden op www.travall.nl dan moet je kijken onder het kopje "Guard". Je kunt het type van je auto invoeren, en dan is er een "rek op maat" voor dat type. Je klapt de rugleuning van je achterbank naar voren, klemt het rek op de vergrendeling en klapt de rugleuning weer terug. Is in 1 minuutje klaar (net als eruit halen), en zit als een huis. Het is even wat duurder, maar ik vind het zijn geld echt waard.

honden page profiel Branco en CindyBranco en Cindy

honden foto van Branco en Cindy

Zo'n hondenrek heb ik al jaren in mijn auto. Mijn grote honden kwamen er gewoon doorheen, dus heb ik er nog gaas tegenaan gemaakt. Verder sluit ik me bij Karin aan... hij blijft niet klemvast zitten en verschuift. Dit heb ik opgelost door 'm met touw vast te binden aan de stangen van de hoofdsteunen. Eventjes een gedoe, maar ik heb 'm permanent in mijn auto zitten. 

honden page profiel MarjoleinMarjolein

honden foto van Marjolein

Wat de anderen zeggen klopt inderdaad. Heb hem vandaag bij mij in de auto gemaakt. Maar vrij lastig om goed te krijgen en hoop dat het blijft zitten... 

Volgende forumvraag: azijn gebruiken tegen vlooien.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^