Iemand ervaring met Finecto+ Dog? Is een natuurlijk middel tegen vlooien en teken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

NIEUW

Finecto+ Dog is een poeder welke bestaat uit 100% natuurlijke kruiden en oliën. Deze worden door het bloed opgenomen en uitgescheiden via de huid.

https://www.finecto.com/nl-nl/hobby/blog/nieuw-de-100-natuurlijke-finecto-methode-nu-ook-succesvol-toegepast-voor-vlooien-en-teken-bij-honden

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Klinkt veelbelovend....heb even gekeken naar de gebruiksaanwijzing, twee honden hier van 75kilo ieder, dat zijn veel schepjes iedere dag weer, is dat niet schadelijk ?

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel So long, friends!So long, friends!

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Heb het gegeven aan mijn pony met zomer Exzeem.  Werkte voor geen meter,  ruikt ook heel erg straf,  was moeilijk om het te doen opeten. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb het gegeven aan mijn pony met zomer Exzeem.  Werkte voor geen meter,  ruikt ook heel erg straf,  was moeilijk om het te doen opeten.  "

Voor het exzeem oftegen vlooien en teken ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Mijn hond werd na een Advantix-pipet heel onrustig en begon te kwijlen. (Hond is erg gevoelig, het was ook al zoeken naar een ontworming waar hij niet ziek van werd). Dus ik ben nu opzoek naar iets natuurlijks tegen vlooien en teken.
Ik heb veel gelezen over CDvet, maar een schepje van dit poeder over het voer is toch wat gemakkelijker dan steeds een druppel inmasseren. "

 CDvet is dagelijks drie weken druppels, daarna twee x in de week, dus dat valt wel mee toch..

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Geen ervaring, maar ik zou sterk twijfelen en eerst de samenstelling onderzoeken, want dit zegt mij niet veel, wat voor aromatische stoffen zijn dat, waar komen die van daan, welke kwaliteit, waarom calciumcarbonaat en maltodextrine

 

Wat is de samenstelling van Finecto+ Dog?

Finecto+ Dog is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van veilige kruiden en etherische oliën. Bevat geen gif of andere chemische stoffen.

Dit product bevat:
Calciumcarbonaat, Maltodextrine, mengsel van aromatische stoffen.

Analytische samenstelling:
Ruw Eiwit: 12,1%
Totaal vet: 6,4%
Ruwe As: 44,29%
Ruwe Celstof: 6,6%
Calcium: 107 gr/Kg

Volgende forumvraag: Advocate tegen hartworm
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^