Betaalbaar zwemvest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Manon - Suus & IsaManon - Suus & Isa

honden foto van Manon - Suus & Isa

Hallo, Onze labradorpuber Suus van 7 maanden is dol op water (verrassing...). Sinds kort doet ze niet alleen pootje baden maar zwemt ze ook. Ze zwemt alleen nog niet zo goed... Ze duwt zich met de voorpoten hoog op als een propellor en zakt daarom met de billen te verticaal naar beneden.. Het ziet er heel vermoeiend uit. Momenteel zwemt ze met lange lijn zodat we haar evt binnen kunnen hengelen mocht het nodig zijn. Echter om het veiliger te maken en haar in een goede houding te leren zwemmen willen we graag een honden zwemvest aanschaffen.

 

Suus is nog in de groei. ik verwacht dat ze in hoogte nog zo'n 3 cm gaat groeien maar in de breedte weet ik het niet.. Ze is vrij iel. Ze komt van een werklijn vs dual purpose dus ik verwacht niet dat ze heel breed gaat worden, maar dat weet ik natuurlijk niet. Omdat ze nog in de groei is en ik niet weet op welke maat ik ga uitkomen als ze volwassen is zijn we op zoek naar een betaalbaar zwemvest, dat wel veilig is en een goede pasvorm heeft.

 

Ruffwear K9 is natuurlijk top maar nu te duur als we nog een nieuw zouden moeten kopen. Mogelijk zit ze wel in een maat die we ook kunnen gebruiken voor als ze volwassen is. Echter er staat alleen nekomtrek ipv borstomtrek... Ik weet niet of hij dan te breed is in de borstomtrek..

 

Wat vinden jullie fijne veilige zwemvesten met een goede pasvorm? Alvast bedankt voor de tips!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Meegaan met je hond, hand onder dr buik zodat ze de voorpoten onder water houdt...met je hand onder dr buik kan je haar in de juiste houding krijgen, een zwemvest is niet slecht maar zonder krijgen ze een betere conditie en uithoudingsvermogen..

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

Geen idee maar ik volg.

Je kan altijd eerst vanalles gaan passen en dan op internet zoeken voor de goedkoopste prijs. Mss wel zo netjes om wat snacks ofzo te kopen zodat je na al dat passen niet weggaat met lege handen.... Maar dat even terzijde :p

honden page profiel Manon - Suus & IsaManon - Suus & Isa

honden foto van Manon - Suus & Isa

" Meegaan met je hond, hand onder dr buik zodat ze de voorpoten onder water houdt...met je hand onder dr buik kan je haar in de juiste houding krijgen, een zwemvest is niet slecht maar zonder krijgen ze een betere conditie en uithoudingsvermogen.. "

Dat snap ik alleen het idee is dat ze straks ook eens meegaat met de zeilboot of kano en dan moet ze wel een zwemvest aan vind ik.

honden page profiel Manon - Suus & IsaManon - Suus & Isa

honden foto van Manon - Suus & Isa

" Geen idee maar ik volg.
Je kan altijd eerst vanalles gaan passen en dan op internet zoeken voor de goedkoopste prijs. Mss wel zo netjes om wat snacks ofzo te kopen zodat je na al dat passen niet weggaat met lege handen.... Maar dat even terzijde :p "

Er is helaas niet echt een winkel in limburg waar ze zwemvesten verkopen..tenminste ik kan er geen vinden

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Dan zou ik toch voor een nieuw vest gaan.

Zwemvesten kom je ook nog wel eens tegen bij standjes die op een of andere honden sport/show wedstrijd staan. Wellicht daar eens de boel afspeuren als er eentje in je buurt gehouden wordt. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Dat snap ik alleen het idee is dat ze straks ook eens meegaat met de zeilboot of kano en dan moet ze wel een zwemvest aan vind ik. "

Helemaal goed, maar dat had je niet in je openingspost neergezet...dan had ik anders gereageerd...smile

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

" Er is helaas niet echt een winkel in limburg waar ze zwemvesten verkopen..tenminste ik kan er geen vinden "

Oh jammer. Tweedehands al geprobeerd? 

Volgende forumvraag: Voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^