Y-tuigjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Ik verkoop 2 dezelfde Y-tuigjes. Ik kocht deze op Aliexpress (nieuwprijs 18 euro/stuk), maar kreeg de verkeerde maat. Ze zijn dus nog volledig nieuw, met het etiket er nog aan. Alleen 1 van beide is 1 keertje gepast. Ik vind zelf het materiaal super aangenaam aanvoelen. Zacht en toch stevig. 

 

Ik vraag nog 10 euro/stuk of 18 euro voor beide. Ze zijn verstelbaar op 3 plaatsen (nek, borst en onderaan de borst). De maat is voor honden met een borstomtrek van +/- 56 tot 68 cm. 

 

Ik woon in België. Ik wil ook naar Nederland verzenden maar dan zullen de verzendkosten duurder worden. 

 

510478.jpg

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

O, dat is interessant, ik ga thuis Ziva even opmeten!

 

Is de kwaliteit een beetje oké?

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

" O, dat is interessant, ik ga thuis Ziva even opmeten!
 
Is de kwaliteit een beetje oké? "

Ik ben zelf enorm tevreden over de kwaliteit. Ik heb voor mijn hond al lang een tuigje van hetzelfde merk en ben daar zo tevreden over dat ik deze ook besteld heb (een iets ander model dan wat ik heb omdat haar ander tuigje nogal warm is in de zomer). Ik heb nooit tuigjes van echt dure merken zoals bvb Ruffwear gehad, dus daar kan ik niet mee vergelijken, maar ik vind ze beter dan de tuigjes die ik al geprobeerd heb van Zooplus of gewoon uit de plaatselijke dierenwinkel. 

 

 

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

" Ik ben zelf enorm tevreden over de kwaliteit. Ik heb voor mijn hond al lang een tuigje van hetzelfde merk en ben daar zo tevreden over dat ik deze ook besteld heb (een iets ander model dan wat ik heb omdat haar ander tuigje nogal warm is in de zomer). Ik heb nooit tuigjes van echt dure merken zoals bvb Ruffwear gehad, dus daar kan ik niet mee vergelijken, maar ik vind ze beter dan de tuigjes die ik al geprobeerd heb van Zooplus of gewoon uit de plaatselijke dierenwinkel. 
 
  "

Goed om te weten. Het viel me op dat de ring om de riem aan te bevestigen van plastig is. Ik vroeg me af of dat stevig genoeg is voor een hond van 25 kg. Maar als jij overtuigd bent van de kwaliteit wil ik het voor dat geld best proberen. Ik twijfel al tijden of ik voor Ziva een tuigje wil en om dan een dure te kopen...

 

Ben alleen gisteren heel druk geweest en totaal vergeten Ziva op te meten hp-frusty

Ga het vanavond doen, ben zelf ook wel benieuwd. Door de 50% Berner Sennen is ze erg breed dus ik heb geen idee van haar borstomvang. Kan goed zijn dat ze te groot is.

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

" Goed om te weten. Het viel me op dat de ring om de riem aan te bevestigen van plastig is. Ik vroeg me af of dat stevig genoeg is voor een hond van 25 kg. Maar als jij overtuigd bent van de kwaliteit wil ik het voor dat geld best proberen. Ik twijfel al tijden of ik voor Ziva een tuigje wil en om dan een dure te kopen...
 
Ben alleen gisteren heel druk geweest en totaal vergeten Ziva op te meten 
Ga het vanavond doen, ben zelf ook wel benieuwd. Door de 50% Berner Sennen is ze erg breed dus ik heb geen idee van haar borstomvang. Kan goed zijn dat ze te groot is. "

Die ring is van metaal (zwart geverfd) smile De slotjes zijn wel plastic. 

En dat is prima! Dan hoor ik het nog wel smile

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

Helaas... heb Ziva vanmorgen opgemeten en kwam op 72 cm. Gaat dus niet passen

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

" Helaas... heb Ziva vanmorgen opgemeten en kwam op 72 cm. Gaat dus niet passen "

Jammer! smile

Volgende forumvraag: Honden spullen aangeboden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^