Loki - hij is er!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Jeutje.... dus nu laten ze je ook nog in het luchtledige hangen qua nazorg?

Dat is wel heel zuur zeg.... heb je geen direct contactpersoon van de stichting waar je mee kan overleggen.... ze kunnen je toch niet zomaar zonder verdere hulp laten zitten

 

Het is jammer als dat echt zo raar zou lopen, hopelijk krijg je meer duidelijkheid over hoe nu

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Had je de GT met dit idiote advies via de stichting?

 

Je hebt toch een contract met die stichting? Betaalde je het adoptiebedrag aan die stichting? Zo ja, dan zijn zij de partij om bij herplaatsing te bemiddelen. Doen ze dat niet dan interesseert ze het lot van de hond die zij n.b. naar NL hebben gebracht, niet. Dit veroorzaakt grote vraagtekens omtrent de integriteit van deze organisatie.

 

Hierbovenop komt nog het illegaal vervoeren en importeren van een hond met een open en etterende wond. De gezondheidsverklaring van Loki/Haribo is vals.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Brenda denk er nog eens rustig over na. Je emoties draaien overuren en gaan alle kanten op. Laat het nog even bezinken. Die stichting schiet je helaas ook niks meer mee op, juist nu je ze nodig hebt.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Wat ontzettend naar dit voor jou, Java en natuurlijk vooral ook Loki... Je ziet het helemaal niet meer zitten om verder te gaan? Met behulp van mensen om je heen of een wel juiste GT? Niet te snel beslissen nu je in zo'n wirwar van emoties zit..

 

Achterlijk advies van die stichting, ben blij dat je dat ook inziet. Moet er niet aan denken dat sommige mensen dat advies nog zullen opvolgen ook hp-cry

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

" Had je de GT met dit idiote advies via de stichting?
 
Je hebt toch een contract met die stichting? Betaalde je het adoptiebedrag aan die stichting? Zo ja, dan zijn zij de partij om bij herplaatsing te bemiddelen. Doen ze dat niet dan interesseert ze het lot van de hond die zij n.b. naar NL hebben gebracht, niet. Dit veroorzaakt grote vraagtekens omtrent de integriteit van deze organisatie.
 
Hierbovenop komt nog het illegaal vervoeren en importeren van een hond met een open en etterende wond. De gezondheidsverklaring van Loki/Haribo is vals. "

 

Het mag ook iets vriendelijker naar Brenda toe Loesje.... of je wel of niet gelijk hebt ga ik niet over discussiëren, maar op een iets normalere manier je boosheid ventileren zou fijn zijn

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

" De 'GT' zei dat ik ze moest laten vechten omdat het een rangorde dingetje was. 
Ik dacht wat zegt die nu.. wat is dit joh.  die gaan door tot heel mn muren rood zien ja. "

surprisedhp-cry OMG schokkend, dit kan echt niet,want een slechte GT, hoe krijgt ze het haar mondje uit... jij zit met een bloedende Java. Zucht.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

nou dat advies is dus helemaal fout, erg dat er nog steeds zulke mensen rondlopen die zulke gevaarlijke adviezen geven en dan nog wel bij een stichting die honden herplaatst, onbegrijpelijk, maar niet uniek helaas. Erg jammer weer, en jij en de hond zijn de dupe.

 

 

wat ik zou doen is alles even laten rusten en bezinken, eerst moet Loki helemaal genezen lijkt me en wennen om echt te kunnen zeggen dat het beter is dat hij herplaatst wordt, het ging helemaal niet slecht, er is alleen te snel gegaan en nu je dat weet kun je gewoon eerder ingrijpen en begeleiden.

 

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Niet zo netjes dat de stichting zijn nazorg op die manier doet.. Volgens mij zit je in een ontzettend nare situatie. Hoe kijkt je vriend hier tegen aan? Als jij denkt dat herplaatsen beter is, moet je dat ook doen. Volg daar ook je gevoel in. Maar het is wel een hele grote beslissing en misschien moet je daar nog eventjes over slapen of eerst nog advies in winnen bij een andere gt? Om te voorkomen dat je er achteraf spijt van krijgt. Het is vanaf een beeldscherm allemaal heel moeilijk te beoordelen, hoe goed iedereen het ook probeert. Ik lees regelmatig de stukken van Nina van Tilbeurgh op fb. Zij heeft ook ervaring met buitenlandse honden en wie weet kan ze jullie nog een duwtje in de goede richting geven mochten jullie dat nog willen proberen. Niemand gaat je haten als je ervoor kiest om Loki te herplaatsen. We weten ook allemaal dat je dat niet zomaar doet en dat je het beste met ze voort hebt. Je wilt niet dat er iemand onder leidt. Ik bemiddel alweer ruim een jaar bij een buitenlandse stichting en moet ook eerlijk zeggen dat ik deze situatie ook nog niet eerder heb gehad bij het plaatsen van een buitenlandse hond bij al een andere hond. Maar het lijkt erop dat ze duidelijk nog niet weten wat ze aan elkaar hebben. Volgens mij zijn het 2 hondjes met een aardig pittig karakter. Waarvan Loki er ook nog maar net is en een heleboel prikkels te verwerken heeft. 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Net gebeld, de stichting moet het dus wel regelen. Ze wisten alleen niet hoe lang het ging duren voordat hij hier weg kon want hun gastgezinnen zitten vol. Ik zei dat ik best voor hem kon zorgen maar als het te veel is is het gewoon te veel en 3 maanden ofzo trek ik echt niet. Toen zei ze dat ze het niet wist. Kon dus best eens 3 maanden duren.

 

Ik heb wel gezegd dat ik de uitspraak over het laten vechten niet vond kunnen, daar was ze het dan mee eens.. 

 

 

Lig nu weer te huilen. Steun van mijn vriend krijg ik vrijwel niet. Voelt alsof ik die fout heb gemaakt en het in mijn eentje moet oplossen. 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Mag je zelf mee helpen om een nieuwe adoptant te vinden?

 

Heel veel sterkte hoor.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" nou dat advies is dus helemaal fout, erg dat er nog steeds zulke mensen rondlopen die zulke gevaarlijke adviezen geven en dan nog wel bij een stichting die honden herplaatst, onbegrijpelijk, maar niet uniek helaas. Erg jammer weer, en jij en de hond zijn de dupe.
 
 
wat ik zou doen is alles even laten rusten en bezinken, eerst moet Loki helemaal genezen lijkt me en wennen om echt te kunnen zeggen dat het beter is dat hij herplaatst wordt, het ging helemaal niet slecht, er is alleen te snel gegaan en nu je dat weet kun je gewoon eerder ingrijpen en begeleiden.
  "

Helemaal eens. Loki krijgt ook niet echt een kans op deze manier. Het is een utopia om te denken dat alles gelijk goed gaat. Zelfs als het geen herplaatsers zijn kan je tegen dit soort incidenten aanlopen. Mijn reu is ook diverse keren mij teef aangevlogen vanwege eten, aandacht, speeltjes. Allemaal mijn eigen schuld, ik was onoplettend. En ja, er zijn vele voorbeelden waar het wel goed gaat, maar ook zovele waar het gaat zoals het nu bij jou gaat en bij mij ging, alleen zeggen zij het helaas niet altijd. Je moet zelf alert worden op het gedrag en de tekens van de honden. Ten alle tijden de confrontaties proberen voor te zijn. Dus geen speeltjes, eten, snoepjes in elkaars nabij geven. Ook met aandacht geven alert zijn op de reactie van beide en tot de orde roepen als het dreigt te escaleren. 

Op een gegeven moment ga je vanzelf je weg vinden met beide, beide hun quality time en aandacht gunnen.

Spelen in huis mochten ze hier niet, begint altijd gezellig en leuk, maar wordt 9 van de 10x uiteindelijk janken.

Buiten kunnen ze lekker spelen met elkaar, zeker wanneer ze weg kunnen van elkaar. In de tuin is het ook nog altijd opletten. Uiteindelijk komt het gerust goed, maar je moet het de tijd geven. 

Ik wil niet bot zijn, maar nu opgeven na een week, vind ik te gemakkelijk. Hoop dat je Loki nog een kans geeft.

Denk er nog eens goed over na.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Mag je Loki zelf bijv. op de website www.hhin.nl plaatsen? Ik zou eerlijk zijn met de informatie waarom Loki niet langer bij jullie kan blijven. Loki zou naar mijn idee in een rustige omgeving geplaatst kunnen worden zonder andere huisdieren.

Nogmaals sterkte.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Mag je Loki zelf bijv. op de website www.hhin.nl plaatsen? Ik zou eerlijk zijn met de informatie waarom Loki niet langer bij jullie kan blijven. Loki zou naar mijn idee in een rustige omgeving geplaatst kunnen worden zonder andere huisdieren.
Nogmaals sterkte. "

Dit kun je toch nog helemaal niet zeggen. Loki is er net een week is zichzelf nog helemaal niet. Heeft een ontstoken castratiewond en alles gaat in feiten veel te snel.

 

Doe een stap terug neem een second opinion bij een andere GT. Ik vind persoonlijk niet dat je over 1 nacht ijs kan gaan om Loki te herplaatsen. Je zit nu hartstikke hoog in je emoties laat het even bezinken, begin op 0 maar dan ook echt op 0 duidelijke regels in huis niks leuks gewoon het saaie vaste rondje op vaste tijden. Loop samen met de honden maar doe dit ook individueel. Leer hem kennen en geef hem de tijd om jullie te leren kennen.

 

Op deze manier krijgt hij gewoon geen kans en dat is gewoon zonde :(

pagina 13 van 13 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende forumvraag: franse bulldog kruising
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^