Vakantie!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

Hoi hondenvriendjes,

Dit jaar hebben Angelique(van Bruno,Charlie & Fenna) en ik alweer Callantsoog gepland met de hondjes, wat hebben we er weer zin in. We gaan weer lekker een weekje weg met ze, misschien dat we ook nog een weekend weg willen in de zomervakantie maaar waar naartoe? Iemand suggesties?

& Hebben jullie ook al weer lekker een vakantie geboekt met de hond(en)? Zo ja, waar gaan jullie lekker naartoe?

hp-thumbsup

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Wij gaan 8 dagen naar oostenrijk (met op de heen en terugweg overnachten in duitsland) met joy, wandel vakantie in de bergen. Wolf gaat naar een pension. Verder willen we dit jaar wel weer weekendjes gaan wild kamperen.

honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly

" Wij gaan 8 dagen naar oostenrijk (met op de heen en terugweg overnachten in duitsland) met joy, wandel vakantie in de bergen. Wolf gaat naar een pension. Verder willen we dit jaar wel weer weekendjes gaan wild kamperen. "

Och lekker hoor!

Hoezo gaat de ene hond wel mee en de andere niet? tongue-out

Ja, wild kamperen is ook wel leuk en dat wil je doen met een tent? of caravan?

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Ik ben net twee weken terug van een week Zeeland met de honden! Huisje aan het strand en heel erg lekker weer dus enorm genoten. 

Verder in de zomer werk ik altijd door, zodat collega's met kinderen vrij kunnen nemen. Ga wel een weekendje naar drenthe, op een groep honden passen. 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Wij gaan deze zomer naar Noord Engeland; Cumbria oftewel Lake District. We hebben een huisje gehuurd zodat we van alle gemakken voorzien zijn en zullen vooral veel wandelen in het berg/heuvelachtige landschap. Het is daar erg hondvriendelijk, veel pubs en restaurants mag de hond naar binnen, zolang je de hond maar aangelijnd houdt ivm het vele vee wat losloopt.

Elsa gaat mee, Momo gaat uit logeren.

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

" Wij gaan deze zomer naar Noord Engeland; Cumbria oftewel Lake District. We hebben een huisje gehuurd zodat we van alle gemakken voorzien zijn en zullen vooral veel wandelen in het berg/heuvelachtige landschap. Het is daar erg hondvriendelijk, veel pubs en restaurants mag de hond naar binnen, zolang je de hond maar aangelijnd houdt ivm het vele vee wat losloopt.
Elsa gaat mee, Momo gaat uit logeren. "

Ohhh ik ben zooo vaak in Engeland geweest, toen ik nog geen honden gehad. Wil het graag weer eens gaan doen, ben benieuwd naar de ervaringen daar met de hond!


honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Dit jaar geen vakantie gepland, hopelijk hebben we pupjes van Aila liggen deze zomer. 
Misschien dit najaar, moeten we nog even kijken. Meestal blijven we in de buurt. Zeeland of Limburg ofzo smile Beide hondjes gaan dan mee. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Hier geen vakantie meer maar lees graag jullie bestemmingen.
Ben afgelopen november in Indonesië geweest en eind februari nog op wintersport geweest. Geld genoeg uitgegeven dacht ik zotongue-out.

Beide keren de hond niet mee, die mocht lekker uit logeren bij haar beste hondenvriendinnetje.

Puck gaat niet mee op wintersport omdat ze een hekel heeft aan kou en nattigheid. Dus die blijft gewoon in Nederland.

Indonesië is ook niet te doen met de hond. Veel te ver weg, veel te warm, kans op vreemde ziektes enorm groot en we hadden een groepsrondreis dus ook echt niet ideaal.

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Hoezo gaat de ene hond wel mee en de andere niet? "

In mijn geval omdat de ene hond veel beweging en uitdaging nodig heeft en de andere oud en versleten is en erg bang voor de DA. Als ik haar mee wil nemen moet ze tweemaal naar de DA en op de vakantie zelf zie ik er erg tegenop om steeds te moeten wisselen van hond. De oude hond zou dan ook steeds alleen thuis zitten in een vreemde omgeving met vreemde geluiden terwijl wij met de jonge hond op pad zijn. Voor haar ook niet leuk.

 

Ik denk dat ik nu een adresje heb waar ze zelf een gewéldige vakantie zal hebben zonder de aandacht opeisende jonge hond. Geen andere honden en alle knuffels en aaitjes voor haar alleen. Ik heb er ook echt vertrouwen in dat ze daar geen voedselallergie aanval krijgt of overbelast wordt met teveel fysieke activiteiten. wink

 

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Wij gaan 2 weken naar een huisje op de grens van Drenthe en Friesland ( zitten bijna midden in het bos ), de honden gaan natuurlijk mee.

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ik ben net samen met een vriendin en de honden een weekendje naar Noordwijk geweest! Eind augustus staat er een weekje Luxemburg op de planning met Kaylo en mijn moeder! hp-thumbsup

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Ik zal heerlijk naar Texel komen

Volgende forumvraag: Lekker gewandeld
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^