Scotty's topic! DNA resultaten!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

" Super leuk die resultaten!! Hoewel het verder niks veranderd aan onze lieverds. Volgens mij lijken ze qua karakter ook wel op elkaar.
Ik ben benieuwd of jij weet welk ras qua DNA vergelijkbaar is met de CH? "

Nee geen idee eigenlijk. Joyce denkt de Engelse Setter, maar wat DNA betreft denk ik dat het alle kanten op kan. Het kan ook nog zijn dat Soraya gelijk heeft en dat Nova door twee reuen is gedekt, maar Joyce zei dit: "Haha, wat bizar. De papa zal dan zijn looks van de setter kant hebben gekregen want dat lijkt het meest op Catalaanse herder. Het baasje had hem uit Spanje dus misschien dat hij daarom heeft gedacht dat dat het wel moest zijn. Dat er husky in zit verklaart wel de tekeningen van aino en de andere pups. Echt ontzettend leuk dit."

 

Zelf denk ik niet dat ze door twee reuen is gedekt hoor, ik denk dat het misschien Catalaan is in plaats van Setter of Brittany, of misschien zelfs allebei, dat het DNA van een Catalaan hetzelfde is als dat van een Setter én Brittany samen. Scott's DNA duurde al wat langer omdat er wat data was die handmatig beoordeeld moest worden dus het zou me niet verbazen.

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Ik bekeek gister de foto's van de vader nog eens beter..en als je weet dat er Husky door de pups zit, zie je het toch ook terug bij die vader..ondanks al dat warrige haar hahaha, ik zie iets in die ogen wat je niet bij de CH niet ziet.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en katten Charlie en Cassie

" Ik bekeek gister de foto's van de vader nog eens beter..en als je weet dat er Husky door de pups zit, zie je het toch ook terug bij die vader..ondanks al dat warrige haar hahaha, ik zie iets in die ogen wat je niet bij de CH niet ziet. "

Ja precies, daarom denk ik ook dat de vader echt de enige vader is, en dat het gewoon komt omdat Embark geen Catalanen testen. Ik bedoel, het ruwe haar en de snor en baard (furnishings) moeten toch ergens vandaan komen, en ik denk niet dat ze dat bij de Setter en de Brittany hebben.

pagina 7 van 7 12 3 4 5 6 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^