Bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AlexAlex

honden foto van Alex

Beste

nu heb ik een Mechelse herder van 7maanden snachts slaap die in een bench in de garage met het deurtje dicht , nooit problemen mee gehad sliep goed , nu de laatste 2 weken wil hij savonds na zijn laatste wandeling er niet meer graag in . Heeft er iemand een idee hoe dit komt alvast bedankt 

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Nu hij wat ouder is wil hij misschien liever zelf bepalen hoe en waar hij ligt. Honden liggen niet altijd de hele nacht op een plek. Vaak staan ze op om een ander plekje te zoeken bv. als ze het te koud of te warm hebben, of om even te verliggen.
Kan hij niet los in de ruimte? Desnoods met een gedeelte afgezet waar hij veilig kan rondlopen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je hond wordt ouder, en wil niet meer opgesloten zitten in een bench, geen mogelijkheid om hem daar los te laten lopen, en zelf een plekje kiezen, maak wat extra bedjes daar....hier ligt een hond ook met de keuze voor bedjes, snachts ga ik eens een paar x kijken en dan ligt ze hier en dan weer daar....ze heeft de ruimte en de keuze waar ze wilt liggen, opgesloten in een kleine ruimte vinden vaak de honden op een bepaalde leeftijd niet prettig meer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb geen kritiek hoor, maar de hond is als ik het goed begrijp alleen daar, zonder jullie en zonder een andere hond, als de hond savonds naar de garage moet vind die dat ook niet bepaald prettig, zijn dieren die graag toch iemand in de nabijheid hebben, kan de hond snachts niet in huis bijvoorbeeld in de keuken of gang ? Zodat tie toch in de nacht er bij is?

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Kan het deurtje open blijven? Hier bleef de bench ook open rond de 7 maanden en lag er elders in de kamer ook een kussen, bij 9 maanden is de bench weg gedaan.

 

(En bij 1 jaar is ze bij ons op de slaapkamer gaan slapen.. ) 

Mag de hond niet in de woonkamer slapen?

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Zit de jack russel ook in de garage?

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Kan ze wat slopen in de garage? Leg er een lekker kleed neer waar ze op kan liggen, deurtje v.d bench los. Mijn hond wilde er ook niet meer in toen ze 6 maanden was, toen het deurtje los gezet en niks aan de hand.

Volgende forumvraag: Graven in tuin
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^