Schrijf de frustratie van je af topic! Frustratie in de lente..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" Dat vind ik inderdaad ook altijd zo raar, ik maak dat ook vaak mee. Soms zelfs met loopse teefjes, dan vragen mensen 5 minuten na de kennismaking tussen de honden of Penny niet een ongecastreerde reu is omdat hun hond loops is
 
Maar ik vind veel mensen die wel van te voren vragen of Penny een teefje is ook irritant. Als ik 'ja' zeg, gaan ze er vervolgens direct vanuit dat hun hond op ons af kan stormen (in aanlijngebied, in losloopgebied maakt het mij minder uit).
Ik was laatst aan het trainen op een plek waar Penny het moeilijk vind om te luisteren (strandje met overal etensresten). Ik zag toen een hond die Penny heel leuk vind, maar wilde door gaan met trainen. Die vrouw vroeg of het een teefje was, ik zei 'ja' maar riep meteen dat ik aan het trainen was en haar hond niet in de buurt wilde. Die vrouw stopte al met luisteren na 'ja' en klikte de riem dus los. Ik ging druk verder met trainen (wat heel goed ging) en negeerde die hond volledig.
Toen kwam die vrouw na een tijdje beledigt (ik negeerde haar hond en vroeg Penny het zelfde te doen, iedereen die ik tegen kom ziet dat als belediging) aan lopen, ze keek mij even raar aan en zei vervolgens helemaal verbaast: 'oh je bent aan het trainen, dan lijn ik hem wel even aan'. Als of ik dat niet eerder had gemeld... "

Zo jammer dat ze dan niet even vragen of ze mogen spelen.. 

Ik vraag dat zelf wel altijd, ik wil niet tot last zijn. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Geen irritatie maar eerder onbegrip. Aan de kreek een man met een loslopende klein oud hondje. Ik kom er aan met aangelijnde Vigo die niet zo hondvriendelijk is.

Die man loopt gewoon door en kijkt helemaal niet meer naar dat hondje om,hij was ook uit het zicht verdwenen en hondje kwam uitgebreid bij ons buurten was Vigo jong geweest dan had hij het willen opvreten.

Na 5 minuten wordt er uit de verte gefloten,ik wilde altijd mijn honden in mijn gezichtsveld hebben.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Geen frustratie maar wel de schrik van mijn leven. 
 
Ik liep vanmorgen met Maylo en met mijn moeder op een pad waar het aan beide kan begroeid is. Lopen daar elke ochtend en mijn moeder liep achter me. Maylo die vind dit pad sowieso spannend er zit wel eens katten....nou vandaag dus niet. 
 
Hij liep netjes bij me en ineens een kabaal van gepiep. Zie ik twee muizen langs mijn voeten schieten dus ik zet het op een gillen en Maylo die grijp zich er 1 en gooit hem zo door de lucht heen. Ik hing hem bijna op omdat ik zoiets 'laat ze laat ze!!! En weg weg weg!!'. 
 
Mijn moeder stond me keihard uit te lachen en ik Maylo die had zoiets van 'muis?? Muis???!!'. 
 
Ik ben niet bang voor muizen maar als er 2 langs je voeten in 1x schieten en waarvan er 1 door je hond gelanceerd wordt dat ga ik zelfs gillen. Vraagt me moeder ook nog heel dom 'vloog die muis nu zelf door de lucht?'. Uhm neee......die gooide Maylo door de lucht.....ooit vliegende muizen gezien mam?? Ja net 1.... "

Nala deed dat een keer met een rat die zich schuil hield in een holte onder het onkruid. Ik dacht dat ze gewoon aan het snuffelen was en iets interessant had gevonden dus zei ik rustig 'Nala, af.' en toen keek ze op met die rat in der bek en ik 'NALA AF!!!' De rat kreeg vliegles met een diepe val en spurtte weg.

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

" Maar ik vind veel mensen die wel van te voren vragen of Penny een teefje is ook irritant. Als ik 'ja' zeg, gaan ze er vervolgens direct vanuit dat hun hond op ons af kan stormen "

Dan zeg je de volgende keer: "nee, het is een levensgevaarlijke reu" hp-smile

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Geen frustraties over honden maar over uitgebloeide paardenbloemen, hier zijn zelden honden waar ik me aan stoor, drie weken loopse honden niemand gezien, ook niet in het dorp.......ben naar een medewerker gegaan van het bosbeheer.....even staan praten, hij vond Ogin geweldig, en vroeg waarom aan de lijn, mogen daar los, vertelde dat ze loops was ...en het gesprek kwam op de uitgebloeide paardenbloemen....nu ze aan de lijn zit loop ik zelf op het asvalt en Ogin op de grasrand....geen aanvallen van mijn kant maar ooo ze zag helemaal wit....en...kom de volgende dag weer....en tot mijn stomme verbazing was alles weggemaaid, niet een klein stukje maar echt kilometers lang....geweldig wat een praatje kan doen..hp-thumbsup.  geen misverstand, waar ik loop in de blauwe stad is weinig bebossing, een grote open vlakte, waar nog alles bloeit en groeit wat onkruid betreft zo ook hele velden met paardenbloemen....prachtig gezicht maar als de paardenbloemen zijn uitgebloeit zijn het witte pluizenbollen als je hond daar langs loopt.....niet erg maar ze zit aan de lijn dan blijft het in de vacht hangen, zou ze loslopen rent ze het wel eruit....vandaar....kleine indruk van de open vlakte.    De fotoos geen velden met paardenbloemen...die waren er nog niet...maar zo ziet het er een beetje uit daar.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Nala deed dat een keer met een rat die zich schuil hield in een holte onder het onkruid. Ik dacht dat ze gewoon aan het snuffelen was en iets interessant had gevonden dus zei ik rustig 'Nala, af.' en toen keek ze op met die rat in der bek en ik 'NALA AF!!!' De rat kreeg vliegles met een diepe val en spurtte weg. "

Haha bah XD. Ik heb dat 1x gehsd toen liet ik ook de honden van een vriendin uit en die heeft twee teefjes Shenna en Shebby. 

 

Maylo en Shenna waren op 1 plek aan het snuffelen en ik kijken een muis. Weg weg laat dat beestje! Dus wat doet Shebby die duwt die twee aan de kant en hap slik weg. En ik echt zo 'Gadver Sheb! Spuug uit!'. Maarja had dus zonder te blikke of bloze die muis al dooe geslikt. En die twee andere keken wat beteuterd.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wat heerlijk toch!tongue-out
straks worden dat de nieuwe hapjes van hondenfoot-in-mouth ieuwl

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" wat heerlijk toch!straks worden dat de nieuwe hapjes van honden ieuwl "

Het is gewoon vlees. Ik maak me eerder zorgen om een hond die een rat grijpt... omdat een rat zich aardig kan verweren... een paar van die lange tanden in de neus van je hond... brrrr...

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

oh dat lijkt mij ook naarfrown

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Een meneer hier die aan het losloopveld woont heeft een mechelse herder teef en vaak de mechelse reu van zijn 'lieve' zoon op bezoek. Beide zijn gek in de kop, kunnen totaal niet met honden. Eentje had dus al eens een kind gebeten omdat de hond op haar af liep en het kindje een arm uit stak. Politie was geweest, meisje moest nog naar de eerste hulp.

Een hond heeft Java al eens in een hoek geduwd zodat ze niet weg kon, en wou haar grijpen tot dus een andere hond ingreep en de hond wegjaagde. Sindsdien gaat ze er niet meer los. 

 

Vandaag liep java dus een stukje achter me, ik draai me om en die teef sluipt op Java af. Snel loop ik er op af en ze druipt af. Een minuut later komt ze weer, compleet in aanvalshouding. Ik trek Java snel achter me en hou die achter mijn benen. Pas na 5x roepen ging de hond weer weg.

 

Er gebeurt dan misschien nog niks, maar ik ken de hondentaal en alles aan die hond zegt dat die zal gaan aanvallen. Het is bij de hond nu nog twijfel wat die tegen houdt, maar als er een keer een hondje loopt en het baasje op flinke afstand en die ouwe slapjanus let niet op, dan zie ik het nog grandioos fout gaan. 

 

De zoon van meneer heeft ook al iemand bedreigd die er wat van durfde te zeggen.

Vandaag dus de wijkagent maar weer gemaild.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik ben vandaag druk met mensen vertellen dat ze met hun honden (aangelijnd) niet bovenop een schaapsscheerder moeten gaan staan, zucht. Eentje ging er zelfs zo ver haar honden gewoon los er tussendoor te laten rennen...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Had in een ander topic dit gezegd.foot-in-mouth

 

Het nadeel van het mooie weer is dat ik nu alle soorten idioten tegen kom met onbekende honden.

Gisteren nog een man met een loslopende hond,bal en stok in zijn hand,hij loopt mijn richting en gooit die stok 20 stappen bij aangelijnde Vigo vandaan.

Een stafford en een stok daar zal hij een moord voor plegen,enfin de boel rustig gehouden.

wil die idioot nu nog een bal gooien richting Vigo,heb even dat baasje verbaal gecorrigeerd,hij kromp ter plaatse ineen.

Heb hem toen ik wegliep keurig bedankt omdat hij nu wel rekening met mijn hond hield,ik was gisteren dus dodelijker dan Vigo.laughing 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

" Ah jakkes.. gaan we weer zo'n discussie krijgen? Pas maakte iemand anders zo'n opmerking en daar sprong niemand met gestrekt been in.
 
Laat ik het dan maar zo zeggen, om gedoe te voorkomen:
Ik heb een lichte hond, Willemijn heeft zware honden.
 
Zo goed?
 
En als je mijn Elsa niet kunt houden dan is het misschien beter om niet aan een hond van haar formaat te beginnen. Zelfs ik kan dat met al mijn mankementen, chronische ziekte en beperkte levensduur.
  "

Ik vind dat een beetje onzin hoor sealed

 

Even mijn moeder als voorbeeld, die heeft al vanaf haar twintigste reuma, op een normale dag kan ze zonder problemen Tibbe (of een zwaardere hond) hebben. Maar bij reuma horen ook slechte dagen, bv op het moment is een van haar knieën er slecht aan toe. Bewegen is dan heel gezond, maar vallen moet ze echt kosten wat het kost voorkomen. Dus dan word het anti trek tuig gebruikt hp-thumbsup

 

Ander voorbeeld. Ik heb sinds vorig jaar last van af en toe kracht verlies of hevige pijn, het enige dat helpt is in beweging blijven en afleiding. Dan gebruik ik ook een anti trek tuig, zowel voor mijn als Tibbe's veiligheid.

 

Dit zouden we doen als we een hond van 60 kilo hadden of een hond van 7 kilo. Ik wil geen discussie starten, maar alsjeblieft, omdat jij het misschien niet nodig hebt betekend niet dat iedereen die het gebruikt het niet nodig heeft. 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Heb getwijfeld, maar ga het toch neerzetten.... 

Vandaag naar het dierenpark geweest, waar honden welkom waren.

(Sadi is niet mee geweest die doen we er geen plezier mee)

Bij de ingang toen wij erin wilde kwam er iemand met een ausie aan een k9 tuig eruit lopen die trok zichzelf uit het tuig (achteruit lopen en je bent eruit met die tuigen) en dook bovenop een teckel die achter ons stond.

Dat teckeltje deed werkelijk niks zelfs geen verkeerde blik want die keek zelfs een heel andere kant op en had de aus niet eens gezien.

Het arme diertje gilde het uit en bleef ook gillen. 

Die eigenaar gilde zelf ook "en ze is al zo bang, verdomme hou die hond bij je". 

 

Ik ben dan zo een overgevoelig portret dat de tranen me meteen in de ogen staansealed

 

Mijn irritatie hieraan is 2dingen.

Als je hond niet overweg kan met andere honden moet je die zeker niet meenemen naar een dierenpark of evenement of wat dan ook bah zeg.

En dat dan arme teckeltje.. 

Als je hondje zo bang is waarom dan meenemen die doe je er toch ook geen plezier mee?

Even voor de duidelijkheid die mensen met het teckeltje konden hier natuurlijk niks aan doen.

 

 

Verder was het een keitoffe dag en heb echt genoten, vooral van me zoontje die een heel avontuur heeft beleefd geloof ik vandaag. hp-heart

 

Heel veel staffords gezien die werkelijk de rustigste honden waren van alles rassen die er liepen.

Keken nergens naar om en geen zenuwachtig gedoe.

 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik denk dat je met zo'n hond best een dierenpark in kan, zolang hij maar niet constant uitvalt en gestrest raakt. Ik vind dat zo'n hond gewoon een goed tuig of een goede halsband moet dragen waar hij niet uit kan. Als hij echt zo makkelijk ontsnapte heeft hij dat waarschijnlijk vaker gedaan. Penny deed het uiteindelijk ook expres (omdat ze wilde vluchten of niet verder wilde lopen, ontsnappen om aan te vallen zou ze nooit doen) dus dat leren honden snel.

Een angstige hond zou ik ook niet snel in die situatie brengen, maar het ligt er ook aan hoe bang hij is. Met Penny zou ik (als ze niet in paniek raakte op onbekende plekken) naar een dierenpark kunnen want zij is vooral bang als honden los lopen en op haar af komen. Als ze aan de riem zitten kijkt ze niet naar ze.

 

Ik vind dat soort dingen ook altijd heel erg naar, voor mij zou echt mijn hele dag verpest zijn. Gelukkig is dat voor jou niet het geval lees ik :)

 

--------

 

Nog even over hulpmiddelen bij kleinere honden. Gisteren zag ik een boomer achtige pup met een flexi aan een anti-trektuig. Dat was dus echt niet goed. Die pup maakte gewoon salto's omdat hij met een andere hond wilde spelen. Dat vind ik gewoon nutteloos en overdreven.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Deze hond had duidelijk al door hoe uit het tuig te ontsnappen. 

Hij/zij wrong zich in een seconde uit het tuig en dook met ontblote tanden vol op de teckel.

Voor ons stond iemand met een pup en dat was waar de teckel naar keek dus die hebben niet eens oogcontact gehad.

 

Ik kan me ook voorstellen dat de aus zwaar gestressed was van alle indrukken, geuren en andere honden enzo dus mocht dat zo zijn hoop ik dat ze die hond de volgende keer gewoon thuis laten voor de hond zelf.

 

Wij gingen het park in dus ik heb niet kunnen zien hoe de hond in het park was.

Gewoon hond intolerant zou geen probleem moeten zijn want honden mogen er niet los. 

Maar als die naar elke hond die voorbijkomt (er waren echt veel honden!) de tanden laat zien hoort het naar mijn idee niet in een dierenpark of op evenementen. 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Wat ik ook nooit begrijp is een slipketting, gentle leader of anti trektuig met een flexi er aan, waarom mensen het een goed idee vinden om met dit weer met de hond te gaan fietsen in volle galop arme beesten en dat je met dit mooie weer een hoop mensen ziet die je in de winter niet zietsealed

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Wat ik ook nooit begrijp is een slipketting, gentle leader of anti trektuig met een flexi er aan, waarom mensen het een goed idee vinden om met dit weer met de hond te gaan fietsen in volle galop arme beesten en dat je met dit mooie weer een hoop mensen ziet die je in de winter niet ziet "

Ik gebruikte de GL uit voorzorg toen ik zwanger was.

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Ik gebruikte de GL uit voorzorg toen ik zwanger was. "

Aan een flexi? Wat is dan het hele punt van zo'n ding undecided

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Aan een flexi? Wat is dan het hele punt van zo'n ding  "

Niet aan een flexi. Ik vind flexi's ondingen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Gezeik en geziek binnen groepen. En dan subgroepjes gaan vormen.

 

En dan ben ik er als eerste, ga snel hard aan het werk. Wordt begroet door iedereen die er bijkomt. Maken even een praatje en zo. Behalve die ene dan. Die in haar nette kleren laat komt aankakken en geen boe of bah zegt en zich de rest van de dag afzijdig houdt bij haar subgroepje dat ze verzameld heeft. Echt gadver. Ik ben er ook echt klaar mee om steeds degene te zijn die dan toch haar opzoekt om haar hartelijk te begroeten. Zij staat te niksen, ik ben aan het werk voor de groep. Eén zo'n tante krijgt de hele groep kapot met geziek en gezeik.

 

En plein public als ze niet in haar subgroepje kan blijven doet ze aardig maar achter de schermen... Voor mij was dit evenement mijn eerste keer. Voor haar ook. Mij was verteld dat ik de hond beter niet mee kon nemen ivm drukte en hitte. Ik dacht; laat ik haar ook even een 'headsup' geven voor het geval zij dat niet heeft meegekregen. Dus ik een aardig appje sturen. Krijg ik me daar toch een hatelijke sneer terug joh. Zink er toch in. yell

honden page profiel DezeNaamDezeNaam 3 doggies

honden foto van DezeNaam

Liz, waarom doe je dan nog de moeite om haar te begroeten? Moet je met haar samenwerken?

 

Mijn frustratie is de laatste tijd dat ik zoveel Mechelaars voorbij zie komen in de herplaatsingsgroep met het excuus 'Ik moet verhuizen en ik vind geen geschikt huis voor mij en mijn hond.' Belachelijk toch gewoon.

Doe je je kind ook weg als je geen 'geschikt' huis vindt? Kan er echt met mijn hoofd niet bij.

Soms snap ik dat sommige mensen zich kunnen mispakken met het ras, het is altijd moeilijk in te schatten hoe het gaat gaan, hoeveel je je ook inleest is het in praktijk altijd anders, dus ik kan herplaatsingen wel begrijpen.
Maar deze hond was al twee jaar, dan heb je toch ook wel al een band zeker.. Om je hond dan weg te doen voor een huis.

Ach, misschien ben ik dan wel een gek maar dan slaap ik wel met mijn hond op straat als het moet.

Was wel een mooie hond overigens, als ik er een mocht was ik zeker eens langs geweest..

 

Vandaag een irritante gast tegengekomen tijdens het wandelen. Hij zei niks, en dat was misschien net het vervelende. Ik was met Kid aan het wandelen in het bos waar het gelukkig overzichtelijk is.

Zie ik een man lopen met een losse stafford een beetje voor hem (hier mogen geen honden los). Dus ik blijf staan. Roept hij 'zit' tegen zijn hond, terwijl hij er bijna vlak naast stond. Roept hij een tweede keer nog eens 'zit', in plaats van je hond gewoon aan te lijnen als je ernaast staat??

Ik heb al eerder gezegd dat ik niet direct problemen heb met honden die loslopen aangezien er in België weinig is. Maar zijn hond was al aan het staren en aan het tongelen, en ja sorry, met een stafford wil ik geen risico's nemen. Zeker met een iele windhond.

Had al verwacht dat ik hem een tweede keer zou tegenkomen (bos is vrij klein), en ja natuurlijk... Weer beet. Deze keer liep zijn hond 20 meter achter hem. 'Vervelend' als ik dus ben hou ik Kid kort aan de lijn en blijf ik staan. Vermoed dat mijn houding genoeg zegt, eerst liep hij nog door maar uiteindelijk draaide hij nog net niet zuchtend om om zijn hond aan te lijnen.

Ik geef mensen altijd een vriendelijk knikje als ze hun hond aanlijnen maar wat keek hij toch een partij pissig zeg... Echt wat een idioot. Wees pissig op jezelf. Als je je goed genoeg voelt om je hond los te laten, wees dan ook niet te lui om hem voor 2 seconden aan te lijnen.

Zal zich misschien gediscrimineerd voelen dat ik het enkel deed omdat het een stafford was, maar ik doe het gewoon bij elke hond die los is. Ik ken jouw hond niet, mijne zit aan de lijn en ik wil geen beest in mijn hond hebben hangen. Dankje.

 

Daarna kwam ik nóg iemand tegen die zijn hond echt ALTIJD en overal los heeft... Meneer stond te praten met iemand om de hoek van een omheining. Ik kon dus niet zien of hij zijn hond deze keer wel aan de lijn had. Niet dus...

Bouvier komt ineens op ons afgevlogen. Nu weet ik wel dat die hond niks doet, maar het is gewoon niet fijn. Roept hij de hond terug, hond loopt even mee en komt daarna terug in galop op ons af. *zucht*

Kreeg ik nog een 'Dieje doet normaal niks ze' Goh ja proficiat, maar mijne staat ondertussen wel te grommen omdat jouw hond blijkbaar geen respect heeft voor persoonlijke ruimte. En ook wandelen hier genoeg mensen waarvan ik weet dat hun honden niet goed met anderen kunnen, is ook fijn als je dat dan op je afkrijgt.

 

[Edit] Alinea's maken is heel moeilijk op dit forum. x)

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

@Katinka; Ik denk dat die man met die stafford zich inderdaad gediscrimineerd voelde. Ik heb dat ook vaak met stafford eigenaren. Als ik een zo'n hond zie hou ik Penny goed bij me, leid haar af of loop snel een andere kant op (tenzij ik die hond ken en vertrouw). Dat doe ik echt niet puur omdat het een stafford is, ik doe het omdat ze uit kan vallen en omdat dat bij die honden niet handig is, of ik doe het gewoon omdat ik met haar aan het oefenen ben.

Ik wordt vervolgens heel erg boos aangeken elke keer. Een keer stak een vrouw zelfs het fietspad over zodat ze met haar pitbull zo dicht mogelijk langs ons liep, echt een soort pesten was dat. Gelukkig ging Penny er goed mee om.

 

Ik heb echt niets tegen die rassen, ik kom ze niet graag tegen als ze los lopen (Penny is inmiddels al twee keer door een gemuilkorfde hond van dat type aangevallen dus dat is logisch), maar ik heb niets tegen ze.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

https://www.rtvoost.nl/nieuws/292353/reekalf-doodgebeten-door-loslopende-hond-op-de-sprengenberg

 

Mensen die hun hond toch los laten lopen, met alle gevolgen van dien.yell

honden page profiel RokusanuuRokusanuu 3 doggies

honden foto van Rokusanuu

Grootste frustratie van het moment: alles willen opeten in de tuin hp-frusty of wanneer ze me aankijkt terwijl ze m'n siergras of lavendel uitplukt laughing

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Hier ook....

Ik had pampasgras geplant, een aantal plantjes en 1tje is opvallend veel kleiner geworden afgelopen dagen in plaats van groter, ra ra hoe dat kan. 

foot-in-mouth

honden page profiel RokusanuuRokusanuu 3 doggies

honden foto van Rokusanuu

" Hier ook....
Ik had pampasgras geplant, een aantal plantjes en 1tje is opvallend veel kleiner geworden afgelopen dagen in plaats van groter, ra ra hoe dat kan.  "

Pampasgras hebben we ook staan, maar die is aan de omheinde kant van de tuin (ervoor ging ze er ook altijd stukken van af bijten). Onze bananenboom heeft ze vorige maand geveld hp-angel het is vooral die blik in haar ogen wanneer ze 't doet tongue-out

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Pampasgras hebben we ook staan, maar die is aan de omheinde kant van de tuin (ervoor ging ze er ook altijd stukken van af bijten). Onze bananenboom heeft ze vorige maand geveld  het is vooral die blik in haar ogen wanneer ze 't doet  "

Ohhhh Obi doet alles stiekem...sealed Die betrap je bijna niet... 

Maar het gewoon doen als er iemand kijkt... nog stouter!tongue-out

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Pampasgras hebben we ook staan, maar die is aan de omheinde kant van de tuin (ervoor ging ze er ook altijd stukken van af bijten). Onze bananenboom heeft ze vorige maand geveld  het is vooral die blik in haar ogen wanneer ze 't doet  "

Jah heel herkenbaar Aizen ook expres pluk gras in zijn bek nemen en dan achterom kijken met die blik zie je nou wat ik toch even lekker gedaan heb het is dat hij geen na na na na na kan roepen undecided

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" @Katinka; Ik denk dat die man met die stafford zich inderdaad gediscrimineerd voelde. Ik heb dat ook vaak met stafford eigenaren. Als ik een zo'n hond zie hou ik Penny goed bij me, leid haar af of loop snel een andere kant op (tenzij ik die hond ken en vertrouw). Dat doe ik echt niet puur omdat het een stafford is, ik doe het omdat ze uit kan vallen en omdat dat bij die honden niet handig is, of ik doe het gewoon omdat ik met haar aan het oefenen ben.
Ik wordt vervolgens heel erg boos aangeken elke keer. Een keer stak een vrouw zelfs het fietspad over zodat ze met haar pitbull zo dicht mogelijk langs ons liep, echt een soort pesten was dat. Gelukkig ging Penny er goed mee om.
 
Ik heb echt niets tegen die rassen, ik kom ze niet graag tegen als ze los lopen (Penny is inmiddels al twee keer door een gemuilkorfde hond van dat type aangevallen dus dat is logisch), maar ik heb niets tegen ze. "

Idd kleine moeite even de hond aan lijnen 2 tellen later als je er langs ben kan die weer los

pagina 26 van 34 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 2627 28 29 30 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Spalk steekt in poot
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^