Pup alleen laten slapen, wanneer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Daphne: en BountyDaphne: en Bounty 1 doggies

honden foto van Daphne: en Bounty

Een Engelse Cocker Spaniel toch? hp-heart

Ik heb nu een Cocker van 5 maanden in huis. Echt zo’n heerlijk ras.

Wij laten hem altijd los lopen als we weg gaan, vind hij stuk leuker dan in de bench en hij sloopt gelukkig niks.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 2 doggies

honden foto van UkkePuck

" Dank je Ruby.
Best moeilijk want als je aan 10 mensen deze vraag stelt krijg je 10 verschillende antwoorden.   Ik steun Pukkemans wel natuurlijk maar wil niet dat als hij in de benc ligt dat een piepje genoeg is om aandacht te krijgen en eruit te mogen, bv snachts. 
  "

 

Snap ik, maar een pup piept/jankt natuurlijk niet voor niks. Je merkt uiteindelijk snel genoeg aan de manier van geluid maken waar het om gaat.

 

Daarnaast, geeft iedereen natuurlijk altijd z'n eigen mening en kijk op dingen. Je moet doen waar je jezelf het prettigst bij voelt.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 2 doggies

honden foto van Sheltieduo_

" Hi Rubby,
Bedankt voor je snelle bericht. Snap me niet verkeerd, het hoeft niet snel maar ik wil wel even checken wat jullie mening is qua het bericht op hondenplaneet. 
Het opstaan vind ik geen probleem hoor maar ben nieuwsgierig hoe lang andere mensen naast de pup hebben geslapen of op de kamer hebben gehad. Mijn andere hond sliep na 3 dagen gewoon de hele nacht en is mijn enige referentie in dit geval. 
  "

Mijn pups sliepen gelijk door. Liggen in een ren naast het bed. Ik snap best dat beneden slapen niet zo leuk is. Mijn honden slapen waar ze willen dus slapen mee boven (wij woonden eerst op appartement dus de honden zijn het zo gewoon dat ze bij ons slapen). 

 

Misschien een optie om met babyfoon te werken? Dan hoor je wanneer pup wakker wordt om te plassen? Wij hadden een puppyren staan met plasmatje in en een mandje. Maar eigenlijk sliepen ze hier gelijk door.

 

Ik lees dat je uw pup om 3 u hebt wakker gemaakt. Dat zou ik idd gaan verlaten telkens. Of zoals ik al aangaf met een babyfoon. Je bent op goede weg lees ik

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Voor wat betreft het nestkleed: Leg er even een ander kleed 24 uur bij. Daarna kan je het nestkleed weghalen en wassen. De neus van een hond ruikt erg goed; de geur is dan overgedragen aan het nieuwe kleed terwijl wij het nauwelijks ruiken.

Dat kan je dan een paar maal herhalen; ander kleed er 24 uur bij, dan de oude wassen tot de hond er niet meer naar taalt zeg maar.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Ja, dat deden wij ook, een nestkleedje. Ook als wij een weekje met het vliegtuig op reis gaan slaap ik enkele nachten met een dekentje wat hij dan meekrijgt als hij op logement gaat, dat is iets wat heel goed helpt, zeker bij pups ivm nestgeur maar ook bij het alleen leren laten

honden page profiel PukPuk

Ok bedankt! Goede informatie is altijd welkom! 

honden page profiel PukPuk

5dagen/nachten verder en het gaat goed hier. Slaapt nog niet de hele nacht door want op moment haalt hij 5 a 6 uur met ophouden en wij/ik haal middenacht niet met naar bed gaan.

Dus rond 04.00 / 04.30 wordt die wakker om te plassen en daarna rond 06.00 /06.30 vanwege honger. 

Ben best tevreden hoe PUK het doet, zeker in met het idee dat hij pas 8 weken is.

Voor de rest vindt hij best als hij even alleen is als we de kinderen naar school moeten brengen. Dit duurt max een kleine 15 minuten. Een kong helpt hierbij .

Voor de rest zitten we nu in de vinger/kleren/ kuit snap fase dus we komen de dag wel door

Wat een bulletje he?

 

 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^