Vloerkleed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Hallo allemaal. Even een vraagje. Sara is bijna 7 maand en al zindelijk sinds ze 3.5 maand was ongeveer. Nou is ze krant zindelijk gemaakt bij de fokker en plaste ze hier op alle dekens en vloerkleden! We hebben alles naar de stort gebracht. Nu wil ik het weer gaan proberen. Iemand hier ervaring mee of tips? Snachts liggen er ook dekens op de grond en dit gaat tot nu toe goed.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Beginmet iets goedkoops, maar wel echts. Haal ergens een goedkoop kleed vandaan en leg dat neer op de plek waar je je uiteindelijke kleed wil hebben.

 

Laat het een paar weken liggen zodat je hond het kleed in alle situaties mee maakt (samen, 's nachts, alleen, ...) en kijk of er iets gebeurt. Zo niet dan kun je een mooi nieuw kleed halen. Zo ja, dan kun je er gericht op gaan oefenen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Neem wel een nieuw kleed om mee te proberen en geen oud kleed. Een oud kleed kan geuren bij zich hebben die toch weer dat plassen uitlokken. Sommige winkels hebben best goedkope. Je kunt ook denken aan een reststuk van gewoon tapijt. Die hebben winkels als de Kwantum vaak voor een tientje of zo. Ik heb in mijn hele woonkamer tijdelijk kamerbreed tapijt gelegd voor Elsa voor €35.-. Mijn mooie kleden naar boven en een jaar geen stukken onbedekt laminaat waar ze op uit kan glijden.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Bedankt voor de tips. Heb er gewoon 1 bij de action gekocht voor 20 euro. Ben benieuwd. 

Volgende forumvraag: Loopse teef en andere teef
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^