Welke autobench?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PongoPongo

Hoi! 

Ik heb even een vraag i.v.m de aanschaf van een autobench. Omdat ik binnenkort een nieuwe auto heb wil ik deze toch graag beschermen door middel van een autobench. 

Pongo is een Labrador van normale grootte. Dus wat is de geschikte autobench van afmetingen? Nu heb ik een bench op het oog van 89x69x50 (LxDxH). 

Over de lengte & diepte ben ik zeker dat het groot genoeg is. Maar de is de hoogte niet wat weinig? 

Ervaringen, ideetjes, tips,... 

alvast bedankt voor jullie advies! 

Groetjes, 

Kim & Pongo

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Als je hond de keuze heeft, welke positie neemt deze dan aan in de auto? Als hij ligt is het geen probleem. Als hij liever zit of staat zou ik even opmeten op welke hoogte de kop dan is.

En hoe hoog is de auto? 50 cm is niet heel hoog, maar als er niets hogers in de auto past zal je het er mee moeten doen. Of je probeert een rek of net te vinden om de achterbak af te schermen.

honden page profiel PongoPongo

Het is een break model. Dus de ruimte is er wel. In de hoogte kan ik dus nog wel mee

pongo kiest altijd liggende positie zodra we beginnen met rijden. Als hij neerzit in auto komt zijn hoofd op ongeveer 75 centimeter. 

Volgende forumvraag: Vanavond in KASSA
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^