Suffe hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FloydFloyd

Hoi allemaal,

vanmorgen heeft mijn hond, 1,5 jaar oud, flink gepoept. De eerste drol was een goeie drol maar hij heeft daarna diarree gehad. Bij het tweede rondje ging hij om de twee tellen zitten en hij had grote moeite met poepen. Uiteindelijk heeft hij een klein beetje gepoept en daar zat wat slijm bij. Vanaf het moment dat ik thuis kwam met hem, is hij gaan liggen en lijkt hij erg suf. Hij reageert amper op zijn naam en een van zijn achterpoten en voorpoten trilt best erg. Hij zit ook niet op zijn kont, waardoor ik denk dat hij last heeft van zijn kont. Ik maak me erg zorgen en ik ben van plan om het nog even aan te kijken en morgenochtend gelijk de dierenarts te bellen.

 

weet iemand wat dit kan zijn? Ik heb namelijk geen idee. 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Als het bij mijn hond zou zijn zou ik nu al de dierenarts bellen. Dat je hond suf is en bijna niet of niet reageert is niet goed. Ook het trillen..

Nee ik zou nu bellen en het liefst vandaag nog gaan.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik zou nu meteen  bellen 

 

check ook even zijn slijmvliezen of ze nog mooi rood zijn. Heeft hij koorts?

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

hoe is het inmiddels, heb je de dierenarts gebeld?

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Hij zal sowieso pijn in z'n kont hebben. Ik zou even een telefoontje naar de dierenarts doen. Met name dat suffen en trillen vind ik zorgelijk. 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik lees dat hij vorige maand braakte, stukjes hout of tak. Hoe is dat afgelopen? Misschien zit er nu iets dwars bij het poepen? 

honden page profiel JamaicaJamaica

Ik ben bang dat hij iets heeft gegeten wat de darmen verstopt, en ik hoop dat je inmiddels bij de dierenarts bent (geweest). Bij een hond die ineens suf is en amper reageert moet je nooit afwachten, maar met spoed naar de dierenarts.

honden page profiel FloydFloyd

Ik heb net even goed bij zijn kont gekeken. Er zit volgens mij een drol dwars, die er niet uit kan en een bultje met wat bloed, volgens mij een aambei is?

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Dat weet de dierenarts vast wel.

Is je hond nog steeds zo suf en reageert hij nog niet?

honden page profiel FloydFloyd

Nee hij is niet suf meer en reageert wel weer op zijn naam. Hij is wel de hele tijd aan zijn kont aan het likken en af en toe schuift hij ook met zijn kont over de grond

honden page profiel JamaicaJamaica

Ontstoken anaalklieren? Alsnog naar de da dus, dat is erg pijnlijk.

Volgende forumvraag: hondenpoep eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^