Autohoes advies nodig.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hoi iedereen sinds 4 weken nu ben ik trotse eigenaar van een auto. Het is een Ford Ka titanium uitvoeren (nieuwere model) 

 

Nu moet ik veel rijden voor mijn werk (verschillende locaties) en moet ik vrij dure apparatuur steeds meenemen. De auto moet dus eigen zo schoon mogelijk blijven. Echter moet Maylo regelmatig mee in de auto. Nu zoek ik dus een autohoes voor zowel achter als voor op de bijrijder stoel. Waarom ook voor? Omdat ik dus ook soms Ed mee moet nemen en die achter moet en Ed te lomp is om samen met Maylo op de achterbank te zitten. Ed laat zich namelijk gewoon vallen als je bocht moet maken. 

 

Kofferbak is echt geen optie voor mij! Ik wil geen enkele hond in mijn kofferbak i.v.m. aanrijding. Vind ik doodeng als er dan een hond achterin zit. 

 

Ik weet dat je sowieso wel iets van haar in je auto vind van de hond en dat is zeker niet erg....maar ik ben niet van plan om elke week mijn auto te stofzuigen. 

 

Welke autohoes kunnen jullie voor achter en voor adviseren? Ik wil er een die zowel de achterbank volledig en de stoelen voor beschermd. Ed vind het namelijk lekker om zijn kwijlbakkie af te vegen aan alles. 

 

Prijs maak niks uit natuurlijk geen honderde euro's 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik heb deze: Stoelbeschermer 2st

Simpel, makkelijk vast te zetten of even in een andere auto te doen en kost geen drol: https://www.winparts.nl/interieur-bekleding/stoelhoezen/c1104.html

 

Achterin heb ik een oudje. geen idee waar ik die toen vandaan had.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

A super even de links door gekeken. Ja stof is echt geen goed idee. Wellicht met Maylo wel maar met Ed niet zo. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Misschien is er een mogelijkheid tot het bouwen van een schot in de kofferbak? Dan kan je de apparatuur in de kofferbak vervoeren zonder dat daar de haren van de honden komen.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Ikzelf heb deze voor 4 euro bij de action gehaald. Vuil en waterafstotend en met een doekje schoon te krijgen (hier een kotser) Doet het perfect, máár dan moet je wel hoofdsteunen op je achterbank hebben. Bij mn vriend zn auto zit het als gegoten maar bij mijn auto kan die dus weer niet. 

Voor de voorstoel zou ik zo'n hoes als liz zegt nemen. Als die ook goedkoop zijn is het het geld niet on dus 2 hoezen te kopen.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Misschien is er een mogelijkheid tot het bouwen van een schot in de kofferbak? Dan kan je de apparatuur in de kofferbak vervoeren zonder dat daar de haren van de honden komen. "

 De kofferbak is in principe volledig afgesloten. Alleen mag ik de apparatuur niet altijd daarin vervoeren met name als het koud of vriest niet. Daar kan de apparatuur niet tegen en dan moet het op de achterbank. 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Ikzelf heb deze voor 4 euro bij de action gehaald. Vuil en waterafstotend en met een doekje schoon te krijgen (hier een kotser) Doet het perfect, máár dan moet je wel hoofdsteunen op je achterbank hebben. Bij mn vriend zn auto zit het als gegoten maar bij mijn auto kan die dus weer niet. 

Voor de voorstoel zou ik zo'n hoes als liz zegt nemen. Als die ook goedkoop zijn is het het geld niet on dus 2 hoezen te kopen. "

 A super ik had ze inderdaad bij de action zien liggen. O god ik weet helemaal niet als ik verstelbare hoofdsteunen heb. Ik neem aan van wel straks even nakijken XD haha. 

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

"  A super ik had ze inderdaad bij de action zien liggen. O god ik weet helemaal niet als ik verstelbare hoofdsteunen heb. Ik neem aan van wel straks even nakijken XD haha.  "

 Nee haha, niet verstelbaar hoor. Je klik met met een kliksluiting eromheen. Maar mijn auto heeft geen hoofdsteunen op de achterbank en die heb je wel nodig haha. Daar moet je even naar kijken. Bij een ford ka twijfel ik daar een beetje bij.. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  De kofferbak is in principe volledig afgesloten. Alleen mag ik de apparatuur niet altijd daarin vervoeren met name als het koud of vriest niet. Daar kan de apparatuur niet tegen en dan moet het op de achterbank.  "

 

Hmm, lastig.. En zorgen dat daar een soort van verwarming in komt die dezelfde temperatuur geeft als in het zitgedeelte? Dan wordt het er ook niet koud.

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti 3 doggies

honden foto van  Dutch Auti

Ik was zelf groot voorstander van de autohoes van t merk Kurgo. Lekker stevig materiaal en goed afneembaar (all life garantie)

 

Wij hadden de Kurgo Wander Hammock Auto Achterbankkleed

Samen met de Kurgo Zip Line Veiligheidslijn voor in de auto.

 

Die hebben we ook nog steeds. In de hoop ze ooit weer in gebruik te kunnen nemen. 

 

Heb voor het Kurgo achterbank kleed iets van 3 anderen gehad die of bij de punten waar de gordel er door moest scheurden. Of hooguit een half jaar heel bleven. 

Door die ervaringen heeft Kurgo bij mij echt een streepje voor. Kost wat maar dan heb je wel echt kwaliteit.

 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Dankje Dutch heb nog niks besteld maar ga ik dit weekend wel doen. Vanaf volgende week gaat Maylo vaker mee de auto in. 

 

Apparatuur heb ik inmiddels ook ontvangen en dat kan nu met dit weer in de kofferbak dus als het niet gaat vriezen (wat ik hoop dat het niet gaat doen) kan dat daar mooi blijven. 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Laura, je schrijft over 'vrij dure apparatuur', zou je die dan standaard in je kofferbak laten zitten?

Niet bang voor diefstal?

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Laura, je schrijft over 'vrij dure apparatuur', zou je die dan standaard in je kofferbak laten zitten?
Niet bang voor diefstal? "

 O nee hahaha thuis wordt het binnen gezet en op de locaties heb ik ze nodig. Dus nee alleen vervoeren gaat in de kofferbak of auto zelf. 

honden page profiel ShadowthegoldenShadowthegolden 3 doggies

honden foto van Shadowthegolden

ik heb die van de action gehad, echter wilt het biasband daar nog al snel los gaan/uitscheuren.

 

Ik heb nu deze;

https://www.automatten.nl/20,4388,74,12/Accessoires-DOGBED-Hondenbeschermhoes-voor-de-ACHTERBANK-van-skai-leder-/ 

deze is van skai leer, wat ook betekend dat hij makkelijk schoon te maken is als hij vuil is.

Volgende forumvraag: Oppas goed geregeld?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^