Seizoenentopic.....De Winter....wat doen we met onze vriendjes/vriendinnetjes in dit seizoen buiten en binnen !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Liz snurken, ja zal raar zijn als je het niet gewend bent...Ogin snurkt ook niet, Bams wel, hoe ouder ze worden hoe harder het gaat...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Alleen ,laten plassen hier, willen jullie niet weten hoe hard het hier sneeuwt en regent, modder bagger weer.....straks voor de sport nog maar een keer......lekker gegeten beiden, rund en pens....en zalmstukken....gewoon uit een blikje...van de aldi....    en ik een omelet met koffie....straks bodypump, en dan ook al gaat het stormen naar de blauwe stad...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

WeerberichtNederland.   Noordoosten sneeuw, westerstorm 18 jan. 2018, 2:00 uur -           De dag start in het noord(oost)en met (natte) sneeuw en elders met regen.              De wind neemt snel toe en later vanochtend staat er aan de westkust een westerstorm.                 Daarbij is kans op zeer zware windstoten tot circa 125 km/uur. Ook in het binnenland is kans op (zeer) zware windstoten van circa 80-100 km/uur.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

De sneeuw hebben we al, en de wind is al krachtig hier....zit nog lekker binnen de honden ook.....in ieder geval hebben ze geplast...ik ook !!

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Lekker vroeg willemijn! Hier liggen ze nog op 1 oor. No way dat ik ze eruit krijg. Ik hoor het heel hard waaien, dus ga zo al weg. De verhuis stress en weinig slaap hakt er nu toch wel behoorlijk in. Misschien dat ik zo even terug ga. Zit er zelfs aan te denken om me ziek te melden, maar volgende week vrijdag is natuurlijk mn laatste dag dus dat doe ik niet.

 

Het is iig officieel. De 31e gaan we al verhuizen, maar omdat we goed voorbereid zijn hoeven we alleen vanaf de 28e pas de laatste dingen te doen. Dus tot dan lekker niks doen met dit huis en beetje uitrusten!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Waarschuwing.........DEN HAAG - De westerstorm kan voor veel overlast gaan zorgen. Rijkswaterstaat verwacht een drukke ochtendspits omdat zware windstoten en buien veel hinder kunnen veroorzaken.                   Het KNMI heeft voor delen van het land code oranje afgegeven.                     Tussen 9.00 uur en 14.00 uur is de storm naar verwachting het hevigst.            Dan worden in delen van het land windstoten tot wel 120 kilometer per uur verwacht.               Aan de kust moet zelfs rekening worden gehouden met windstoten tot 130 kilometer per uur.          Verder kan het in het eerste deel van de ochtend in de provincie Groningen tijdelijk glad zijn door sneeuwval. De sneeuw gaat in de tweede helft van de ochtend over in regen en de gladheid verdwijnt dan weer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Denk niet dat ik met de beren naar de blauwe stad ga, er is daar geen beschutting, niets...voor de beren zal het niets uitmaken, maar wel voor mij, wat moeten de beren als ik wegvlieg ??    Het is al behoorlijk heftig hier, en glad....

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Denk niet dat ik met de beren naar de blauwe stad ga, er is daar geen beschutting, niets...voor de beren zal het niets uitmaken, maar wel voor mij, wat moeten de beren als ik wegvlieg ??    Het is al behoorlijk heftig hier, en glad.... "

 Ik vond het al een heldhaftig plan om wel te gaan, beter vandaag de beschutting opzoeken, Willemijn....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Lekker vroeg willemijn! Hier liggen ze nog op 1 oor. No way dat ik ze eruit krijg. Ik hoor het heel hard waaien, dus ga zo al weg. De verhuis stress en weinig slaap hakt er nu toch wel behoorlijk in. Misschien dat ik zo even terug ga. Zit er zelfs aan te denken om me ziek te melden, maar volgende week vrijdag is natuurlijk mn laatste dag dus dat doe ik niet.
 
Het is iig officieel. De 31e gaan we al verhuizen, maar omdat we goed voorbereid zijn hoeven we alleen vanaf de 28e pas de laatste dingen te doen. Dus tot dan lekker niks doen met dit huis en beetje uitrusten! "

  NEe niet doen hoor, je ziek melden...als je even op bent voel je je weer lekker fit....even nog doorbijten hoor......ik weet niet wat het is hier, mijn beren zijn altijd vroeg, uitslapen weten ze niet wat het is...erg vind ik het niet...de beren gaan ook vroeg savonds slapen, zijn echt dieren die met schemer de rust gaan zoeken, heel prettig, vroeg opstaan vind ik niet erg...ik ga altijd smorgens sporten, en dan vind ik dat ze daarvoor wel aandacht moeten hebben.....

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Wij houden het voorlopig op korte rondjes, Charlii wordt van de sokken geblazen (10 kg is niet veel). Vanmiddag als de storm luwt, gaan we weer wat langer en de schade in de tuin opnemen...

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Morge ... hier waait ... of liever gezegd stormt het ook behoorlijk. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Hier ook al een flinke wind. Lekker gewandeld al om half 7. Toen was het nog goed te doen. De storm word hier om 9 uur op zijn ergst.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik vond het al een heldhaftig plan om wel te gaan, beter vandaag de beschutting opzoeken, Willemijn.... "

 Je hebt gelijk...moet aan mezelf denken...ga straks naar de sport kijk ik hoe het weer is, kan ik altijd nog een besluit nemen....code oranje is hier nog niet, hele land al wel maar niet in het noordoosten, wel sneeuw, is ook om het vriespunt hier.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Morge ... hier waait ... of liever gezegd stormt het ook behoorlijk.  "

 Ja jij zit in het oranjecode gebied...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  oeps ik ben zelf een zwaargewicht en de mensen die daar lopen zijn studenten van ongeveer 20 jaar. We zullen groepsklampen doen, komt goed haha "

 Hou je vast vandaag Pierrke, je hebt nu een excuus om je vast te klampen aan een leuk iemand, hahaha.....tussen 9.00 en 14.00 kan je iemand mooi uitzoeken, ga ik ook doen.........

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hoogtepunt wordt verwacht rond 11 uur in de ochtend, het hoogtepunt, dus wees voorzichtig daar.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ben al binnengewaaid. Heftig hier. Ik moest toch even blijven staan om een windstoot op te vangen hoor anders had ik vooruit gevlogen.

 

Code oranje hier tussen 8 en 10 uur. En nu aan het werk

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Klamp je vast Pierke...mag vanochtend...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ook een goeiemorgen!  Hoor het vanuit m'n bed ook hard waaien... Zo eerst even douchen, dan de hond uitlaten, ontbijten en om half elf moet ik weg. Heb een cursus veilig slikken. Ben benieuwd of ik heel over kom. Moet een heel stuk onder de bomen door... 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Willemijn de film was super!

Met de kids ,zijn jongens dus winkelen gaan ze niet met me maar een film is altijd leuk

 

Ook hier storm,zijn vanmorgen gaan wandelen maar zijn op een gegeven moment omgedraaid,we kwamen niet vooruit en het zand woei in onze ogen.

 

De oudste heeft zelfs vrij gekregen van school vanwege de storm.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,

hier aan de kust vanzelfssprekend hard stormen. Heb stevige schuttingen maar die bewegen nu alsof ze van papier zijn.

Vigo is nog niet lekker,heeft wel duck gegeten met lange tanden,alle haren op zijn rug stond rechtop dat is een teken dat hij niet lekker is of pijn heeft,ik vermoed maagpijn. Hij krijgt maagpillen had ze hier nog liggen van de da. Hij zou toch niet ver gewandeld hebben,hier allemaal bomen,is nu gevaarlijk.

 

Vanmiddag komt zieke kleinzoon weer hier,hij slaapt alleen maar.

Vanavond naar mijn jarige zoon op de koffie.

Straks even naar de pedicure dan is de dag ook weer gevuld.

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hahahahahaha!! Ooh, ik heb zo hard staan lachen op straat .

Puck plast altijd met haar linker achter pootje iets in de lucht. Toen kwam er toch ineens een harde windvlaag terwijl puck stond te plassen. Waait puck echt zo omver!

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

"   NEe niet doen hoor, je ziek melden...als je even op bent voel je je weer lekker fit....even nog doorbijten hoor......ik weet niet wat het is hier, mijn beren zijn altijd vroeg, uitslapen weten ze niet wat het is...erg vind ik het niet...de beren gaan ook vroeg savonds slapen, zijn echt dieren die met schemer de rust gaan zoeken, heel prettig, vroeg opstaan vind ik niet erg...ik ga altijd smorgens sporten, en dan vind ik dat ze daarvoor wel aandacht moeten hebben..... "

 Nou, het had geen slecht idee geweest als ik het wel deed. Vooral nu met die wind, ben minder alert nu. Ben toch verantwoordelijk voor een busje vol kinderen op de weg he. Daarnaast ben ik dus blijkbaar ziek, loopneus, snotteren, keelpijn, hoofdpijn en echt dat zieke gevoel en smaak in mn mond. Zucht. Natuurlijk liever nu dan einde van de maand; maar liever helemaal niet! Zo nog even mn ogen dicht doen.

 

Mn broek zakte net zowat af! Je hebt bij ons voordeur - stoep - 1 richting rijbaan - schuin geparkeerde auto's - bosjes - fietspad. Eerste en laatste rondje plassen ze daar. Dus ze waren beide aan het plassen, stopt er een mevrouw. Dit is geen uitlaatplaats. Ik zeg: waar wil je dan dat ik ze laat plassen? 'Ja verderop is een uitlaatplaats'(lees: 800m a 1 km verderop wat ook gelijk losloopgebied is) 'daar moet je dan even heen wandelen' Dus ik uitleggen dat áls wolf moet hij gewoon gaat, dus liever deze bosjes dan een voortuin, stoep, auto whatever en hij dat stuk lopen echt niet op kan houden. Krijg ik te horen dat haar hond dat wel kan en zij daar ook eerst heen loopt (en zij schijnt nog wat verder daar vanaf te wonen want ze wees naar de andere kant). Ongelovelijk... Een puo van 8 maanden verplichten 800m a 1 km zn plas op te houden na een hele nacht omdat de bosjes geen officiele uitlaatplaats is. Moet niet gekker worden...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Wat een zeikwijf rosanja! Dus zij gaat ook eerst een kilometer lopen als ze naar de wc moet omdat ze op haar toilet liever niet poept?

Laat dat mens lekker zeuren. Openbare grond, geen bord dat het niet mag en als je netjes de ontlasting opruimt is er niks aan de hand.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" Wat een zeikwijf rosanja! Dus zij gaat ook eerst een kilometer lopen als ze naar de wc moet omdat ze op haar toilet liever niet poept?
Laat dat mens lekker zeuren. Openbare grond, geen bord dat het niet mag en als je netjes de ontlasting opruimt is er niks aan de hand. "

 Ja dit dus! Heb eerder medelijden met haar hond, dat die eerst +-1 km moet lopen na een nacht voor die eindelijk mag plassen! Toch te gek voor woorden... Wolf doet het soms zelfs hier op de stoep bij de voordeur, als ie het écht niet kan ophouden. Buren weten het, geen probleem, hij is jong en beter daar een ongelukje dan binnen. Maar een strook met bosjes... komop...

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede morgen. Hier geen storm wel begint het een beetje te waaien en de meeste sneeuw is intussen ook weg, het regent nu. Balou en Lotus vinden het koude natte goedje maar niets en ik moet het met ze eens zijn het is momenteel een vies nat zooitje.

Ik heb mijn natuurfotografie website inmiddels klaar, de komende dagen ga ik de foto's op mijn externe hardeschijf uitzoeken en verwijderen wat weg kan.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

goede morgen allemaal, zo he heb max nog nooit zo snel naar huis willen gaan zien. Het waait behoorlijk. Moest soms blijven staan om tegen de wind aan te kunnen. Het was wel droog. Ben ik blij dat ik vandaag niet hoef te werken...zou zo kunnen dat dan de post weg vliegt.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

"  Nou, het had geen slecht idee geweest als ik het wel deed. Vooral nu met die wind, ben minder alert nu. Ben toch verantwoordelijk voor een busje vol kinderen op de weg he. Daarnaast ben ik dus blijkbaar ziek, loopneus, snotteren, keelpijn, hoofdpijn en echt dat zieke gevoel en smaak in mn mond. Zucht. Natuurlijk liever nu dan einde van de maand; maar liever helemaal niet! Zo nog even mn ogen dicht doen.
 
Mn broek zakte net zowat af! Je hebt bij ons voordeur - stoep - 1 richting rijbaan - schuin geparkeerde auto's - bosjes - fietspad. Eerste en laatste rondje plassen ze daar. Dus ze waren beide aan het plassen, stopt er een mevrouw. Dit is geen uitlaatplaats. Ik zeg: waar wil je dan dat ik ze laat plassen? 'Ja verderop is een uitlaatplaats'(lees: 800m a 1 km verderop wat ook gelijk losloopgebied is) 'daar moet je dan even heen wandelen' Dus ik uitleggen dat áls wolf moet hij gewoon gaat, dus liever deze bosjes dan een voortuin, stoep, auto whatever en hij dat stuk lopen echt niet op kan houden. Krijg ik te horen dat haar hond dat wel kan en zij daar ook eerst heen loopt (en zij schijnt nog wat verder daar vanaf te wonen want ze wees naar de andere kant). Ongelovelijk... Een puo van 8 maanden verplichten 800m a 1 km zn plas op te houden na een hele nacht omdat de bosjes geen officiele uitlaatplaats is. Moet niet gekker worden... "

 lekker laten lullen. Dat zijn vaak die mensen die de poep van hun hond helemaal niet opruimen.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

" Hahahahahaha!! Ooh, ik heb zo hard staan lachen op straat .
Puck plast altijd met haar linker achter pootje iets in de lucht. Toen kwam er toch ineens een harde windvlaag terwijl puck stond te plassen. Waait puck echt zo omver! "

 arm Puck...tijdens het plassen omwaaien. Maar ik zou ook lachen als het gebeurt bij max. Bij hem is het trouwens als pup vaker gebeurt in die tijd waar het nog nieuw was om het pootje op te tillen.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Ik lig nog in bed.. te luisteren naar de harde wind.

Java ligt ook nog lekker te luieren.

pagina 19 van 65 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende forumvraag: hond combineren met baan onderwijs
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^