Ultrasoon hondenfluitje.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ik zit er over te denken om een ultrasoon hondenfluitje voor het trainen van vooral Balou te kopen. Balou reageert op heel veel geluiden door te blaffen maar hij blijft er in hangen en blijft lang door keffen. Hij blaft als hij een auto hoort, als er mensen langs lopen,  als er aangebeld word (dit mag) maar hij blijft blaffen, als er bezoek komt, hij gaat dan naar boven want hij blijft blaffen, heel vervelend gedrag dus. Momenteel blaft Lotus vrolijk met hem mee maar zij blijft er niet in hangen en stopt er na een tijdje weer mee. Ik heb al van alles geprobeerd om dit gedrag te veranderen zelfs een tril antiblafbandje maar die ervaart hij als een massage volgens mij, niets werkt. Lief zijn, belonen, boos worden niets, alleen hem naar boven brengen helpt al blaft hij dan eerst ook nog wel even maar dit duurd maar kort.

Ik wil toch weer met dit gedrag aan de gang en dan met de hulp van een ultrasoon hondenfluitje. Ik wil het fluitje dus alleen maar gebruiken voor het commando, stil.

Zijn er hier baasjes die een hondenfluitje tijdens het trainen gebruiken, en wat zijn de ervaringen?

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik heb het vast verkeerd gebruikt,ze draaide hier niet eens haar kop om.

 

Had het misschien moeten proberen met eten,etenstijd en fluiten...aan mij heb je dus niks.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Jammer, ik hoop dat er iemand met een positieve ervaring is maar anders is het het proberen misschien wel waard zo duur zijn de fluiten ook niet. Zo'n elektrisch ultrasoon kastje wil ik niet, ik wil niet dat ook de hond die niet blaft en de kat gecorrigeerd worden als er 1 hond blaft. Ik wil de fluit eigenlijk alleen gebruiken als de beide honden blaffen en er een duidelijk commando aan verbinden in de hoop dat de fluit op den duur niet meer nodig is. Je moet toch wat, ik ga dit jaar waarschijnlijk verhuizen en dat huis is gehoriger dan dit huis ik wil niet dat mijn honden overlast veroorzaken.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Bedoel je zo'n hondenfluitje? Ik had dat gekocht samen met een clicker, met de bedoeling Raiko te belonen als hij komt nadat ik fluit, maar hij reageert er helemaal niet op, het geluid valt hem niet erg op precies ofwel doe ik het verkeerd

Volgende forumvraag: Oudejaarsavond - Relaxopet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^