Wandel laarzen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

"  

Ik dacht dat ik de goede maat had dus de doos al weg gedaan en direct aan in het bos, maar ik kan er niet lekker op lopen, is gewoon te groot helaas. Ik baal echt heel erg stomstomstom

Hoe bevallen de jouwe? "

De mijne bevallen super. Ik vond het in het begin wel even wennen met lopen maar ik vind ze heerlijk. 

Ik heb Java al eens aan de overkant van een sloot moeten halen, dus tot mijn knietjes in het water gestaan. Goed gekeurd innocent

 

Heb je de gewone of voor de brede kuit?

honden page profiel mivymivy 3 doggies

honden foto van mivy

" Misschien hebben jullie suggesties?
Ik ben op zoek naar lekkere wandel laarzen waterdicht.
Nou hoor ik veel over die dubarry laarzen en zo iets zoek ik precies! Maar ik vind 380 euro voor een paar laarzen echt te gek... zijn er vergelijkbare laarzen die wat goedkoper zijn? En waar er goede ervaringen mee zijn? "

Het is een flink topic, dus ik heb (ook wegens omstandigheden) even niet alles gelezen. Maar ik wilde toch nog even als tip zeggen, ik heb dubarry’s, en ja ze zijn duur.. maaaaaaarrrrrrr! Ze zitten geweldig, zijn echt tot bovenaan toe waterdicht (heb al in de sloot gestaan om er een tennisbal uit te vissen :p ) en ze zijn lekker warm. 

En, met weinig maar goed onderhoudt (ik maak ze na veel gebruik even schoon onder de douche met warm water, laten drogen, invetten en weer laten drogen) gaan ze heeeeuuuul lang mee. Mijne zijn 5 jaar oud inmiddels en zien er echt uit als nieuw. 

honden page profiel VerwijderVerwijder 3 doggies

honden foto van Verwijder

" De mijne bevallen super. Ik vond het in het begin wel even wennen met lopen maar ik vind ze heerlijk. 

Ik heb Java al eens aan de overkant van een sloot moeten halen, dus tot mijn knietjes in het water gestaan. Goed gekeurd 

 

Heb je de gewone of voor de brede kuit? "

 



Ehmm volgens mij de brede kuit.

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova 3 doggies

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

"  

Niet toevallig maat 39? is echt een hele goede laars! Maar weet niet of je dat ervoor uit wilt geven natuurlijk "

Haha nee helaas. Ik heb echt dwergenvoetjes. Maat 35/36. 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Ik zou ze zo snel mogelijk op marktplaats plaatsen en kijken of er facebook groepen voor zijn. 

 

Nu is het nog redelijk winter achtig dus zijn mensen er nog naar opzoek. Richting de zomer raak je zoiets veel moeilijker kwijt. 

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

"  

Ik heb deze ook gekocht, maar ze zijn me naar een paar keer lopen te groot,
Is maat 39 mocht iemand er belang bij hebben, stuur maar een pb.
Ik baal enorm! :'( "

Heb je dan niet geprobeerd of je met een goeie inlegzool met profiel een betere pasvorm kunt maken? Bij sportwinkels, maar ook bij een goede ouderwetse schoenenwinkel of schoenenmaker hebben ze een heel assortiment. Gewoon met die laarzen daar naartoe gaan en vragen of ze je advies kunnen geven.

honden page profiel VerwijderVerwijder 3 doggies

honden foto van Verwijder

Bedankt voor de tips,
Ik heb zelf vaker moeite met gewone schoenen dus heb een heel scala aan zooltjes al geprobeerd. Wordt wel beter maar is gewoon te ruim. Ik zit ook vaak tussen 38 en 39 in.

Heb ze inmiddels op marktplaats gezet.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Zijn wel hele mooie laarzen. Ik heb maat 40 maar ben nu ook aan het rondkijken. Mijn horka outdoorlaarzen highlander  zijn nu na 4 jaar aan vervanging toe. Maar twijfel om de zelfde te nemen. Zijn wel echt fijn maar het is ook leuk om weer is iets anders te nemen.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Ik heb ook mijn laarzen te koop staan op marktplaats.

 

ANWB laarzen maat 42 en geschikt voor de brede(re) kuit. Ik heb ze heel weinig gedragen omdat ik ze ook net niet goed vind passen en de zool te glad vind. 

 

http://link.marktplaats.nl/m1243782683?utm_source=android_social&utm_medium=android_social&utm_content=vip&utm_campaign=socialbuttons

honden page profiel VerwijderVerwijder 3 doggies

honden foto van Verwijder

" Zijn wel hele mooie laarzen. Ik heb maat 40 maar ben nu ook aan het rondkijken. Mijn horka outdoorlaarzen highlander  zijn nu na 4 jaar aan vervanging toe. Maar twijfel om de zelfde te nemen. Zijn wel echt fijn maar het is ook leuk om weer is iets anders te nemen. "

 



Ik heb normaal bijna altijd maat 39 en deze die ik nu heb zitten me te groot. Misschien is dat de juiste maat voor jou..
weet niet of je het wat vind en de prijs oke is natuurlijk.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  

Ik heb normaal bijna altijd maat 39 en deze die ik nu heb zitten me te groot. Misschien is dat de juiste maat voor jou..
weet niet of je het wat vind en de prijs oke is natuurlijk. "

Uit welke regio kom jij? Zou ze wel eerst willen passen dan. En wat is jou prijs? Misschien dat het wel bij mij past ja als het bij jou al te groot is. Heb je er ook een foto van toevallig?

honden page profiel VerwijderVerwijder 3 doggies

honden foto van Verwijder

" Uit welke regio kom jij? Zou ze wel eerst willen passen dan. En wat is jou prijs? Misschien dat het wel bij mij past ja als het bij jou al te groot is. Heb je er ook een foto van toevallig? "

 



Heb je pb gedaan

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^