Vuurwerkvragenuurtje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JMC van de Sanden-RobbesonJMC van de Sanden-Robbeson

Ik organiseer op maandag 4 december 2017 van 19.00 tot 20.30 uur een vuurwerk-vragenuurtje en een workshop.
In dit vragenuurtje wordt alles besproken wat je wel en niet kunt doen met betrekking tot je (huis)dier en vuurwerk en er is deelname mogelijk aan een workshop voor honden mbt vuurwerktraining.
Echter is dit gebaseerd op de individuele hond in plaats van alle honden gelijk te behandelen mbt geluid.
Vaak is het niet alleen het geluid waar dieren op reageren, maar kan het ook combinatie zijn van lichtflitsen en geuren. Ook daarbij dient rekening gehouden te worden als men wil gaan trainen met het dier.
Tevens worden ook de mogelijkheden besproken van homeopathische ondersteuning in relatie tot vuurwerk.
Kortom een zeer interessant vragen-uurtje waar mensen terecht kunnen met allerlei vragen omtrent vuurwerk en hun dier.
Voor meer informatie -websitelink en bedrijfsnaam verwijderd. Het is niet toegestaan te verwijzen naar een eigen commerciële website-
-- reactie gewijzigd door het moderator team op 21 november om 21:50 --

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Mijn hond is te bang voor een training , te bange honden zouden niks aan zo'n traning hebben omdat ze al te ver in hun angst zitten, dus de meeste hondenscholen die vuurwerkcursus geven die weigeren mijn hond, en wel terecht denk ik.

December is ook te laat, de angst zit er nu al helemaal in omdat er al zoveel geknald word, dat begint in oktober.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Het is 1 december, geen bange honden hier, maar voor vele misschien toch wel een mooi iets om er naar toe te gaan....even een upje daarvoor.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Balou heeft toen hij een pup was vuurwerktraining bij de hondenschool gehad. Het heeft helaas niet geholpen Balou is bang voor vuurwerk. Wel denk ik dat de ene hond de angst van een andere hond in huis kan overnemen. Mowgli was extreem bang voor vuurwerk en ik denk dat Balou door haar gedrag bang is geworden en het lijkt ook ieder jaar erger te worden bij hem. Voor Mowgli heb ik nog vier honden gehad geen 1 van hun is bang voor vuurwerk of onweer geweest Mowgli was de eerste en nu Balou die met Mowgli is opgegroeid. Ik kan alleen maar hopen dat Lotus de angst van Balou niet overneemt.

Volgende forumvraag: Hondenkerstmarkt 17 december
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^