Milly

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Hallo,

Even opnieuw: Mag ik je voorstellen aan ons nieuw lid van de familie

Milly, nu 10 weken en bij ons sinds 21 oktober. Een lief bolletje haar die we op mijn verjaardag hebben gekozen( of eerlijk gezegd, ze koos ons). Na ruim 1 jaar na het moeten laten inslapen van Lotje(shih-tzu), wilde ik graag een ander hondje. Eerst allemaal gekeken en gepraat en nu zijn we zo ver. Spannend, want het is weer voor lange tijd. Ze kwam meteen naar ons toe en helemaal blij en levendig. Alles verder in orde gemaakt en afgesproken om haar Zaterdags op te halen. Naar de winkel om een uitzet te kopen, want ik had alles naar dierenasiel en vrienden gebracht. Mijn man kwam wit uit de dierenwinkel, maar deel het maar door 14, 15 jaar, valt het nog mee.

Zaterdag naar Milly, zoals ik haar genoemd heb, een speeltje mee genomen. Ze was wat rustiger, maar had haar 2e enting gehad. We komen thuis en na 1 uur, zie ik, ohoh, ze plast en poept op een krant en ik heb dat er niet neer gelegd. Zo gauw ik dat had gedaan, plast en poept ze bijna op de krant. Och germ. Ze lijkt helemaal opgelucht, en gaat de kamer verkennen. En ieder uur naar buiten. En als ze terug komt, plast en poept ze bijna op de krant. 's avonds de mand in het midden op bed gezet, ik vindt haar nog veel te jong om in de bench te zetten, eerst maar eens aan ons wennen. Ze is maar 1 keer naar buiten geweest en het gaat perfect. Om 8.00 uur er uit en uitlaten, eten drinken en spelen en een uur later slaapt ze. Ik heb wel de snoepjes omgeruild naar brokjes, ze is dat niet gewend en krijgt diaree. En een klicker. Iedere keer klick en brokje. Ik heb wel 21 kilometer gelopen in het weekend, kijken wat ze gaat doen en weer afleiden met een balletje. Ze luister al redelijk naar haar naam. Vanaf maandag bezig met aanleren in ren, eerst 1 kwartier en iedere dag een kwartier langer. Wat ze ook doet, ik ga de kamer uit en kom pas terug als het tijd is. Ik haal haar er uit en click en krijgt iets lekkers. Dan naar buiten en laten snuffelen en ontdekken. Het gaat allemaal goed en ze haalt zelfs balletje en komt het terug brengen. Ze doet haar behoefte grotendeels buiten. Ik mot alleen nog proberen om via de krant helemaal naar buiten. Wij zijn in ieder geval al heel blij met haar.   

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 1 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Gefeliciteerd met je hondje! Veel geluk samen! 

honden page profiel Nadine Nadine 1 doggies

honden foto van Nadine

Hartelijk gefeliciteerd véél succes ermee 

honden page profiel jantienjantien 1 doggies

honden foto van jantien

Wat een poepie en wat is ze in een warm nestje gekomen zeg.

Zo te zien is de hele dierenwinkel leeggekocht!

Heel veel plezier en geluk met Milly gewenst.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 1 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Gefeliciteerd en veel geluk met Milly

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 Een mooie gezellige tijd tegemoet...een hele lieve naam...Milly...

honden page profiel BaileyBailey 1 doggies

honden foto van Bailey

Gefeliciteerd met Milly.

honden foto van Vrouwtje van aika en blacky mijn 2 schatjes

veel geluk samen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^