Vroeger en nu...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

Wat is de 1ste foto, de 1ste foto thuis en 1 van de laatste foto's van jullie hond(en) ?
En hoe kwamen ze in jullie leven ?
Het lijkt me leuk om alle verhaaltjes eens te lezen ;-)

Dempsey is geboren in het asiel waar ik vrijwilligerswerk doe.
Ik wilde graag zijn mama adopteren, die hoogzwanger in het asiel werd gedumpt omdat ze toch geen zin hadden in de pups en de kosten erond.
Maar was net te laat om haar te adopteren en ik wilde toch graag iets van haar... en dat werd dus mijn kleine jongen <3
Op de 1ste foto is hij 4 daagjes oud (Het pupje dat met zijn hoofd tegen de buik van het helemaal linkse pupje ligt is Dempsey), de 2e foto is zijn 1ste foto thuis en de 3e foto is van onlangs op onze vakantie :-)


Taiko werd zwaar mishandeld en verwaarloosd hetzelfde asiel in gedumpt omdat hij niet alleen zou kunnen blijven en alles stuk beet.
Zijn vacht op zijn lijfje was helemaal vervilt en moest er op 1 mm afgeschoren worden.
Hij had een groot trauma in zijn zij en een breuk in zijn rechter voorpootje waar nooit wat aan was gedaan... volgens de da waren beide veroorzaakt door een stamp te krijgen :'(
Hij is 6 dagen in het asiel gebleven en toen mocht hij met me mee naar huis <3
Hij was in het begin zwaar agressief (uit angst omdat hij 0% vertrouwen meer had in de mens).
En hij zou ingeslapen zijn geweest als ik hem niet had geadopteerd :O
De 1ste foto is zijn asiel foto, de 2e was hij net thuis en de 3e is van onlangs op onze vakantie :-)


Minos heb ik 6 jaar geleden voor het eerst ontmoet toen ze in het asiel terecht kwam na een inbeslag name.
ze werd 6 jaar lang zwaar mishandeld en verwaarloosd :'(
Maanden was ze mijn vaste wandelmaatje in het asiel, tot ze eindelijk geplaatst werd.
2 jaar later moest ze helaas herplaatst worden en nu 4 jaar later moest ze weer weg.
Ik ben haar altijd blijven volgen en ze is nooit uit mijn gedachten gegaan !
En nu ze op 12 jarige leeftijd weer een nieuwe thuis zocht, heb ik haar in huis genomen...
Nu is er echt wel genoeg gesleurd en gedaan met haar en mag ze eindelijk alleen nog maar genieten van haar leventje bij ons <3
De 1ste foto is van in het asiel, de 2e foto is de dag waarop ze eindelijk bij mij kwam wonen en de 3e foto is van 6 maand later... ondertussen is ze bijna 7 maandjes bij me <3


en nog 1tje van mijn 3 schatten samen <3

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

De verhalen van onze honden zijn niet heel erg bijzonder. Nadat wij eerst 2 herplaats bull terriërs hebben gehad, wilde wij ook eens heel graag een pup, uiteraard ook weer een BT, want onder tussen waren wij zwaar verliefd geworden op dit bijzondere ras met hun unieke karakter en hun bijzondere uiterlijk.

In augustus 2008 kwam onze Wopper, zij kwam hier met 12 weken, een verschrikkelijk hyper hondje die geen rust kende. Hoewel 's nachts hebben we haar nooit gehoord.

Nu gaat zij ondertussen straks richting de 10 jaar en is veranderd in een verschrikkelijke lieve en rustige hond, sociaal is ze alltijd al geweest, nooit problemen met haar gehad. Ze kan overal mee naar toe, gedraagt haar overal voorbeeldig.

Dit is één van de laatste foto's tijdens de vakantie

En dan onze Peer, hij kwam ruim een jaar na onze Wopper met 7 weekjes. Zijn eerste foto thuis.

We wilde weer een pup omdat we dachten dat dit de minste problemen zou geven tussen 2 bullen, nou die problemen zijn er evengoed wel wat geweest, maar daarentegen konden ze niet met en niet zonder elkaar. Peer was wel even wat "moeilijker" als onze Wopper, niet voor ons, voor ons was hij de meest geweldige hond, maar voor andere honden en voor Wopper zo nu en dan, kon hij af en toe behoorlijk lastig wezen.

Helaas duurde Peer zijn leventje veel te kort en hebben we hem met net 7,5 jaar moeten laten gaan aan de gevolgen van maagkanker. (http://www.hondenpage.com/hondenforum/215386/mijn-lieve-peer-is-niet-meer.php)

Dit is zijn laatste fotootje van afgelopen maart

 

 

 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Nou komen ze van alle vijf hier... 

Abby



Abby kwam bijna 10jr terug in ons leven toen wij een maatje zochten voor onze Chihuahua Ashley. Ik was een tijdje terug al helemaal smoorverliefd geworden op het ras Shetland Sheepdog dus al gauw viel de keus hier op, en na een zoektocht kwamen we bij een aantal fokkers op de wachtlijst. Abby is afkomstig van onze 1e keus fokker en door de fokker bij ons gematcht.

Eevee



Eevee is de dochter van Abby en dus bij ons geboren en getogen. Ze is geboren via een keizersnede dus de eerste foto is gemaakt bij de dierenarts (ze is als ik het goed heb de pup linksonderin op die foto). Wij wilde graag een driekleur teefje van Abby aanhouden, liefst uit ons tweede nestje en dit is ook gebeurt. 

Elphaba



Elphaba kwam bij ons tijdens de moeilijkste tijd van mijn leven, nadat ik een vreselijke periode achter de rug had gehad en een fijn maatje erbij zocht. We hadden eigenlijk maar één fokker van het ras Chinese Crested waarvan we een pupje wilde en de voorkeur voor een hairless teefje uitgesproken. Helaas waren deze niet beschikbaar maar konden we wel een powderpuff teefje krijgen, en na één foto waren we gelijk verliefd. 

Glacee



Glacee kwam ter socialisatie bij ons samen met haar nestbroer aangezien haar fokker haar handen vol had aan de twee grote nesten die ze had gehad. Glacee is de halfzus van Elphaba en komt bij de eigenaresse van hun vader vandaan. Ze zou hier tijdelijk blijven maar na een week konden we haar niet meer laten gaan. Toevallig annuleerde haar toekomstige eigenaar zijn reservering voor haar en kregen wij het aanbod haar bij ons te houden omdat haar fokker ook zag hoe goed ze binnen ons gezin paste. Hier hebben we volmondig ja op gezegd. Op de eerste foto ligt Glacee in het midden. 

Grant



Grant kwam zeer onverwachts in ons leven nadat ik in een diep zwart gat was beland na het overlijden van Miffy (ons aangehouden pupje uit Glacee's nest welke met 10wkn plotseling overleed). Ik besloot me voorzichtig te oriënteren op een nieuwe pup van een klein(er) ras en viel voor de Biewer Yorkshire Terrier. Na wat research kwam ik op twee fokkers uit waarvan er één nog twe reutjes beschikbaar had. Ik was bang dat het wat te snel zou zijn maar besloot toch de gok te wagen en contact op te nemen. De klik was er gelijk en op de ochtend ven nog geen moment heb ik spijt gehad van deze keus. Grant is nog veel meer dan wat ik van hem verwachtte en had dan ook niet beter bij ons allemaal kunnen passen. Grant ligt in het midden op de eerste foto.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Balou pinscher x chihuahua kwam in mijn leven een paar maanden na het overlijden van Gizmo. Ik miste en klein hondje naast mijn grote hondenmeisje. Balou bleek geen makkelijk hondje al was hij gek op Mowgli, hij had er geen enkel probleem mee om mij te bijten. Ik zat met mijn handen in het haar en heb uiteindelijk een gedragsdeskundige ingeschakeld. Met haar hulp heb ik met Balou leren om gaan en inmiddels zijn we de beste maatjes maar met anderen heeft Balou nog steeds helemaal niets. Toen Balou een jaar oud was bleek hij hartritmestoornissen te hebben en zijn er bij de cardioloog meerdere hartafwijkingen bij hem ontdekt. Hij kreeg een levensverwachting van tweeënhalf jaar maar inmiddels is hij vijf jaar en het gaat ondanks dat hij een hondje van de dag blijft, goed met hem.

Ik heb geen foto's van bij de fokker, dit zijn de eerste foto's thuis en met Mowgli.

Balou nu, een foto van gisteren.

 

 

Lotus kwam in mijn leven na het overlijden van Mowgli. Balou had het zwaar na het overlijden van Mowgli hij was down en van slag. Het ging mij aan het hart om hem alleen thuis te laten als ik boodschappen of zo ging doen. Op een ander forum rade ze mij aan om er een hond bij te nemen als afleiding voor Balou. Ik ben op zoek gegaan en mijn oog viel op Lotus, zij moest het worden. Gelukkig bleek ze een teefje want dit had toch wel mijn voorkeur. Lotus was pas vier weken oud toen ik de aanbetaling voor haar deed dus het duurde nog een paar weken voor ik haar op kon halen. Ik heb eerst het internet af gespeurd of ik iets over de fokker kon ontdekken dat een broodfokker deed vermoeden maar dit was gelukkig niet zo. Het contact met de fokker was leuk, ze stuurde foto's en hield mij op de hoogte van de ontwikkeling van Lotus. Toen ik Lotus eindelijk kon halen was ik verbaast over hoe klein ze was maar ze is een  eigenwijsje en niet onder de indruk van Balou of de katten. Lotus heeft inderdaad voor afleiding gezorgd al is Balou Mowgli niet vergeten, hij is niet meer down en ligt nog zelden te staren naar de plek waar Mowgli altijd lag. Ik heb mij eerst schuldig gevoeld tegenover Mowgli maar dit heb ik van mij af gezet. Mowgli zit voor altijd diep in mijn hart en hoe erg ik haar ook mis, het leven gaat wel gewoon door.

Een foto van het nest, Lotus op haar zij. 

Een van de eerste foto's thuis, kennismaken met Balou.

Lotus nu, de foto is gisteren gemaakt.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" De verhalen van onze honden zijn niet heel erg bijzonder. Nadat wij eerst 2 herplaats bull terriërs hebben gehad, wilde wij ook eens heel graag een pup, uiteraard ook weer een BT, want onder tussen waren wij zwaar verliefd geworden op dit bijzondere ras met hun unieke karakter en hun bijzondere uiterlijk.
In augustus 2008 kwam onze Wopper, zij kwam hier met 12 weken, een verschrikkelijk hyper hondje die geen rust kende. Hoewel 's nachts hebben we haar nooit gehoord.

Nu gaat zij ondertussen straks richting de 10 jaar en is veranderd in een verschrikkelijke lieve en rustige hond, sociaal is ze alltijd al geweest, nooit problemen met haar gehad. Ze kan overal mee naar toe, gedraagt haar overal voorbeeldig.
Dit is één van de laatste foto's tijdens de vakantie

En dan onze Peer, hij kwam ruim een jaar na onze Wopper met 7 weekjes. Zijn eerste foto thuis.

We wilde weer een pup omdat we dachten dat dit de minste problemen zou geven tussen 2 bullen, nou die problemen zijn er evengoed wel wat geweest, maar daarentegen konden ze niet met en niet zonder elkaar. Peer was wel even wat "moeilijker" als onze Wopper, niet voor ons, voor ons was hij de meest geweldige hond, maar voor andere honden en voor Wopper zo nu en dan, kon hij af en toe behoorlijk lastig wezen.
Helaas duurde Peer zijn leventje veel te kort en hebben we hem met net 7,5 jaar moeten laten gaan aan de gevolgen van maagkanker. (http://www.hondenpage.com/hondenforum/215386/mijn-lieve-peer-is-niet-meer.php)
Dit is zijn laatste fotootje van afgelopen maart

 
 
  "

 Ohhh lief Peertje met zijn flesje..  en die óren van puppy Wopper 

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Spaiky vroeger:

 

 

Spaiky nu:

 

Volgende forumvraag: Ranzijn dierenbox
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^