dierendag.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bentebente 3 doggies

Ik verwen de beestjes thuis altijd met 1 dingetje. Gewoon een kleinigheidje, gezamelijk niet duurder dan €10. 

 

Voor Muis een bot gevuld met paté gekocht.. maar de grootte had ik langer bij stil kunnen staan. Dat bot is haast even groot als haar hoofd haha.

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Vandaag eigenlijk niets speciaals voor mijn kerels...

Ik doneer maandelijks aan een paar stichtingen die ik een heel warm hart toedraag, o.a honden zonder toekomst, wspa, en stichting dierenlot.

Af en toe nog een extraatje voor de Griekse en Spaanse stakkerds die het zo hard nodig hebben....

Zo probeer ik op mijn manier een steentje bij te dragen, het gaat niet om hele grote bedragen, maar ieder beestje wat ermee geholpen is, is er 1 denk ik dan maar.. 

Mijn eigen mannen komen niets tekort...

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Ik doe ook nooit iets speciaal voor dierendag. Toevallig hadden Nala en Lila nieuwe tuigjes nodig en had ik er 2 leuke gevonden op een lokale koopgroep op fb. Ik had vandaag vrij dus tijd zat om de tuigjes te gaan halen.

 

honden page profiel RobRob 3 doggies

honden foto van Rob

Wel grappig, ik kwam eind van de middag in de Loonse & Drunense duinen een medewerker van Natuurmonumenten tegen die voor iedereen met een hond een kleine verassing had. Een klein zakje met een paar hondensnoepjes erin. We liepen met een hond of 6 dus deze man had meteen nieuwe vriendjes gemaakt. ;-)

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Wel grappig, ik kwam eind van de middag in de Loonse & Drunense duinen een medewerker van Natuurmonumenten tegen die voor iedereen met een hond een kleine verassing had. Een klein zakje met een paar hondensnoepjes erin. We liepen met een hond of 6 dus deze man had meteen nieuwe vriendjes gemaakt. ;-) "

 Dat is toch hartverwarmend 

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova 3 doggies

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

Ik heb mij vandaag wel schuldig gemaakt aan het cliché Dierendag, puur en alleen omdat het de eerste voor mij is met een dier, anders dan een goudvis.  Dus dat vond ik wel even een reden om te vieren haha. Ik had ook zo'n snuffelbox besteld en het was een groot succes. Ben helemaal blij met dat piep speeltje, wat wij dus niet horen, maar de hond wel. Wat een verademing haha. Deert dan niks dat het roze is.

Verder qua goede doelen: ik ben altijd een beetje wantrouwig wat er precies van je geld naar de beestjes gaat en wat bijv. in de directeur zijn zak verdwijnt. Daarom help ik zo nu en dan als vrijwilliger bij een asiel hier in de buurt. ;) Moet alleen eerlijk bekennen dat ik er de laatste tijd minder tijd aan besteed heb! Dus dit is weer even een goede reminder!

honden page profiel Thara Thara 3 doggies

honden foto van Thara

Nee hoor , onze dieren hebben het goed genoeg
Dus daar doen we hier niet aan
Wij doneren ook voor dieren die het echt nodig hebben

honden page profiel Shiva Shiva 3 doggies

honden foto van Shiva

Heb een flinke donatie gedaan voor V.R.H een organisatie die zich inzet voor de grotere hondenrassen die moeilijk aan een blijvende thuis geraken.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" En ik heb een lading snoepjes ingekocht. Vanmorgen heeft hij al een sushi bite gehad.

Ik ga binnenkort eens kijken wat Obi allemaal kan missen of ik daar een asielhond blij mee kan maken. Iemand hier ervaring mee? Ik heb zelfs ongebruikte spullen, maar het asiel hier reageert niet eens op vragen of ze iets nodig hebben. "

 Mijn ervaring is dat ze er wel heel erg blij mee zijn. Zo ook met oude handdoeken/lakens/dekens etc 

 

Link heeft ook niks gekregen.. niet helemaal de bedoeling maar gisteren moest ik dik overwerken dus kwam het er niet van.. 

Donatie vind ik ook een goed idee, zal eens kijken naar welk goed doel!

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

We zijn met Ziva naar de bossen geweest. Maar dat was niet voor dierendag maar omdat ik een uur eerder klaar was op het werk. Normaal doen we altijd al een avondwandeling, maar los in het bos is natuurlijk leuker dan aan de flex in de buurt. Dus de gelegenheid aangegrepen en lekker naar het bos gegaan. 

 

 

Iets kopen vind ik niet nodig, ze krijgt lekkers genoeg en heeft ook behoorlijk wat speeltjes. Dan zie ik haar veel liever het bos door sjezen.

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

Wij doen daar ook niet aan, wel ga ik dit weekend naar de dierenwinkel hier in de buurt omdat die nog tot dit weekend korting geeft voor dierendag, dat is mooi meegenomen als je toch wat dingen nodig hebt, verder sta ik er niet bij stil, bvb valentijn vieren ik en mijn man ook niet eigenlijk, zo commercieel allemaal... Ik zag veel foto's op Facebook, 1 ervan van iemand die ik ken, een foto van haar hond bij een mand lekkers, maar als je dan vraagt hoevaak zij wandelt, is het antwoord ; elk weekend probeer ik toch een wandeling te maken.... Hier is het elke dag dierendag  lange wandelingen, spelen....

Doneren aan een asiel doe ik ook maar niet met geld, ik heb al vaak een zak voer dat Raiko niet meer mocht omwille zijn allergie gebracht naar het asiel. Ook de voertjes die ik hier onlangs eens te koop aanbood en niet verkocht waren (wegens zijn allergie ook en ik had veel dure voertjes, kluifjes..) heb ik intussen gedoneerd aan het asiel 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ben laatst naar twee opendeur dagen geweest van plaatselijke asielen.

Daar doe ik ook centjes op. 

Was hartverwarmend hoeveel volk er was en vanalles kocht.

Had ervoor mijn kasten goedgelegd en stapel grote badhanddoeken opzij gelegd voor mijn uitverkoren asiel . Ze waren echt blij met de handdoeken , kunnen altijd gebruikt worden bij verzorging of als dekentje. Zeker voor de poezen .

 

De lotjes die ik kocht gaven me een pakket.....toiletgrief met handdoek. En vreselijk lelijke kousen.

gelijk terug in de tombola gegeven 

 

Iets speciaals gedaan voor dierendag ? Neen maar vind het wel een goed iniatief, het vermelden op radio en tv alleen al. Doet mensen even nadenken hoop ik? 

 

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

" Mijn donatie ging vandaag naar de dierenarts. Maylo is al 3 dagen aan de diarree en overgeven. Vandaag wilde hij niet meer liggen.
 
Fikse buikgriep. Meneer ligt nu heeeeeeeerlijk te ronken in zijn mandje. 
 
Deze foto is na ons bezoekje de arme knul. Maar over 2 weken is hij jarig dan doen we alles dunnetjes over ;-)  "

 Beterschap  Maylo.

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Ik heb een snuffelbox gegeven aan Keanu en Jax.

Mijn partner moest werken en ik ben ziek dus een wandeling naar bos of strand zat er niet in.

Ik ben lid van stichting dierenlot dus doneer iedere maand en mijn partner ook.

Wij geven ook hanndoeken,kleding en oude schoenen, de opbrengst wordt dan verdeeld door dierenlot aan verschillende instanties en ik ben lid van de postcode Loterij dus ik doneer dmv mijn lidmaatschap aan meerdere dieren.

 

 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Queenie kreeg voor dierendag een kadertje met tekst omdat ik haar zo erg mis en lilly heeft een nieuwe speeltje waar ze heel blij mee is 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Raiko de politiehond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^