Nylon kauwbotten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel katrienkatrien

Hallo iedereen,

 

Ik heb een kruising van 2 jack russels/chihuahuas die ontzettend gek zijn op de nylon kauwbotten van Tasty Bone. Deze hebben ze in verschillende vormen en smaken.

 

Het rode bot is nog zo goed als nieuw en het gele is bijna aan vervanging toe. Ik vroeg mij af, is dit schadelijk? Ik vermoed dat het bot opgekauwd is aangezien er geen grote stukken afkomen. Maar ik sluit niet uit dat ze geen kleine deeltjes naar binnen krijgen. Volgens de site hoef ik mij geen zorgen te maken want de deeltjes komen er gewoon terug uit. Maar ik heb mijn twijfels..

 

Alternatieven mogen ook altijd gegeven worden. Alvast bedankt

honden page profiel katrienkatrien

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Nee hoor, dat kan echt geen kwaad.

Als alternatief kan je kijken voor gedroogde snacks zoals runderkophuid. Hier zijn de nylabones niet echt favoriet maar ik wil wel dat mijn hond dagelijks kluift. Java krijgt dan (vanwege allergieën) eendennekken, lamsluchtpijpen, eendenvleugels of wat ik maar kan vinden wat een beetje stevig is.

Voor grote honden zijn de runderkophuid platen wel het beste, daar doen ze langer mee dan wat ik geef.

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Heb hier ook Nylabone voor de hond. Hij laat alle gewone rawhide botten er voor liggen. De nylabone is ronduit favoriet. De stukjes die hij er af bijt spuugt hij grotendeels uit. Dat ruim ik dan meteen op. Het zou geen kwaad kunnen als ze de stukjes in zouden slikken maar ik betwijfel dat. Het is wel heel scherp spul.

honden page profiel charlie en vitocharlie en vito

Weten jullie of het klopt dat het aan het begin naar helemaal niks smaakt?

Volgende forumvraag: Dog loose stool.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^