3e hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ptje (Gast)

Hallo. Ik heb 2 staffords thuis. Een reu en een teef. Die kunnen het tot nu toe super met elkaar vinden. Nou ben ik zelf zo dat ik alles zit uitzoeken vsn het ras. En ik ook veel gelezen over de american pitbull terrier. En het lijkt mij super om er 1 te hebben voor de adba show en sportdagen. Maar als ik dat zou doen dan is de kans heel groot dat hij gescheiden moet worden met me andere 2 ivm hond intolerantie. Nou heb ik die mogelijkheid wel. Maar volgens mij is dat behoorlijk zwaar. Ivm met uitlaten en sporten. Elke hond op zijn beurt. Maar ik weet van me zelf dat ik geen 1 hond te kort wil doen dus ik zou er met de 100 procent voor gaan. Mijn vraag is zijn hier mensen die meerdere pitbull en staffords in huis hebben? En hoe ze dat dan doen. Ik zeg niet dat ik nu 1 in huis haal. Wil gewoon info hoe dat in zijn werk gaat. En ik heb voorlopig wel genoeg aan mijn 2 kanjers. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Kijk eens bij het topic bij onderwerp...verzorging, daar zijn volop forummers die jouw ras hebben...stel daar je vraag..verzorging, staffords deel 3...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden page profiel bentebente

Ik zou dat eerlijk gezegd niet doen. Same sex agressie en hond intolerantie komt voor bij beide rassen. 

 

Ze scheiden, tsja, dat vind ik zelf geen leven voor een hond. Continu wisselen van kamer etc, op andere tijden lopen en voeren.. er gaat nogal wat werk inzitten.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik heb 3 honden. En ik vind t niet handig. Ik moet vaak apart lopen met ze en dan ben je toch gauw een keer of 8 aan het lopen.

 

Geniet van wat je hebt zou ik zeggen. Ik zou t risico niet opzoeken.

Volgende forumvraag: Welk ras is nero
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^