Puppy zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Jamie (Gast)

Beste    Ik hoop hier een oplossing te kunnen vinden ik heb een puppy van 2 maand oud ze is al redelijk zindelijk maar natuurlijk heeft ze soms nog ongelukjes maar die ongelukjes gebeuren dus enkel op onze mat onder de eettafel is het een goed idee om de mat weg te halen? Of gaat ze dan een ander plaatsje zoeken?   Groetjes Jamie een wanhopig baasje 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wanhopig, nergens voor nodig, ze is 8 weken en de zinderlijkheid gaat goed schrijf je, ja ik zou de kleden even allemaal weghalen en wat meer alert zijn zodat het binnen niet gebeurd.....geniet van je pup, toch een plasje ? Weghalen zonder te mopperen.....de volgende keer alerter zijn....en wees welkom hier, heb je ook fotoos van je pup ? Als je een account aanmaakt kunnen wij genieten van je pupsel....als gast kan je geen fotoos plaatsen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Twee maand oud, dan heb je haar als het goed is net een dag in huis, of misschien een week.

En dan nu al wanhopig zijn?

 

Ongelukjes gebeuren omdat je niet optijd met je pup buiten staat.

De eerste weken na elk speelmoment, eetmoment en slaapje naar buiten om te laten plassen/poepen.

 

De mat weghalen is zeker een idee. Maak 'm goed schoon met azijn en leg hem weer terug wanneer de pup goed zindelijk is.

Het kan best dat ze een ander plaatsje gaat zoeken als ze nodig moet. Jij bent er om ervoor te zorgen dat die ongelukjes niet hoeven te gebeuren. 

 

Het kan ook nog wezen dat je pup binnen plast omdat ze daar relax is en de omgeving vertrouwt. Buiten plassen kan voor veel pups lang 'eng' of onvertrouwd zijn. Om daaraan te wennen laat je de pup alle keren op dezelfde plek uit.

Volgende forumvraag: Dwergkeesje Maudy ; Overleden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^