pleister verwijderen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lonnekelonneke

hoi allemaal.

Afgelopen dinsdag heeft mijn lieve Kyra een spoed sterilisatie gehad. Na een paar zware dagen word ze nu gelukkig weer een beetje zichzelf. Nu wil ik haar soms aaien en dan krijg ik al een kleine grom omdat ze bang is dat ik aan de wond ga zitten, nu komt het. Vanaf morgen (de 3e dag) mag haar pleister van de wond eraf, dit moet je zelf doen (als het lukt) Nu is mijn vraag of iemand weet hoe ik dit voor Kyra zo prettig mogelijk kan maken. Hoe verwijder ik pijnloos en veilig haar pleister.  Volgende week vrijdag mogen de hechtingen er uit. iemand tips voor ons voor morgen? Liefs Lonneke en Kyra 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Als ze al gromt wanneer je haar aait, zou ik het door de dierenarts laten verwijderen. 

 

Kun je meteen om extra pijnstilling vragen.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Ik zie net dat er zoiets bestaat als een pleisterverwijderaar...

http://drogisterij-producten.nl/limisan-pro.html

 

Vraag aan de dierenarts of je het op haar buik mag gebruiken...(je zou haast zeggen van wel,omdat veel van onze meuk op dieren wordt getest.)

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

honden page profiel lonnekelonneke

" Als ze al gromt wanneer je haar aait, zou ik het door de dierenarts laten verwijderen. 
 
Kun je meteen om extra pijnstilling vragen. "Tamara, Aiden & Abby

 Dit alleen bij het opeens aaien/opeens aan zien komen van mijn hand, verder mag en kan ik wel gewoon alles. ze laat ook gewoon haar buikje zien aan me, gaat op haar rug liggen toont me haar wond om te laten zien hoe zielig ze nu even is (en ik met mijn zachtgekookte hart trap hier dus in en verwen haar echt te veel lol)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Laat het er nog even op, door de beweging en genezing valt de pleister er wel af....

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 1 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Vreemd dat er een pleister op zit.

 

Maar goed. Ik zou naar de dierenarts gaan en hem daar laten verwijderen.

Dat en hechtingen eruit halen, hoort service te zijn en dat is hetbmeestal ook.

Ze hebben daar er speciaal spul voor en dan ben jij niet de boeman.

 

Krijgt ze wel pijnstillers?

Het is nl heel erg pijnlijk voor ze. De buikspieren zijn door, ze hebben in de buik zitten wroeten, een hoop hechtingen. 

Ze zijn ook zielig vind ik. Bij mijn Luca heeft het een dag of 5 geduurt, eer ze weer wat wilde, ondanks de pijn stillers.

 

Beterschap!

honden page profiel lonnekelonneke

nee ze heeft geen pijnstilling mee naar huis gekregen. alleen narcose en wat pijnstilling na de operatie. De eerste dag was vooral erg zwaar ze begint nu al weer echt streken te krijgen.. zodra we aan het eten zijn of als ik iets van haar vraag laat ze me haar buikje zien, met een zielige blik. zo van 's maar vrouwtje, kijk dannnn ' ik heb de pleister net aangeraakt en t was geen probleem. weet alleen niet of ik hem eraf durf te halen 

honden page profiel lonnekelonneke

zojuist toch maar even naar de d.a. gebeld om te vragen hoe ik dit het beste kan doen. Aangezien de pleister nog erg vast zit hoeft die er nog niet af volgens de assistente. Ik ga nu dus iedere dag even kijken of de pleister al wat losser is gaan zitten. bedankt voor jullie reacties.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Het helpt ook om er flink olie op te smeren. Lekker een paar uur laten trekken. Laat hij ook zo los.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" nee ze heeft geen pijnstilling mee naar huis gekregen. alleen narcose en wat pijnstilling na de operatie. De eerste dag was vooral erg zwaar ze begint nu al weer echt streken te krijgen.. zodra we aan het eten zijn of als ik iets van haar vraag laat ze me haar buikje zien, met een zielige blik. zo van 's maar vrouwtje, kijk dannnn ' ik heb de pleister net aangeraakt en t was geen probleem. weet alleen niet of ik hem eraf durf te halen  "

 Dat vind ik echt erg, geen pijnstilling voor thuis. Dat kan echt niet.

Heb zelf buik operaties gehad, ook buikspieren door en geloof me, het is vreselijk.

 

Honden verbergen hun pijn heel goed, vergeet dat niet

honden page profiel lonnekelonneke

Ben ik het helemaal mee eens, ik geloof ook wel dat ze echt even flink wat pijn heeft gehad, gelukkig gaat het nu al een stuk beter met haar. ze begint streken te krijgen en is al weer lekker aan t spelen (waar ik niet blij mee ben gezien ze veel te lomp is terwijl ze een wond aan haar buik heeft ..) De dierenarts hier geeft alleen pijnstilling mee indien dit nodig is en gezien Kyra het zo goed deed in hun ogen was dit niet nodig..  (ik had daar een andere visie over maar goed dat zijn misschien me mamagevoelens) .. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" zojuist toch maar even naar de d.a. gebeld om te vragen hoe ik dit het beste kan doen. Aangezien de pleister nog erg vast zit hoeft die er nog niet af volgens de assistente. Ik ga nu dus iedere dag even kijken of de pleister al wat losser is gaan zitten. bedankt voor jullie reacties. "

 Goed advies, mooi even laten zitten...door de beweging valt tie er op den duur af, en als je voor controle gaat, kan de dierenarts dat mooi doen als die er nog op zit.

Volgende forumvraag: Koude slaapkamer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^