Ontworming

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Luna (Gast)

Ik heb 1.5 maanden geleden een husky uit asiel in liege geadopteerd..
Pragtiche hond maar sinds de eerste dag is er iets niet just.
In begin constant diarre gehad en eet hij grass. Dierenarts vond het niks speciaals en dat het zou van zelfs verbeteren
na 2 weken was de ontlasting idd niet plat meer maar toch had hij nog last van maag en eette hij gras met een minimale eetlust voor brokken.
En ik had hem ook 2 keren sleetje rijden en 1 keer slijmerige ontlasting zien hebben dus terug naar de dierenarts gegaan.
Luna liet de dierenarts niet naar zijn klieren kijken (met de opmerking van de dierenarts dat ik een heel koppige hond heb en dat hij mij suc6 wenst) maar dr vond dat er geen spoor te zien was van een klier probleem dus krijg ik ontwormings pil van hen( merk ken ik niet). Volgende dag voor zekerheid koop ik nog extra ontwormingspillen van Drontal en geef het ook aan Luna aangezien ik thuis een kleine kindje heb.
Ik zag nooit een worm zien bij haar ontlasting en ze eet ietske beter maar toch nogsteeds grag aan het eten en heeeellll af en toe sleetje rijden...
Wat erg is gisteren voelde mijn zoon ziek en toen hij naar toilet ging dat hij wat diarre en wormen bij zijn ontlasting.. Nu ben ik bang dat het ergens een verband heeft met mijn hond maar hoe kan het dat mijn hond blijft wormen hebben na zoveel kurven in 1 keer gekregen te hebben.
Ik was allees met kokend water ook de spullen van de hond en ik keus mijn grond minstens 3 keren per week met nat waar ik javel en azijn ook in meng..

Anoniem (Gast)

Welke ontwormingsmiddel gebruiken jullie?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zorg eerst voor je zoon, dat hij wormen heeft hoef niet aan je hond te liggen.......huisarts geraadpleegt voor je zoon ? Dan een andere dierenarts zoeken die de ontlasting van je hond onderzoekt....anders via internet.   Wormbestrijding.nl het woud, coogle er even op....

Volgende forumvraag: Oplossing gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^