Te druk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Hans (Gast)

Goede avond even een vraag onze hond van 5,5 maand is heel druk in huis en speelt veelste wild met onze chihuahua dier hier echt niks van moet hebben kan het komen door de puber tijd dat die druk is en minder luisterd en hij neemt ook echt zen rust niet moet ik hem overdag als we thuis zijn ook in de bench doen om hem zijn rust te geven 

honden page profiel NickieNickie

honden foto van Nickie

Hey Hans,

 

Wat voor een ras heb je? Het is nog een pup. Voor mij klinkt het herkenbaar. Mijn pup nam in het begin ook geen rust. Dit kun je zelf aanbieden door hem/haar bijvoorbeeld in de bench te doen.

Succes!

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

Jou hond is nog een pup en die zijn weleens druk en spelen ook wilder dan volwassen honden. Als jou pup te wild met je chike speelt is het aan jou om je pup tot de orde te roepen zodat hij wat rustiger aandoet met je chike.

 

Heb hier zelf 2 kanjers van honden en 4 chikes. Als deze te brut met de chi's spelen zeg ik dat ze rustig aan moeten doen wat meestal helpt.

Volgende forumvraag: Uit het niets blaffen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^