Opvang gezocht in Gelderland

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo,   ik zoek een goede, fijne, kleinschalige opvang voor mijn hondje voor een periode van ongeveer 2,5 week. Met google kom ik er een aantal tegen maar niet meteen waarvan ik zeg, ja dat is hem! Heeft er hier iemand een goede ervaring met een lieve opvang, oppas in Gelderland? Alvast bedankt

honden page profiel Ingrid van de KoppelIngrid van de Koppel

honden foto van Ingrid van de Koppel

Scott gaat altijd naar Arie en Janny van Doorn in Meteren. Ze fokken Ierse setters en hebben kleinschalige opvang. De honden worden in hun grote boomgaard uitgelaten. Daarnaast hebben ze verschillende uitlaatvelden. De honden krijgen veel aandacht. Ik ben erg tevreden.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Gelderland is nogal groot!

Volgende pension vlakbij Apeldoorn staat goed bekend in de Stedendriehoek.

http://www.hondenpensiondebeekhof.nl/hondenpension#Pension

 

Rianne Mooiweer (Gast)

In welke omgeving? Gelderland is nogal groot. Ik zit in 't Harde. www.borderblue.nl

Anoniem (Gast)

Ik woon in regio Arnhem- nijmegen.

ik had het er niet bijgezet omdat ik best een eindje wil rijden voor een opvang waar ik een goed gevoel bij heb, maar T harde is voor mij helaas bijna 100 km rijden dus dat is net teveel van het goede ben ik bang. Je site ziet er wel goed uit Rianne Mooiweer! Zal het toch in mijn hoofd houden.

Anoniem (Gast)

Excuus, en ook bedankt Loesje en Ingrid voor de moeite ;-)

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Om welk ras gaat het? 

 

Er zijn fb groepen die huiselijke opvang aanbieden, ik weet bv dat er voor de berner een groep is, als ook voor de labrador (dat zijn de rassen die ik heb), maar vast ook voor vele andere rassen.

 

misschien daar eens naar kijken? 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

" Scott gaat altijd naar Arie en Janny van Doorn in Meteren. Ze fokken Ierse setters en hebben kleinschalige opvang. De honden worden in hun grote boomgaard uitgelaten. Daarnaast hebben ze verschillende uitlaatvelden. De honden krijgen veel aandacht. Ik ben erg tevreden. "

 Die is mij ook bekend, prachtige honden hebben ze zelf.

 

Haal daar altijd vers vlees voor de hond.

Diesel gaat altijd naar Arbina!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^