Landseer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

anoniem (Gast)

Is er hier iemand die een landseer heeft of er veel vanaf weet?  Ik heb namelijk een vraag. Is een landseer nou wel of niet waaks /gereserveerd naar vreemde mensen?  Ik zou graag een groot ras hond aan willen schaffen op termijn en het uiterlijk en karakter van de landseer spreekt me het meest aan alleen over het stukje waaksheid lees en hoor ik verschillende dingen. Weet iemand dit? 

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

De landseer die ik ken blaft als we aankomen wel maar is super lief. Zal vreemde wel afschrikken een blaffende grote hond. Maar is eigenlijk met bezoek, kinderen en andere dieren heel lief. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

De Landseer ECT is een hond met een tamelijk grote drang om iets “te doen” met de baas. Hij is actief, heeft temperament, maar behoort beslist niet nerveus te zijn. Hij is zelfverzekerd, aanhankelijk, intelligent, trouw aan zijn baas en tamelijk zachtmoedig van aard, en bij voldoende vrije beweging buiten, prettig rustig in huis. De meeste Landseers beschikken over een flinke portie onafhankelijk- en eigen zinnigheid. Zijn baas draagt een grote steen bij in de ontwikkeling van zijn karakter.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" De Landseer ECT is een hond met een tamelijk grote drang om iets “te doen” met de baas. Hij is actief, heeft temperament, maar behoort beslist niet nerveus te zijn. Hij is zelfverzekerd, aanhankelijk, intelligent, trouw aan zijn baas en tamelijk zachtmoedig van aard.        

 Alles wat wij hier op forum ooit hadden ...onze eigen Landseer..

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

"  Alles wat wij hier op forum ooit hadden ...onze eigen Landseer.. "

 Klopt Anny....het is heel jammer dat hij er niet meer is.

honden page profiel koertkoert

Zontje heeft toch een Landseer

Volgende forumvraag: Duitse herder keurfok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^