Bezorgd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MiekeMieke

honden foto van Mieke

Hallo iedereen,

Sinds vandaag maak ik mij toch wel wat zorgen over onze Pika.  Als ik aan zijn voorste linkse pootje kom vooraan jankt hij :(  Hij ligt er ook constant aan te likken... ik zie niks abnormaals, alleen zijn kussentjes staan precies beetje dikker dan aan zijn ander pootje.

Hij rende daarnet achter zijn beestje en speelt en zo, dus volgens mij is het niet iets heel erg.  Hij springt ook gewoon op en af de zetel.  Als hij recht staat heft hij wel telkens dat pootje op.

Weet iemand wat het zou kunnen zijn?

 

 

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby

honden foto van Marjolein & Toby

Zit er geen splinter of een doorntje oid in/tussen het kussentje? Of een sneetje, een ingegroeide grasaar? Je kunt het pootje even in de Badedas of Biotex groen weken. En anders toch even naar de DA.

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's

Check alle teentjes en daar tussen op graszaden.Ik heb hier ook en serieuze graszadenprobleem door het hoge gras en die zaden zijn knetterhard en zitten snel vast in het haar bij de poten.Iedere wandeling kijk ik alles na.Mocht je niks vinden dan zou ik toch naar de dierenarts gaan,want normaal is het natuurlijk niet,er moet toch een oorzaak voor zijn?

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Heeft hy geen nageltje afgescheurd door springen myn vriendin haar hondje heeft het gehad door van zetel te springen maar door lang haar op pootje kon ze niet zien by da geweest en uit gedaan nu terug ok hoop op niks erg succes verder 

honden page profiel MiekeMieke

honden foto van Mieke

Als hij vanavond rustiger is ga ik proberen kijken... hij heeft niet graag dat ik aan zijn pootjes kom.  Dan trekt hij altijd weg.

Ook bij zijn andere pootjes hoor, hij heeft het gewoon niet graag.  Maar nu steunt hij er alweer op, dus ik denk niet dat het iets erg is...

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

" Als hij vanavond rustiger is ga ik proberen kijken... hij heeft niet graag dat ik aan zijn pootjes kom.  Dan trekt hij altijd weg.
Ook bij zijn andere pootjes hoor, hij heeft het gewoon niet graag.  Maar nu steunt hij er alweer op, dus ik denk niet dat het iets erg is... "

 Hoop rap beter spytig ze niet kunnen zeggen wat er scheelt 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Kan natuurlijk ook n prik van dat beestje zijn geweest. 

Zal t gewoon nog ff in de gaten houden dat hij er wel op staat is in elk geval goed nieuws. 

 

En grasaren oh vreselijk chewy heeft eens zon ding in zn traanbuis gehad maanden lang gedacht dat het chronisch oogontsteking was.. DA kon niks vinden. Op gegeven moment zag ik wat uit zn traanbuis steken was t dus zon grasaar 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^