Hond erbij

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bentebente

Ik snap ook dat het negatief over kan komen hoor, maar dat is ook een beetje mijn bedoeling. Als iedereen positieve ervaringen vertelt ben je sneller geneigd om een tweede hond aan te schaffen. 

 

Ik ben blij dat je je ervoor wil inzetten, das alleen maar mooi :)

Gast (Gast)

Geeft niet bente, ik snap je wel...ik weet ook heus wel dat een hond erbij niet alleen maar leuk en gezellig is, zeker als je een grote hond erbij neemt dan heeft dat ook wat mindere kanten. Maar ik zou het wel echt reuze gezellig vinden; wij hebben ook geen kinderen (wel een hond en twee katten) en zie het toch als een soort 'gezinsuitbreiding'. En ik weet ook heus wel dat het tijd en moeite kost om weer een pup tot een evenwichtige hond te maken maar dat vind ik juist een uitdaging. En ja..we zullen op den duur een andere auto moeten hebben en ja..misschien is deze hond wel niet zo makkelijk alleen te laten maar ja...dat wisten we bij de eerste ook niet en dat is allemaal heel soepel verlopen. Het heeft ook geen haast en het aanschaffen van een andere hond kan ook altijd later nog maar ik zie het wel zitten!!

honden page profiel bentebente

Fijn dat je het zo in ieder geval beter voor je ziet. En misschien dat je dan een prachtig pupje mag verwelkomen, dan hoop ik van harte dat alles goed gaat!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Veel veranderingen..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^