Vectra 3d

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Nou....gewoonlijk is er veel te overleggen maar aangezien de hond geopereerd moest worden stonden ze er op. Uiteindelijk de volgende ochtend voor operatie maar werd nader gezien niet geopereerd....dit gebeurt dus nooit weer met dubbel ontvlooien met een week.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nou....gewoonlijk is er veel te overleggen maar aangezien de hond geopereerd moest worden stonden ze er op. Uiteindelijk de volgende ochtend voor operatie maar werd nader gezien niet geopereerd....dit gebeurt dus nooit weer met dubbel ontvlooien met een week. "

 En dat kwam omdat ze 1 vlo zagen... die kan er net opgesprongen zijn, zelfs vanuit de wachtkamer.

Faro is een maand geleden geopereerd maar daar werd niks over gezegd.

En heeft je hond er last van gehad?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Voortaan netjes zeggen dat je ontvlooit, hoe controleren ze dat ?   Kijk of je vlooien ziet, geen dan niet ontvlooien.....

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Voortaan netjes zeggen dat je ontvlooit, hoe controleren ze dat ?   Kijk of je vlooien ziet, geen dan niet ontvlooien..... "

 Er liep een vlo  op de neus van de hond.

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

8 dagen er voor met Vectra 3d ontvlooid en dit in die zelfde kliniek gehaald rond die dag (nieuw doosje). En dus 8 dg later vanaf de hei naar kliniek. Daar zat een 1 vlo op zijn neus in de behandelkamer toen hij op de grond lag en die de assistente had gezien. Omdat volgende dag operatie werd aangeraden moest hij toch weer ontvlooid worden van de dienstdoende DA. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" 8 dagen er voor met Vectra 3d ontvlooid en dit in die zelfde kliniek gehaald rond die dag (nieuw doosje). En dus 8 dg later vanaf de hei naar kliniek. Daar zat een 1 vlo op zijn neus in de behandelkamer toen hij op de grond lag en die de assistente had gezien. Omdat volgende dag operatie werd aangeraden moest hij toch weer ontvlooid worden van de dienstdoende DA.  "

 Wat vervelend is dat zachtjes uitgedrukt.

Vigo is zwart daar ziet je het niet maar bij Tosca zag ik wel eens een vlo op haar springen als ik langs een muurtje liep,ze heeft nooit vlooien gehad maar je kan natuurlijk niet voorkomen dat er een vlo op je hond springt.

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Propolis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^