pitbull voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

boedha (Gast)

ik heb een vraagje over de voeding van pitbulls. ik en mijn vriend hebben nu ongeveer 1 jaar een pitbull en het is een schatje hij heet boedha.   onze boedha is een echte energie bom en kan uren bewegen fysiek bewegen (rennen, spelen, springen) maar door dat die zoveel beweegt heeft hij veel honger we geven hem aardig wat voer per dag maar toch blijft hij honger hebben wij zoeken een andere voer soort voor hem maar weten niet wat we nu het beste kunnen geven aan hem.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Boedha, lieve naam, wat geef je nu......brok of vlees, brok van carnilove geeft een heel vol gevoel aan je hond, is graanvrij en aardappelvrij, goede brook, hier gebruiken ze de zalm/kalkoen, na de maaltijd tevreden, vers vlees wordt hier ook gegeven, konijn / eend / kalkoen, Vis.....variatie, geen honger gevoel.....

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Zijn jullie van plan om met hem te sporten?

boedha (Gast)

we geven hem nu op dit moment fokker voer adult L.

en nou ja echt sporten hij beweegt uit zichzelf heel veel we rennen veel met hem maar een echte sport dat niet meer rennen veel bewegen met een tak op en neer en dat dan 1 uurtje ongeveer elke ochtend middag en avond

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Wat voer je nu en hoeveel geef je hem? Hoeveel weegt je hond?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" we geven hem nu op dit moment fokker voer adult L.
en nou ja echt sporten hij beweegt uit zichzelf heel veel we rennen veel met hem maar een echte sport dat niet meer rennen veel bewegen met een tak op en neer en dat dan 1 uurtje ongeveer elke ochtend middag en avond "

 Drie uurtjes per dag, je hebt voer waar wat extra in zit, maar als je hond niet te dun is zou ik als het goed gaat niet op ander voer zetten, wat extraas kan zeker....in de late avond kan je nog wat extraas geven...daarna lekker slapen.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Heeft hij honger of wil hij gewoon eten ...

Als hij goed staat, krijgt hij voldoende voeding.
Je kunt zijn eten rondstrooien in de tuin vb om hem langer bezig te houden, af en toe eens een penslap geven of een lat ribben of dergelijk zodat hij wat werk aan zijn maaltijd heeft en meer voldaan is.

Mijn honden zouden ook altijd eten als ik ze er geef, maar dat betekent niet dat ze ook effectief honger hebben.

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

" ik heb een vraagje over de voeding van pitbulls.
ik en mijn vriend hebben nu ongeveer 1 jaar een pitbull en het is een schatje hij heet boedha.
 
onze boedha is een echte energie bom en kan uren bewegen fysiek bewegen (rennen, spelen, springen) maar door dat die zoveel beweegt heeft hij veel honger we geven hem aardig wat voer per dag maar toch blijft hij honger hebben wij zoeken een andere voer soort voor hem maar weten niet wat we nu het beste kunnen geven aan hem. "

 Je zou via de voedingswijzer eens kunnen kijken voor de verschillende high energie brok.

 

Maar eens met wat word gezegt. Als de bouw van de hond goed is. Niet te mager bijvoorbeeld. Is ander voer geen noodzaak.

 

Met nieuw voer is ook op nieuw afstasten wat nodig is.

Volgende forumvraag: Gewicht van een 12,5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^