Andere honden uit de buurt houden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

"  Geen idee, hoop maar gewoon dat hij niet mee langs komt. "

 Gewoon zo'n goeie trap verkopen, zodat ie niet meer in staat is om een hond uit te laten.  En het er maar eens verstandig bij laat om een nieuwe te halen. 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Ja, de eigenaar een flinke trap verkopen dat zou geweldig zijn, maar als je een Am. Stafford hoog moet houden omdat die getriggerd word door die hussel, valt het niet mee om ook nog die l*l van zijn fiets te trappen.

Maar het zou wel enorm opluchten, dat wel.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Ja, de eigenaar een flinke trap verkopen dat zou geweldig zijn, maar als je een Am. Stafford hoog moet houden omdat die getriggerd word door die hussel, valt het niet mee om ook nog die l*l van zijn fiets te trappen.
Maar het zou wel enorm opluchten, dat wel. "

 Zo gewelddadig . Met mijn 3 zou ik in alle drukte 'per ongeluk' even Kira's lijn laten 'vallen'. Vriendelijkste hond die je hebben kan, ze springt tot aan je gezicht om een kusje te geven .

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

"  Zo gewelddadig . Met mijn 3 zou ik in alle drukte 'per ongeluk' even Kira's lijn laten 'vallen'. Vriendelijkste hond die je hebben kan, ze springt tot aan je gezicht om een kusje te geven . "

 Ja dat doet Obi ook, flinke kopstoot krijg je dan, springt ie volle kracht omhoog met die twee kangoeroe poten van hem. En zo goed getimed dat je  het niet verwacht...

Elke bloedlip hier heeft Obi op zijn geweten.. Krijg je eerst die harde schedel van hem tegen je hoofd. En als je met je hand naar je gezicht grijpt en het uitschreeuwt voel je bij de tweede sprong vaak nog een lik over je wang...

liefde met veel gevoel zullen we het maar noemen..

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"  Ja dat doet Obi ook, flinke kopstoot krijg je dan, springt ie volle kracht omhoog met die twee kangoeroe poten van hem. En zo goed getimed dat je  het niet verwacht...
Elke bloedlip hier heeft Obi op zijn geweten.. "

 En dan naar de man toegaan om de hond te halen en heel cynisch "oh, sorry" zeggen en vragen of het wel gaat met een grote grijns op je gezicht haha.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: wat vinden jullie hiervan
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^