Bench verplaatsen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Raiko heeft zijn plaatsje in onze living waar de bench staat en zijn mand. Met nieuwe meubels te plaatsen staat het wat druk op elkaar en kan ik niet passeren... Zijn bench zou ik willen verplaatsen naar de keuken (open keuken, dus in zelfde ruimte maar andere plaats) en zijn mand laten staan. In de bench moet hij enkel als wij weg zijn, ik poets, om te eten en s nachts. Raiko is wat autistisch.. hoe pak ik dit best aan? Of toch maar laten staan? Zowiezo hou ik de bench

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Gewoon doen. De mand blijft toch staan? Ik zou er geen punt van maken. 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Inderdaad gewoon doen. Hier zelfs na een complete verhuizing wist ze meteen waar ze moest zijn en dat de bench haar plek was. Ze weten het zo.

Java is ook wat autistisch, vond t al vreemd als er ineens n grote plant stond (grommen naar t ding). Maar dat moet je gewoon negeren.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

" Inderdaad gewoon doen. Hier zelfs na een complete verhuizing wist ze meteen waar ze moest zijn en dat de bench haar plek was. Ze weten het zo.
Java is ook wat autistisch, vond t al vreemd als er ineens n grote plant stond (grommen naar t ding). Maar dat moet je gewoon negeren. "

 Hier net hetzelfde  maar k ga het gewoon doen. Smorgens al veranderen zodat als hij eet en er dan savonds in gaat het al wat gewend is

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Verplaatsen ...en leg er een heerlijk bot in....hier wordt iedere dag de matten, coolmatten verplaatst, maakt niets uit, nou zijn mijn honden niet autistisch.

Volgende forumvraag: Bachbloesem?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^