Diarree na 1/4 schapenvet bonbon?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Gisteren mijn 7 mnd jonge hond een vierde deeltje schapenvet bonon gegeven, s middags over het voer. Hij vond het heerlijk maar kent het nog niet. Krijgt wel af en toe wat vlees uit een zakje of een bolletje pens bij zijn brok. Echter had hij gisteren avond ineens diarree. Vandaag is het gewoon water en hij braakte zijn voer van vanmorgen na 4 uurtjes geheel uit. Zag er wel wat fijngekauwde takjes bij maar dat leek me niet de oorzaak.  Ben vanmorgen dus bij de DA geweest en hij heeft een serenia injectie gehad en nu voor een paar dagen Finidiar mee. Hij wilde vanmiddag tijdelijk niet eten terwijl net na het DA bezoek wel een handje brok. 

Onze honden kregen altijd schapenvet en nooit last gehad van diarree. Herkent iemand dit bij een eerste keer schapenvet geven?

honden page profiel linnekelinneke 2 doggies

honden foto van linneke

Als mijn honden een bonbon krijgen is hun ontlasting ook wat minder hard dan normaal. Ze zijn er nooit ziek van geweest.

Je hond is echter nog maar 7 maanden dus alles is nog wat gevoeliger dus het kan wel dat hij er wat sterker op reageert.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^