Pukkels

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Logan (Gast)

Goedendag Mensen, Mijn American Bully heeft over ze hele lichaam pukkels, bijenzwerm borst en buik zijn ze rood en boven zijn ze wit en droog. Weet iemand mij te vertellen wat dit is en wat ik eraan kan doen? Bij de dierenarts heb ik al heel veel uitgegeven voor bepaalde dingen. Maar ik wil me hond niet chemische troep blijven geven. Want de dierenartsen willen van alles proberen om te weten wat het is, maar mijn hond is geen proefdier. Vandaar dat ik ok jullie advies vraag, misschien dat iemand weet wat het is zodat ik het beestje kan helpen van ze jeuk af. Alvast bedankt.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Wat eet ie? 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Allergisch voor gras? Daar krijgt mijn  hond vlekjes van. 

Kijk inderdaad ook even naar zijn voer. 

Judith (Gast)

Je dierenarts wil je hond ook niet als proefkonijn gebruiken. Je dierenarts wil een diagnose stellen. Dat kan alleen door diverse thearpieën uit te proberen. Daar zijn protocollen voor die hij/zij systematisch afwerkt tot er een diagnose volgt.
Huidproblemen zijn vaak erg complex en er is meestal niet 1-2-3 een pasklaar antwoord op.

Zoals niemand hier, aan de hand van je omschrijving, een diagnose kan stellen, moet ook de eerste dierenarts die na een eerste aanblik een diagnose kan stellen nog geboren worden.
Als je vindt dat het stellen van een diagnose bij je eerstelijns dierenarts te lang duurt, kun je vragen om een verwijzing naar een dermatoloog.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Inderdaad Judith.

En zeker niet met allerlei huis en tuin middeltjes aanmodderen.

Volgende forumvraag: Pukkels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^