Vlinderhond/papillon

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Deborhah93Deborhah93

Ik heb zelf een vlinderhondje van 3,5 jaar je ziet ze niet zo heel vaak . Zijn er hier nog meer mensen met een vlinderhondje ? Ik vind vlinderhondjes echt helenmaal geweldig. Ik ben benieuwd naar andere verhalen en of er hier meer mensen zitten met een vlinderhond of nachtvlinder hond misschien wel

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Kelsey (Kaitlinn) hier van het forum heeft een heel leuk vlinderhondje Kenzo zijn inderdaad leuke hondjes! 

honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant

Ik heb meerdere vrienden met vlinderhondjes dus kom wel regelmatig in aanraking met het ras. Zelf hebben wij echter geen hondje van dit ras al heb ik zeer zeker wel een zwak voor de vlinderhond. In de show/fok/agility wereld zie je overigens nog best wel aardig wat vlinderhondjes hoor. Phalénes kom ik alleen niet vaak tegen helaas.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Ik heb ook vlinderhondjes en momenteel een nestje, het zijn schatjes en in het Noorden van Nederland zie je ze nog minder.

Ik ben altijd verrast als men de naam van het ras weet. Vlindertjes, ik ben er verliefd op geworden. 

honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully 3 doggies

honden foto van Ziva en Bully

Voor Ziva en Bullie hadden we vlinderhondjes...is inderdaad een heel leuk ras! We hebben er ook wel eens een nestje bij gehad. Zal eens wat foto's opzoeken.

honden page profiel Deborhah93Deborhah93

" Ik heb meerdere vrienden met vlinderhondjes dus kom wel regelmatig in aanraking met het ras. Zelf hebben wij echter geen hondje van dit ras al heb ik zeer zeker wel een zwak voor de vlinderhond. In de show/fok/agility wereld zie je overigens nog best wel aardig wat vlinderhondjes hoor. Phalénes kom ik alleen niet vaak tegen helaas. "

 Wat een leuke fotos . Leuk om andere vlinderhondjes te zien

honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant

"  Wat een leuke fotos . Leuk om andere vlinderhondjes te zien "

Heb trouwens ook nog foto's van een photoshoot met een vlinderhond staan in dit album, dit is Boo één van de vlinderhondjes van een goede vriendin van me.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

" Heb trouwens ook nog foto's van een photoshoot met een vlinderhond staan in dit album, dit is Boo één van de vlinderhondjes van een goede vriendin van me. "

 Mooi foto mooi hondje 

Volgende forumvraag: Husky fokker en beweging
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^