vakantie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DewyDewy

honden foto van Dewy

Wij gaan op vakantie in Tirol samen met Shiva. Weten jullie misschien een leuke plek waar je met de hond naar toe kan gaan? Ik vind de watervallen wel interessant, maar ik weet  niet of dat honden hier toegestaan zijn?

Tips zijn welkom 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Waarom zou je hond niet naar een waterval mogen? Het is niet iets wat is afgesloten dmv hekken. Je kan er gewoon langswandelen, vaak wandel je dan wel een wandelroute en kom je er zodoende langs.

 

Waar je wel aan moet denken is een muilkorf. Anders mag de hond niet mee in de gondel. Weet wel dat het in gondels vaak drukken is en dat je echt hutjemutje op elkaar staat.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Waarom zou je hond niet naar een waterval mogen? Het is niet iets wat is afgesloten dmv hekken. Je kan er gewoon langswandelen, vaak wandel je dan wel een wandelroute en kom je er zodoende langs.
 
Waar je wel aan moet denken is een muilkorf. Anders mag de hond niet mee in de gondel. Weet wel dat het in gondels vaak drukken is en dat je echt hutjemutje op elkaar staat. "

 Vaak liggen watervallen in nationale parken. Bij de meeste nationale parken zijn honden verboden helaas, dus houdt hier wel rekening mee. 

 

Je zou kunnen opzoeken naar welke watervallen je wilt en dan kijken op internet of dit is toegestaan met hond. Tijdens mijn reis door Australië heb ik echt 100en watervallen gezien, en ik precies 1 werden honden geaccepteerd. Ook in Amerika wat watervallen gezien en ook hier mochten er geen honden komen. Maar dit ligt er dus aan of de waterval in een nationaal park staat. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Afgelopen winter op wintersport een wandeling gemaakt, daar liepen we gewoon langs een waterval. Weliswaar geen grote, maar 't was er wel een.

 

https://www.youtube.com/watch?v=R90zLAcXg0Y deze bijvoorbeeld, die is afgeschermd en kan je enkel in wanneer je een kaartje koopt. Vaak ook nog eens gesloten omdat het te gevaarlijk is. Eigenlijk geen idee of er honden mogen komen ja of nee.

 

Maar doorgaans in de bergen van Duitsland en Oostenrijk kom je watervallen ook wel tegen wanneer je gewoon op openbare wandelpaden wandelt.

Volgende forumvraag: Twee reuen bullterriers
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^