fotochallende juli

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Hier dan de foto challenge van juli!

Er zullen wel veel mensen op vakantie gaan, denk ik.

Maar hopelijk blijven er nog genoeg mensen over met hun honden, om de maand vol te maken. 

In ieder geval hoop ik op leuke foto's deze maand!

 

De 2e helft van de maand juli wordt gemaakt door Nicole, dit wordt toegevoegd 

Veel succes iedereen!

 

Dag 1 :  stel je hond  of honden voor

 

Dag 2 : foto in je straat of buurt/wijk

 

Dag 3 :  lekker slapen

 

Dag 4  :  hond zit of staat ergens op

 

Dag 5  :  spelende hond

 

Dag 6  :  hond in of bij het water

 

Dag 7 :  hond in eigen huis/tuin/balkon

 

Dag 8  :  Een lieve hond

 

Dag 9  :  Snelheid!

 

Dag 10  :  Wat wil je hond hier zeggen?

 

Dag 11 :  2 foto's die tegenovergesteld zijn (bv schoon/vies, jong/oud, ontspannen/gespannen etc etc)

 

Dag  12  :  Op de uitkijk!

 

Dag 13:  Sport en/of Spel

 

Dag 14 :  Ben ik niet knap?

 

Dag 15  Hond die apporteert

 

En hier is de 2e helft, gemaakt door Nicole en Kayla

 

dag 16 lekker chillen
dag 17 mijn alledaagse eten
dag 18 mijn speelgoed verzameling
dag 19 minst favoriete ding
dag 20 favoriete mens
dag 21 kijk hoe vies ik ben!
dag 22 mijn slechte gewoonte
dag 23 allermooiste foto
dag 24 van een afstand
dag 25 natte vacht
dag 26 uitgestrekt lichaam
dag 27 rennen/springen
dag 28 flashback baby foto
dag 29 uit het raam kijken
dag 30 verveeld
dag 31 all you need is love!

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Dag 1

Dit is Kahlúa, een 4 jarige X Hollandse herder. Ze is ontzettend slim, we oefenen veel trucjes, en kunnen er zo rond de 60. Knuffelen vindt ze het fijnst wat er is, ze is groot, maar op schoot gaat mákkelijk volgens haar. Van vreemde moet ze in het begin niet veel hebben maar eennaal ze je kent is ze niet bij je weg te slaan. Verder wandelen we elke dag in het bos, fietsen en skeeleren we geregeld, en worden er nieuwe plekjes bezocht waar ze heel lang kan snuffelen, ze is heel grappig, élke dag maakt ze mij, en andere mensen aan het lachen met haar, nogsteeds, puberale streken, gekke sprongen, gekke bekken etc. Ze is mijn eerste eigen hond (hiervoor een gezinshond gehad) en ik kan niet meer zonder haar 

hier in huis woont ook nog een kruising keeshondje / chihuahua, ook 4 jaar, deze is van mijn zusje en we hebben ze dezelfde dag in huis gehaald. 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Dag 1: stel je hond voor. 

 

Dit is Moh en ze is 4 jaar. Ik heb haar nu alweer bijna 3 jaar in huis en geniet elke seconde van haar!

Ze is lief (heel lief) grappig, blij en energiek. Ze jaagt op alles wat beweegt en kan dus helaas bijna nooit los. Dit ''probleem'' lossen we op door geregeld te steppen.

 

Mijn mooie lieve knappe spaanse dame met de mooiste ogen. 

 

 

 

honden page profiel Vera met Diesel+, Fenna en NoaVera met Diesel+, Fenna en Noa 3 doggies

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

Ik wil jullie mooie foto's graag volgen 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik doe ook gewoon weer gezellig mee!

Dag 1: stel je hond of honden voor
Dat zijn er wel een aantal maar ik zal het proberen kort te houden per hond, hahaha!

Abby (Yin-dee Abby Special Princess) is een Shetland Sheepdog, de oudste van onze roedel en wordt in oktober alweer tien jaar oud. Ze is een sullige, lieve, zorgzame, slimme maar vooral ook zeer vriendelijke dame die qua karakter echt één van de liefste honden is die ik ooit heb ontmoet. Met haar zijn in 2009 mijn fokdromen begonnen maar in 2011 ook helaas alweer vroegtijdig beëindigd nadat er plots primaire epilepsie bij haar werd gediagnosticeerd. Sindsdien is ze ons zorgenkindje en heeft ze al meerdere keren op het randje van de dood gebalanceerd, één van de redenen dat we onze momenten met haar extra koesteren (en ze nooit alleen is).

Eevee (Curious Eevee Special Princess) is uiteraard eveneens een Sheltie en een dochter van Abby uit haar tweede nest uit 2010. Ze is leergierig, ambitieus, speels, werklustig en ook heel lief en zorgzaam. Sinds 2015 is zij mijn officiële hulphond wat onze relatie nog hechter heeft gemaakt. Samen met Eevee heb ik door de jaren heen al veel verschillende cursussen bij de hondenschool gedaan en na het overlijden van onze Chihuahua heeft zij de taak als roedelleider op zich genomen.

Elphaba (Bachata Romantica Di China Latina) is een Chinese Naakthond, variëteit powderpuff, en een hondje die haar naam eer aan doet. Ze is vreselijk lief en aanhankelijk, speels, eigenwijs en ondeugend maar een hondje met helaas wat gedragsproblemen. Om deze reden vraagt zij ook soms een andere behandeling dan de rest van de roedel, maar gelukkig zit het haar verder nauwelijks in de weg. We zeggen regelmatig dat ze een beetje gek is maar bedoelen dit vooral liefkozend en ze is ondanks dat een hond met hele sterke en leuke relaties binnen onze roedel.

Glacee (Sunglace Dewdrop of the Blue Champagne) is eveneens een Chinese Naakthond, variëteit hairless, en de halfzus van Elphaba. Ze is pittig, zorgzaam, eigenwijs, aanhankelijk en toch ook best wel slim al weet ze dit soms goed te verbergen, hahaha. Ze is vreselijk goed in speuren en gek op vogelspotten. Met haar heb ik mijn fokdroom in 2016 weer nieuw leven kunnen inblazen hoewel dit helaas uiteindelijk toch ook niet geheel zonder problemen verliep. Ze was echter een top moeder en heeft in Grant echt een adoptiezoon gevonden om lekker over te waken.



Grant (Special Prince Grant of the Happy Home) is een Biewer Yorkshire Terriër pup van 8 maanden oud. Hij is onze eerste en enige reu en heeft ondanks dat zijn gewicht nog geen 3 kilo betreft het karakter van een labrador zeggen wij vaak. Hij is vreselijk slim en leergierig, vriendelijk, enthousiast, speels en dapper en is momenteel druk bezig met Basis Gehoorzaamheid II op de hondenschool. Hij is de vrolijke noot hier in huis en nog echt een baby in zijn gedrag, hoewel hij langzaamaan volwassener begint te worden.

honden page profiel RobRob 3 doggies

honden foto van Rob

Dit is Puk, Cairn terrier reutje van dik 5 jaar oud nu. Marktplaats hondje afkomstig uit een "oops" nestje. Als pup opgegroeid bij een familie met 5 kinderen tussen de katten en paarden. Vind alles en iedereen leuk. Begint met zijn oren te flapperen en te seinen zodra hij iemand tegenkomt. Vaak met succes, dan wordt hij weer aangehaald.

 

En dit is Lizzy, een ruwhaar teckel teefje van 3 jaar. Ook weer een marktplaats hondje, soms een beetje angstig naar andere honden toe. Soms verbaas ik me enorm, komt er een klein fluthondje aan dan heeft ze de staart tussen de benen en de keer daarna komen we 2 bullmastifs tegen waar ze vrolijk naartoe loopt om te begroeten. Heeft me 2 jaar gekost om aan het teckelgedrag te wennen. 10 x zo eigenwijs als de al eigenwijze Cairn terrier maar wel het meest aanhankelijke en vriendelijke beestje dat er is.

Ze heeft wel sinds kort echt het jagen ontdekt. Ze kan goed loslopen maar ik moet haar wel goed in de gaten houden.

Dagelijks zijn we wel in Loonse & Drunense duinen te vinden.

Groetjes,
Rob

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Dag 1, stel je honden voor.

 

Dit is Balou, mijn kruising pinscher/chihuahua van inmiddels vijf jaar. Hij is geen makkelijk hondje, hij is er 1 met een gebruiksaanwijzing maar inmiddels weet ik goed met hem om te gaan. Hij is geboren met ernstige hartafwijkingen, de cardioloog voorspelde dat hij maar twee jaar oud zou worden maar dit had hij gelukkig mis. Hij had dit uit documentatie gehaald want de hartafwijkingen van Balou komen niet vaak voor. Buiten zijn hartafwijkingen heeft Balou ook nog patellaluxatie. Hij mag vanwege zijn hartprobleem niet onder narcose hierom heeft de da het advies gegeven om hem aan de lijn te laten trekken om zo zijn kniespieren te versterken. Dit heeft gewerkt, buiten af en toe een hupsje om gaat het goed met de pl. Ik doe sinds ik weet van Balou zijn problemen veel dingen met Balou ondernemen die hij leuk vind, dit is dagelijks een wandeling in het bos of naar het maar. Verder probeer ik zo veel mogelijk stress bij hem te voorkomen ik mijd andere honden zodat hij zich niet te veel opwind. Hij heeft thuis de katten en Lotus waar hij mee spelen kan. Zijn grote vriendin Mowgli hebben we in januari moeten laten gaan, hier heeft hij het moeilijk mee gehad. Uiteindelijk heb ik besloten om pup Lotus te kopen in de hoop dat die Balou een beetje van zijn gemis zou afleiden en dit is haar gelukt. Nu een half jaar na het overlijden van Mowgli kan Balou nog wel eens naar de plek gaan staren waar Mowgli altijd lag dus hij is zijn grote vriendin nog niet vergeten.

Dit is Lotus, een kruising shih tzu/chihuahua pup van een half jaar oud. Ze is een klein, ondeugend, bijdehand, druk schatje. Ze is heel anders dan Balou als pup, ze is open en blij. Wel is ze een beetje terughoudend naar vreemden maar als ze haar aandacht geven is ze zo aan ze gewent. De eerste vijf maanden blafte ze bijna niet, hier was ik wel blij mee want Balou blaft voor drie. Helaas lijkt het er op dat ze Balou nadoet, dus nu blaft ze vrolijk met hem mee als er bezoek komt. Ik hoop zo dat ze Balou zijn angst voor vuurwerk en onweer niet overneemt. Met Lotus doe ik dingen die met Balou niet mogelijk zijn. Ik neem haar b.v.b. zo veel mogelijk met mij mee zodat ze aan reizen went, Balou doe ik hier echt geen plezier mee. Ik ben blij dat ik ondanks dat ik na het overlijden van Mowgli geen hond erbij wilde hebben toch van gedachten ben veranderd en voor pup Lotus ben gegaan. Mijn kleine hondenmeid, ze hoort er inmiddels helemaal bij.

honden page profiel Yasmine & Qayo Yasmine & Qayo 3 doggies

Ik wil ook graag meedoen. Moet je dan elke dag een foto Posten of mag je ook een dag overslaan

 

Dag 1: stel je hond voor

 

Dit is Qayo hij is nu 10 weken en 5 dagen. Hij is een weekje bij ons en doet het super. Soms slaapt hij door s'nachts maar meestal wordt hij nog wakker om een plasje te gaan doen. En hij heeft al veel puppy streken, maar zou hem al vior geen geld van de wereld kunnen missen. 

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Dag 1: 

 

Dit is Charlie, een Border Collie X Siberian Husky van 2,5 jaar oud. Wij doen samen aan agility en we lopen af en toe een hondenshow. Ze is echt mijn sporthondje! 

 

Dit is Bruno, een Border Collie X Friese Stabij van 7,5 jaar oud. Ik heb met Bruno veel hondensporten gedaan, maar nu houden we dat voor gezien en spelen we lekker samen met de bal en gaan we af en toe een stukje fietsen :) 

 

En dan hebben we Fenna, een Border Collie van nu zo 14 weken. Mijn hoop voor de toekomst wat agility betreft, maar nu ook al een geweldig meisje wat ontzettend snel en makkelijk leert. 

honden page profiel L&RL&R 3 doggies

honden foto van L&R

Dag 1: Voorstellen

Dit is Ravik (Dasco van de Nilved) en hij is een Hovawart reu van zes jaar jong. Met zijn 73cm hoogte en een kleine 44kg aan gewicht is het een flinke vent. Hij is mijn eerste hond en een fantastische huishond. Werkhond daarin tegen... Laten we het er maar op houden dat zijn neus het geweldig doet maar zijn oren een probleempje zijn. En hij is een rustige maar waakse hond die alles al liggend in de gaten houdt. Mijn ventje.

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi 3 doggies

honden foto van Malin & Kimmi

Ik ga er zoveel mogelijk proberen te doen!

 

Dag 1: stel je hond voor.

 

Dit is Kimmi, ze is een Labrador en ongeveer 2 jaar bij ons (herplaatst).

We weten niet precies hoe oud ze is en we weten ook niet veel over haar verleden.

We weten wel dat ze vanaf pup tot 3 jaar geleden bij een oude man heeft gewoond die de overschot van zijn eten aan Kimmi gaf.

Er werd nooit met haar gewandeld en buiten was voor haar onbekend.

Maar die man is dus overleden en dan is ze naar andere mensen gegaan.. die wouden haar dan toch niet een weer naar andere mensen waar ze een jaar geweest is.

 

Echter heeft een vriendin van mijn mama (ikzelf ben 12 jaar) geslagen dat Kimmi geslagen werd als ze wegliep. 

Daarom heeft die vriendin (de zus van waar Kimmi een jaar heeft gezeten) haar zus overgehaald  om Kimmi te herplaatsen. 

Ze wist dat wij opzoek waren naar een Duitse herder pup.. en vroeg ons of we toch wouden komen kijken.

Ik was gelijk verkocht toen ik Kimmi zag! Daarbij ben ik daar ook gebeten door 1 van hun andere 4 honden en wou ik Kimmi dus gelijk meenemen.

Oké, Kimmi in de auto en wij op naar huis. Thuis gelijk al veel problemen (teveel om op te noemen). 

Maar dan gingen we dus naar de dierenarts.. Ze gedraagde zich alsof ze zwanger was en dus een echo gemaakt, schijnzwanger.

Ze was niet gechipt, en niet ingeënt, tegen niets. Dat hebben we dus allemaal laten doen.. 

 

We waren gelijk 600 euro kwijt aan haar en ze was nog geen week bij ons 

 

Ze woog trouwens ook 50 kilo toen ze weg ging bij die man, toen ze bij ons kwam 42. Nu weegt ze 38 terwijl ze 30 zou moeten weten..  dan heeft ze ook nog eens artrose dus geen te lange wandelingen.. 

 

Maar uiteindelijk heb ik wel heel veel liefde van haar!

 

En voor ik het vergeet.. de dierenarts schat haar op 11 jaar.

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik ga het proberen maar ik denk niet dat het helemaal gaat lukken gezien de opdrachten.

 

Dag 1: Stel je honden voor.

 

Dit is Momo:

Een Border Collie tricolor teefje van 11 jaar oud. Ze is een splitface; de linker helft van haar gezicht is wit, de rechter zwart.

Ze heeft aan drijven gedaan maar is nu met pensioen.

Een typische Border Collie bitch . Eenkennig, een knuffelkont voor familie, rustig in huis, stuiterbal buiten, houdt niet van kleine kinderen en grote mannen. Is niet waaks op het huis of spullen, wel op haar mensen. Ze kan aardig wat trucjes en luistert super goed. De meeste mensen vinden het trucje 'bier halen voor mijn vriend' het mooiste trucje. Zelf vind ik het het leukste om met haar auto te rijden. Ze zit dan parmantig naast me en rijdt echt mee. Zo zet ze zich bijvoorbeeld schrap als ze ziet dat een stoplicht op rood staat of springt.

Haar lievelingsspeeltje is, hoe kan het ook anders met een Border; een tennisbal.

 

Dit is Elsa:

Een zwart-wit (motteld) Border Collie teefje van 15 weken oud.

 

Het is de bedoeling dat Elsa gaat schapendrijven. De aanlegtest heeft ze al gedaan en dat deed ze super.

 

Elsa is tot noch toe een a-typische Border. Ze is een allemansvriendje en gek op kinderen. Ze is al behoorlijk zindelijk met af en toe nog een ongelukje. Ze kent al aardig wat commando's maar heeft geregeld bananen in haar oortjes. Ze kan al aardig rust nemen maar is vooral speels en onderzoekend met een behoorlijke portie lef in haar dondertje. Ook al vindt ze iets eng.. ze gaat toch even kijken.

Haar hobby is helaas vooral Momo lastig vallen. Er wordt hard aan gewerkt haar dat af te leren. Haar favoriete speeltje is een knaagring.

 

Beide honden blaffen zelden en als ze echt heel erg blij zijn gaan ze niezen.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Dag 1 stel je hond of honden voor 

 

Dit is Kaylo, een 4 jarige straathond afkomstig uit Bosnië. Inmiddels woont hij alweer 2 jaar in Nederland samen met zijn 3 katten vriendinnetjes. Ook gaat hij door het leven als aapie en spook want hij is ontzettend grappig. Kaylo is ook ontzettend slim en is dol op nieuwe dingen leren. Verder is hij helemaal verliefd op kindjes en ouderen. 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik doe gewoon mee , voor de gezelligheid 

 

Dag 1, stel je hond of honden voor.

 

Dit is Black, een Franse waterhond reu van 3 jaar.

Een ontzettend lieve hond, heel zacht en vriendelijk.

Binnen is hij erg lui en rustig.

Maar buiten is hij erg actief en zeer werklustig.

We doen dan ook veel met hem, veel wandelen en sporten.

Sinds anderhalf jaar doen we behendigheid, dat vindt ie fantastisch.

Maar we hebben ook speuren, jachttraining, detectiewerk gedaan.

 

 

En Freggle, een Bolognezer reu van 16 jaar.

Hij is een heel aanhankelijk, trouw en eenkennig hondje.

Zijn baasjes en sinds 3 jaar Black vormen zijn leven, dat is alles voor hem.

In zijn jongere jaren was hij heel actief, we hebben vele en vele kilometers gewandeld.

Nu nog houdt hij  er van om mee te gaan, maar het zijn korte wandelingetjes van hoogstens een kwartier, daar geniet hij nog erg van!

 

 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

" Ik wil ook graag meedoen. Moet je dan elke dag een foto Posten of mag je ook een dag overslaan
   "

 

Je hoeft niet elke dag een foto te plaatsen, hoor. 

 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Ik ben er weer bij

Dag 1

dit is Sadi

onze berner sennen dame die vandaag 4 jaar geworden is

Sadi is nu ruim een jaar bij ons.

Ze is een enorme lieve grote knuffel van 54 kilo ,houd van alles en iedereen!

We zijn ontzettend trots op onze mooie dame

 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Dag 1:

 

 

Dit is Spaiky. Een meestal wel lieve, maar vooral ook een gestoorde hond. Soms te lui en soms te energiek. Spaiky is 10 jaar. Het is een Shih Tzu Maltezer kruising. Hij is gek op het trainen van commando's. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Dag 1

Dit is Jenna

 

 

 

ze kwam drie jaar geleden bij ons via stichting hundehilfe Polen, ze komt uit Belchatow en had daar een jaar in het asiel gezeten. We weten alleen dat ze op straat gevonden is en indertijd op zes jaar oud geschat werd.

Ik had haar van een foto uitgezocht en dacht een herderachtige te krijgen, maar haar karakter is dat van een jachthond, na wat googlen kwam ik er achter dat er ogar polski (poolse brak) in haar moet zitten, dat zou haar karakter voor een groot deel verklaren.

Ze is extreem zachtaardig, slim en aktief. Deze honden worden ook als therapiehonden gebruikt wat ik me goed voor kan stellen.

Andere honden mag ze niet en blaft ze aan als we er te dicht bij in de buurt komen.

Ze heeft een groot jachtinstinkt en ik durf haar niet meer los te laten dus gaat ze aan de lange lijn waar mogelijk. Ze heeft gelukkig wel een grote omheinde tuin tot haar beschikking waar ze vrij rond kan lopen.

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Ik ga ook weer een poging doen 

 

Dag 1: stel je hond voor. 

Ollie is een kruising Stabij teefje, die sinds 14 oktober 2014 bij ons woont. Ollie komt een asiel in Friesland, over haar achtergrond is vrijwel niets bekend, behalve dat ze van een boerderij komt en haar oude eigenaar overleden is. Ollie is een onwijs lief, maar onzeker hondje. Het liefst is ze de hele dag bij ons, wat we doen maakt niet uit, als we maar bij elkaar zijn. 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Dit is White Shadow. 

Shadow is letterlijk mijn schaduw. Dus haar naam is ook echt de beste die bij haar past. Waar ik ben is zij. Ze is 5 en een half jaar oud. Weegt 38 kilo. Ze is een ontzettend lieve hond. Voor haar ben ik haar wereld. De rest interesseerd haar niet zo. Al rennen er 50 hardlopers voorbij haar. Ze kijkt er nog niet naar om. Blijft altijd netjes bij mij en gaat niet verder dan 20 meter in zicht bij mij vandaan. Waken doet ze ook niet. Blaft nooit in en om huis. Ook niet bij de bel. Verder lief voor mens en dier. Zal nog geen konijntje achter na rennen. Zelfs al zit die recht voor haar en rent dan weg. Ze is erg slim.  Als ze is een keer even alleen thuis is kan ik al het eten laten liggen. Ze pakt niks. Het enige wat ze doet is wachten op mij tot ik weer terug ben. Zelfs haar lekker gevulde kong laat ze liggen.  Die pakt ze wel weer als ik thuis ben. Ook zitten we op cursus hoopers elke week. Daar voor hebben we gehoorzaamheid gedaan 2 jaar en daarna Agility een jaar en daarna zijn we gaan speuren dat hebben  we een half jaar gedaan. En nu dan hoopers al een hele tijd.

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

dit is Binny: een eigenwijze clown, die altijd in is voor een spelletje en vooral héél lief en knuffelig!

En dit is Stoetel...stoetel houdt van kusjes geven... en knuffelen.

honden page profiel W & B W & B 3 doggies

honden foto van W & B

Dag 1:

 

Dit is Willem, een labrador van ruim 2.5 jaar. Hier komen wonen toen hij 4.5 maand oud was.

Willem is altijd in voor een spelletje, wandelen en ETEN! 

 

 

Dit is Boaz, een berner sennen van ook ruim 2.5 jaar.

Hij woont nu een jaar bij ons.

 

Boaz is een hele relaxte hond, hij geniet van lekker slenteren en snuffelen en ligt er graag op zijn vaste plekje in de tuin! 

 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Dag 2: foto in mijn buurt.

 

 

Niet een bijzondere foto, maar dit is direct buiten onze deur. Richting het park waar ik dus eigenlijk ook direct naast woon 

 

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi 3 doggies

honden foto van Malin & Kimmi

Dag 2

Dit was vroeger vlak bij ons, toen we nog niet verhuist waren.. Nu helaas heel even rijden 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Dag 2 foto van de buurt.  50 meter lopen en ik ben achteraf. Daar kan ze ook lekker los.

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Dag 2: foto in je straat of buurt/wijk

honden page profiel geoffgeoff 3 doggies

 ben GEM, interesses alles, elk plastiekske en bladje en mens, dier ieder geluidje luistert geweldig .

dag2

dag3

Dag4

dag 5

dag 6

dag 7

dag 8

dag 9

dag 10 afkoeling dringend

 

Dag 11

dag 12

dag 13

dag 14

dag 15

grtzz GEM en geoff

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Dag twee, foto in je straat of buurt.

Balou bij het maar.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

euhh Geof. ....

super leuke fotos , maar de bedoeling is dat je elke dag één foto plaatst.

vandaag is het 2 Juli dus vandaag alleen de foto van 2 juli.

 

en welkom op hp

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

 

dag 2 onze straat

pagina 1 van 8 12 3 4 5 6 7 8
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^