Stevig kauwmateriaal

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Silla, goed dat je waarschuwt, maar de nylabone kan niet zomaar even worden opgegeten.....het is een heel veilig bot...bedoel je sons een runderbot zo,n kluif ? Die zijn niet veilig die kunnen verstoppingen opleveren.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

" Silla, goed dat je waarschuwt, maar de nylabone kan niet zomaar even worden opgegeten.....het is een heel veilig bot...bedoel je sons een runderbot zo,n kluif ? Die zijn niet veilig die kunnen verstoppingen opleveren. "

 

Nee ik bedoel écht een Nylabone. Zo eentje: 

 

Blijkbaar zijn daar toch echt stukken vanaf te bijten door volwassen honden  En Bo was niet verstopt, hij had dat halve ding in kleine stukjes in zijn maag en dat is zacht plastic. Omdat dat niet door zijn darmen kan (tenminste, daar ga ik zomaar vanuit) heb ik de dierenarts toen gebeld en die heeft het hem laten uitbraken. 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Mijn hond had ook zo'n puppy vorm toen hij mini was, maar nu (6 maand) had hij hem ook kapot. Gelijk weggegooid dus. Nu ik opzoek was naar iets nieuws, hij heeft al zo'n grote harde nylabone (maar vind hij toch niet zo leuk als die andere..) kwam ik dit tegen; KLIK

Iemand ervaring mee?

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Mijn hond had ook zo'n puppy vorm toen hij mini was, maar nu (6 maand) had hij hem ook kapot. Gelijk weggegooid dus. Nu ik opzoek was naar iets nieuws, hij heeft al zo'n grote harde nylabone (maar vind hij toch niet zo leuk als die andere..) kwam ik dit tegen; KLIKIemand ervaring mee? "

 Ja deze heb ik 1, maar dan in kip. Ze heeft er hier wel n tijdje aan gekauwd, toen heeft ze die ergens begraven en 'nog'  niet terug gevonden. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Nee ik bedoel écht een Nylabone. Zo eentje: 

 
Blijkbaar zijn daar toch echt stukken vanaf te bijten door volwassen honden  En Bo was niet verstopt, hij had dat halve ding in kleine stukjes in zijn maag en dat is zacht plastic. Omdat dat niet door zijn darmen kan (tenminste, daar ga ik zomaar vanuit) heb ik de dierenarts toen gebeld en die heeft het hem laten uitbraken.  "

 Woh....de puppy,wat zal je geschrokken zijn, denk je dat je wat goeds hebt......... hier grote voor volwassen honden en voor een bepaald gewicht, deze zijn niet geschikt voor puppen omdat ze te hard zijn....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

   Deze is van en voor Ogin, vanille smaakje ,ze kauwt erop een kwartier en is dan uitgevloerd, na verloop van tijd pakt ze hem weer op, je ziet het er is ..nog..niets vanaf, ribbels voor de kiezen en tanden, schoon gebit...regelmatig heeft ze deze kluif...ze sleept hem mee naar buiten...en binnen,  Bams kauwt er niet op, het is wel een grote voor zwaargewichten...niet geschikt voor pups, te hard.

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

"  Ja deze heb ik 1, maar dan in kip. Ze heeft er hier wel n tijdje aan gekauwd, toen heeft ze die ergens begraven en 'nog'  niet terug gevonden.  "

 Oké ga ik deze maar eens proberen 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Duonamen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^