de 52 weken van Otje ons Protje.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel leentjeleentje

Otje is sinds 1 juni bij ons en het verwondert mij hoe snel zo een klein mormel ons harten verovert heeft.

sinds ze hier was is ze overal, waar mogelijk, mee geweest.

In het begin was het een rustig en stil bolletje wol die je overal op de voet volgde. Ondertussen heeft ze wel al karakter gekregen.

en vorige week heeft ze voor de eerste keer haar "zotte 5 minuten" gehad. ze liep, nee sprinte eerder, cirkels van de living naar de keuken.

zindelijkheid gaat goed, ze weet wat ik wil zeggen met "pieske doen" maar ligt er een deken op de grond dan moet ik opletten.

Otje komt van niet ver en het zijn goede vrienden van ons, soms gaat ze mee met ons naar daar en het is heel leuk om ze tussen haar vader, moeder, oma, tante, nonkel en vooral ook haar broertje te zien lopen en spelen.

woensdag is ze naar de dierenarts geweest voor haar inentingen en controle, volgende week moet ze voor hondsdolheid, dan is ze net 12 weken en het minimum dat ze moet zijn maar dan kom ik net de week voor we vertrekken op camping uit voor incubatieperiode en naar Nederland is die inenting verplicht.

 

 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Wat een liefje zo schattig veel geluk ermee 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wat een schatje

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Volgende forumvraag: Puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^