uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Yolanda (Gast)

Hoi, Wij hebben een Goldenpup van nu 4 maanden. Hoevaak overdag laat je hem nog uit. Hij zit nog in het ritme van elke 2 uur,en dan doet hij ook alles,maar S avonds om 22.30 na zijn laatste kwartiertje buiten slaapt hij in de bench door tot 7.00. Nu is het geen hond die blaft of jankt, maar door te happen of de gang op te lopen aan te geven dat ie eruit moet. Hij is steeds langer wakker en aan het spelen,maar heeft nog wel af en toe een enthousiastheidsplasje binnen als de kinderen allemaal weer uit school komen. Moeten we nu nog even doorgaan om de 2 uur en wanneer ga je dan rekken? Hij drinkt veel overigens.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

zou wat langer wachten bv een half uur en dat langzaam op schuiven dus nu 2,5 uur en na een dag of wat 3 uur red hij dit niet ga je dat half uur terug of een kwartier.Hein.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Met vier maanden kan je wat gaan afbouwen, niet te snel maar echt met kwartiertje, half uurtje. 

Een hond die brokken (droogvoer) eet drinkt meer dan een hond op blik of vers. Als je van mening bent dat hij echt te veel drinkt, dan even langs de da met plasje. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou, net als wat Hein zegt, eens gaan kijken hoe het gaat als je om de 2,5 uur doet en als dat goed gaat de volgende dag 3 uur en als het niet goed gaat een stapje terug.

 

Die deemoedsplasjes gaan vanzelf over bij het ouder worden. 

 

Bij een volwassen hond is het fijn dat die om de 4-5 uur een uitlaatronde krijgt om te kunnen plassen en poepen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^